FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Suljo20002
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Suljo20002 » 16 jul 2016, 22:13

Samo da ne bude situacija da ga cekamo do 10.kola :lol:
Inace momcina je fan Lazia,zna izabrati :kafa:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 jul 2016, 22:23

Erić
Efendić- Kostić, Džidić- Lazevski
Stjepanović, Ordagić
Veselinović- Zeba- Subić
Karić

:pray: :pray:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 16 jul 2016, 22:34

Kada se igra utakmica? Subota ili petak ?
BALL DON'T LIE

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 16 jul 2016, 22:45

Nema sta da se ceka on je frzavljanin BiH, a drugo cimbga drugi klub salje na pizajmicu onda snjim idu i papiri. Mozda prvo kolo al drugo je siguran

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jul 2016, 22:46

Jedno trece ili cetvrto jer je neposteno da odmah uleti u ekipu, mislim da i Husref ovako razmislja ..

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 jul 2016, 22:47

Čojk je potpisao za nas,poslije vikenda ide predstavljanje i sve što ide uz to ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 jul 2016, 23:38

Vjerovatno i najjace pojacanje u nasoj ligi u ovom prelaznom roku..
S njim se je jasno dalo do znanja na sta se cilja..
Bravo za upravu..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jul 2016, 00:09

Hajde još jedan u navali :pray: Subić jeste ime i talenat, ali se u Partizanu prošle sezone nije naigrao pa se nadam da nije baš ispao iz forme. Od zimske pauze odigrao samo jednu utakmicu.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 00:12

Coraco je napisao/la:Hajde još jedan u navali :pray: Subić jeste ime i talenat, ali se u Partizanu prošle sezone nije naigrao pa se nadam da nije baš ispao iz forme. Od zimske pauze odigrao samo jednu utakmicu.
i bez jedne noge vrhunsko pojačanje za našu ligu,vrhunsko!! :tokralju: :tokralju:
DRŽAVA TUZLA!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 jul 2016, 00:20

. . znači Subić je 99,99 % naš . .. oooo

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 00:51

i na rtvrs je večeras objavljeno da je on nas novi član!
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 jul 2016, 00:58

Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jul 2016, 01:11

Slobodas je napisao/la:Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi :thumbup:
Vjerovatno smo trazili neko jako ime za nasu ligu i pronasli ga u Subicu. Ako potpise on je strasno pojacanje za nasu ligu, sad vise necemo kukati za Iveticem ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 jul 2016, 01:19

pinoglavi je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi :thumbup:
Vjerovatno smo trazili neko jako ime za nasu ligu i pronasli ga u Subicu. Ako potpise on je strasno pojacanje za nasu ligu, sad vise necemo kukati za Iveticem ;)
Pa i Lazevski je ime i Fatic je ime ali svi nabrojani igraju istu poziciju...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jul 2016, 01:27

I ja bi radije da smo doveli nekoga u vezi ili napadu ali eto ako Husref i Azmir smatraju da treba Subic, ne smeta mi... Moze igrati i krilo, lijeva strana nam je predobro popunjena.
Nad tobom sunce najljepše sja

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 17 jul 2016, 01:46

Tuzlak04 je napisao/la:. . znači Subić je 99,99 % naš . .. oooo
Sad smo spremni za dominaciju abd!!
Ekipa je bolja nego prosle godine i to je cinjenica. Nadam se makar jednom trofeju a pucajmo na oba!

SAMOSLOBODAAAA !

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 17 jul 2016, 01:53

Dovodjenjem Subica bi definitivno imali popunjenu lijevu stranu :!: Medjutim, mislim da nikad nije igrao krilo, pa sumnjam da ce igrat kod nas. Smatram da bi na poziciji beka bio veliko pojacanje. Stoga, sta radit sa Lazevskim - klupa? Ili Subica stavit na lijevo, a Veselinovica na desno krilo :?: Dosta kriticno s obzirom da Veseli i nije bas tako dobar na desnoj strani.

Al nek on prvo dodje, to je najbitnije :cool:
Zadnja izmjena: Pozitiva, dana/u 17 jul 2016, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio...

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 17 jul 2016, 01:55

samirr je napisao/la:
saltcity je napisao/la:dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u nama :facepalm: sklanjajte ga ako znate i umijete
Ili na mene ?
Nisam mislio natebe zasto bi mislio natebe? Ti si sasvim ok decko. Mislio sam na onog drugog a eno hvala bogu izgleda da je dobio banpa nepise vise

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 jul 2016, 02:18

Ma sta ce mi ovaj da se guzelja ko i onaj lazevski i fatic.vrati pericuuuuu
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: kakav komentar na fejsu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jul 2016, 02:21

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Ma sta ce mi ovaj da se guzelja ko i onaj lazevski i fatic.vrati pericuuuuu
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: kakav komentar na fejsu
Ovo nisu istine :urnebes: :urnebes: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.