Inace momcina je fan Lazia,zna izabrati

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i bez jedne noge vrhunsko pojačanje za našu ligu,vrhunsko!!Coraco je napisao/la:Hajde još jedan u navaliSubić jeste ime i talenat, ali se u Partizanu prošle sezone nije naigrao pa se nadam da nije baš ispao iz forme. Od zimske pauze odigrao samo jednu utakmicu.
Vjerovatno smo trazili neko jako ime za nasu ligu i pronasli ga u Subicu. Ako potpise on je strasno pojacanje za nasu ligu, sad vise necemo kukati za IveticemSlobodas je napisao/la:Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi
Pa i Lazevski je ime i Fatic je ime ali svi nabrojani igraju istu poziciju...pinoglavi je napisao/la:Vjerovatno smo trazili neko jako ime za nasu ligu i pronasli ga u Subicu. Ako potpise on je strasno pojacanje za nasu ligu, sad vise necemo kukati za IveticemSlobodas je napisao/la:Sta bi Subic trebao igrati kod nas beka ili krilo ? Da li ovo znaci ako bude igrao krilo da se Veseli seli na desnu stranu, da li Veseli moze igrati desno jednako kvalitetno kao i lijevo ? S dolazkom Subica i Miljanu se zatvaraju vrata prve postave u vecini utakmica , da li dolazak Subica znaci to da ce Fatic i definitivno igrati na primarnoj poziciji zadnjeg veznog kao konkurencija Stjepanovicu sto Merzica udaljava od ozbiljnije minutaze na toj poziciji jer cemo igrati vecinu utakmica samo sa jednim zadnjim veznim. S dolaskom Subica imamo 5 jakih ljevaka u ekipi dok nam je desna strana osudjena na Efendica Mehidica i Zeca. Ne znam sta Musemic sprema al za mnoge navijace je neshvatljiv pogotovo sa onim eksperimentima Mehidica kao nosioca igre desne strane. Kazu da je izmedju ludosti i genijalnosti tanka granica nadam se da ce Husref biti genijalac i da ce nas sve obradovati u narednoj sezoni na nama je samo da sacekamo budemo strpljivi i vidimo sta ce buducnost izroditi
Sad smo spremni za dominaciju abd!!Tuzlak04 je napisao/la:. . znači Subić je 99,99 % naš . .. oooo
Nisam mislio natebe zasto bi mislio natebe? Ti si sasvim ok decko. Mislio sam na onog drugog a eno hvala bogu izgleda da je dobio banpa nepise visesamirr je napisao/la:Ili na mene ?saltcity je napisao/la:dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u namasklanjajte ga ako znate i umijete
Ma sta ce mi ovaj da se guzelja ko i onaj lazevski i fatic.vrati pericuuuuu
Ovo nisu istineSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma sta ce mi ovaj da se guzelja ko i onaj lazevski i fatic.vrati pericuuuuu![]()
![]()
![]()
kakav komentar na fejsu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.