uštipak je ustvari adminlijevokrilo je napisao/la:yebo mater opet me banovalo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
uštipak je ustvari adminlijevokrilo je napisao/la:yebo mater opet me banovalo
paglu je ona za toga, a i ne bi mogla izdržati da se ne pohvali preko tog accDANTES je napisao/la:uštipak je ustvari adminlijevokrilo je napisao/la:yebo mater opet me banovalo
kod nas ne bi smjeli pozvati narod na ulice.lijevokrilo je napisao/la:paglu je ona za toga, a i ne bi mogla izdržati da se ne pohvali preko tog accDANTES je napisao/la:uštipak je ustvari adminlijevokrilo je napisao/la:yebo mater opet me banovalo![]()
nešto kontam da se kod nas ovako zagužvalo ko u Turskoj, za pola sata bi svaka radnja bila opuhana
ono što bi izašlo bi iznijelo hurmašice i kafu vojsciDANTES je napisao/la: kod nas ne bi smjeli pozvati narod na ulice.
kad je derbi?Besic je napisao/la:Vidi može al šta meni garantuje da ti nećeš još pet puta dobiti ban i pojaviti se sa novim nickomlijevokrilo je napisao/la:smiješ li po avatar za derbi, kad vec ona sisa high ne smije![]()
![]()
Hajd na koliko ćemo?
Momče, obrisat ću ti Retricu.Besic je napisao/la:Vidi može al šta meni garantuje da ti nećeš još pet puta dobiti ban i pojaviti se sa novim nickomlijevokrilo je napisao/la:smiješ li po avatar za derbi, kad vec ona sisa high ne smije![]()
![]()
Hajd na koliko ćemo?
ne prikrivaj strah prijetnjamaHigh je napisao/la:Momče, obrisat ću ti Retricu.Besic je napisao/la:Vidi može al šta meni garantuje da ti nećeš još pet puta dobiti ban i pojaviti se sa novim nickomlijevokrilo je napisao/la:smiješ li po avatar za derbi, kad vec ona sisa high ne smije![]()
![]()
Hajd na koliko ćemo?
nadam se da nisi nikog nasla i da ides sa bivsim jaranomrasavoje je napisao/la: E super satnica.![]()
:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.