Meni lično nije bolje, al' svako ima svoje mišljenje o tomeAmsterdam1312 je napisao/la:Kad sad pogledaš sve na kraj puno je bolje što su doveli Manea nego onog seronju Gecea, 2-3 dobre sezone i poslije toga nigdje ga nema ni na mapi a i izdajica je i *ička i na kraju krajeva Men je puno luđi igrač od njega trenutno. A Rađu nemate šta spominjati lik je rekao davno da ostaje u Romi. Fali kreativac jedan mali brzonogi u sredini i možda bek da se upotpuni sve kako treba..

Mario je individualno dosta kvalitetniji igrač od Sadia. Jedini problem koji je prisutan kod Gotzea jeste koliko on zapravo ima više ambicija u sportskom smislu, jer kada kao mlad postigneš toliko toga u karijeri teško je povratiti onu sportsku želju koju si imao u prvim godinama. Tu je samo prednost Senegalca u odnosu na njega, ali opet da li je to dovoljno ostaje da vidimo.
Mislim, možemo mi njega nazivati svakakvim pogrdnim nadimcima kao što je plaćenik ili taj što si ti upotrijebio, ali sa njegovim dovođenjem bi puno dobili ne samo sa (moguće) igračke strane. Ovako smo još jednom pokazali svu svoju nemoć u dovođenju ciljanih pojačanja i ponovno tražimo "spas" u rezervnim rješenjima. Mislim, razumio bih da je riječ o nekom klubu koji nema ovoliku tržišnu vrijednost koju danas ima Liverpool, ali ovako...no, nebitno...dosadi mi pisati

Valjda se nekada i kod nas situacija popravi što se tiče toga.........valjda