Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gledam vasar sa pesteri
Re: RE: Re: Chat
Plemenit je covek spreman na pomirenje,ali se ne ponizava.Hulja se ponizava,ali nije spremna na mir. -Kemal Ataturk.[/quote]Tribalian je napisao/la:
Jedan veliki gospodin, čovjek je imo toliko obraza da je priznao da su Turci počinili genocid nad Armencima.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Braća Turci nastavljaju gaziti nejač.Vamos amigos.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kemal Ataturk odnosno Mustafa Rizi"Budući neizlečivi alkoholičar, umro je od ciroze jetre u Istanbulu 10. novembra 1938. godine."

menstrual
Bravno menstural 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zanimljivo da ja po ovim snimcima u Turskoj nisam vidio da ljudi-civili kradu, ruše ili pale... U nas se jedva dočekalo da se iznesu monitori, stolice i centralne iz vlade... Da stvar bude gora ljudi su iznosili cvijeće iz vlade i prašak iz opštine u Tuzli 

- lijevokrilo
- Kontakt:
A zašto
šta ti piše kao razloga bana

- lijevokrilo
- Kontakt:
nema toga kod mene haveru
izgleda da sam haracicu ili beganu ženu negdje opalio pa mi se sad svete 

sve je laž
Kako nema pa mora nešto pisat kad se prijaviš sa tim bivšim accauntom 

Re: RE: Re: Chat
Najveci u njihovom narodu.Heller je napisao/la:
Jedan veliki gospodin
Pa sta s tim?caffetin je napisao/la:Kemal Ataturk odnosno Mustafa Rizi"Budući neizlečivi alkoholičar, umro je od ciroze jetre u Istanbulu 10. novembra 1938. godine."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ko što rekoh gospodin čovjek.caffetin je napisao/la:Kemal Ataturk odnosno Mustafa Rizi"Budući neizlečivi alkoholičar, umro je od ciroze jetre u Istanbulu 10. novembra 1938. godine."
Nullius in verba
- lijevokrilo
- Kontakt:
samo piše da sam trajno isključen sa foruma i to je toBesic je napisao/la:Kako nema pa mora nešto pisat kad se prijaviš sa tim bivšim accauntom

sve je laž
E može bit da si plodio bližnje nekog iz glavnog stožera foruma 

- lijevokrilo
- Kontakt:
Vidi može al šta meni garantuje da ti nećeš još pet puta dobiti ban i pojaviti se sa novim nickomlijevokrilo je napisao/la:smiješ li po avatar za derbi, kad vec ona sisa high ne smije![]()

Hajd na koliko ćemo?
- lijevokrilo
- Kontakt:
Nema ti šta garantovati kad ćeš izgubiti, ali eto haj
Ma mjesec dana, dosta ti je 

sve je laž
OK može,možda se posreći ovaj put pa bude X 
Joj al kad bi dobili , tvoj nick i Duljević zagrljen s Rustemovićem na avataru...mokri snovi

Joj al kad bi dobili , tvoj nick i Duljević zagrljen s Rustemovićem na avataru...mokri snovi
- lijevokrilo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.