HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Neka ljudi polako da mi nekako prođemo Poljake ako bude sreće a lako je onhda za 3. kolo 

-
Znači, protiv Trenčina igramo 3. pretkolo... Pogledaj nas Bože i pomozi Zrinjskom svom!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ufff kakvu sansu za grupe EL imate minimum samo kada bi preskocili ove poljake....ufff
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Idemo se nadat i bodrit igrace pa sta bude bude,zna li se koliko ce nasih navijaca otici u Poljsku???
Ako Bog da prodjemo Legiu protivnik je vjerovatno Trencin,u prvoj tekmi dobili Olimpiu 4-3 u Ljubljani.
BOZE POMOZI !!!!
BOZE POMOZI !!!!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Nogometaši Zrinjskog do nedjelje treniraju u Mostaru a zatim preko Sarajeva i Beča putuju za Varšavu gdje u utorak igraju utakmicu.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Moja procjena oko 804040deuce je napisao/la:Idemo se nadat i bodrit igrace pa sta bude bude,zna li se koliko ce nasih navijaca otici u Poljsku???
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Nagadjas ili si cuo od nekoga?Duff je napisao/la:Moja procjena oko 804040deuce je napisao/la:Idemo se nadat i bodrit igrace pa sta bude bude,zna li se koliko ce nasih navijaca otici u Poljsku???

-
- Kontakt:
100-120 !4040deuce je napisao/la:Nagadjas ili si cuo od nekoga?Duff je napisao/la:Moja procjena oko 804040deuce je napisao/la:Idemo se nadat i bodrit igrace pa sta bude bude,zna li se koliko ce nasih navijaca otici u Poljsku???
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Znam da nije više igrač Zrinjskog ali ću ovdje napisati Kara drži se, izdrži sve u Turskoj i vrati se nekako. Sretno Zrinji u uzvratu i puno pozdrava iz Širokog
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
nek se on zaletio što prije iz Zrinje
Hvala na zeljama...KingJamesMVP je napisao/la:Znam da nije više igrač Zrinjskog ali ću ovdje napisati Kara drži se, izdrži sve u Turskoj i vrati se nekako. Sretno Zrinji u uzvratu i puno pozdrava iz Širokog
Karacicu neka je sretno u Turskoj,
a nikako mi nije jasno da se zaletio kao muha bez glave u taj Adanaspor,
na stranu ovo kriticno stanje u toj zemlji,
u Zrinjskome je mogao odigrati jos jednu sezonu za pamcenje,
protiv Legije braniti mozda nezaboravne utakmice,
i onda pravac Njemacka, Italija, Engleska...sa takvim talentom i u tim godinama.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Prerano je vani otisao, idealno bi bilo kad bi kvalitetni mladi igraci u nasim klubovima ostajali do 22 godine i ona za fine pare vani ( primjer Cimirota)Taramba je napisao/la:Hvala na zeljama...KingJamesMVP je napisao/la:Znam da nije više igrač Zrinjskog ali ću ovdje napisati Kara drži se, izdrži sve u Turskoj i vrati se nekako. Sretno Zrinji u uzvratu i puno pozdrava iz Širokog
i onda pravac Njemacka, Italija, Engleska...sa takvim talentom i u tim godinama.
-
Izgleda da nema ništa od prijenosa utakmice iz Varšave za područije BiH.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Brate bet365 ti prenosi sve tekme bice tamo stream samo trebas imati nekoliko centi na racunu ne smije biti prazan tad nemas pravo na gledanje 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Pravo da kazem nisam se puno bi nadao da ce biti prijenosa.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Sjećam se jedne situacije sa Semjonom Miloševićem 2005 godine. Par dana prije utakmice sa Dudelangeom sjedim na kavi sa prijateljem, pridružuje nam se Semjon i sav radostan govori da mu je menadžer našao neki angažman u Azarbejdžanu!?!?Taramba je napisao/la:Hvala na zeljama...KingJamesMVP je napisao/la:Znam da nije više igrač Zrinjskog ali ću ovdje napisati Kara drži se, izdrži sve u Turskoj i vrati se nekako. Sretno Zrinji u uzvratu i puno pozdrava iz Širokog
Naravno, nama upitnik k'o Hum iznad glave...Govorimo mu da ostane i igra Ligu Prvaka sa Dudelangeom, da nas u slučaju prolaska čeka Rapid iz Beča, utakmicu koju će gledati pola Austrije i gdje u slučaju da odigra kvalitetno bez problema može naći neki angažman u austrijskoj ligi...
Međutim, on ode u Bakuu i odigra, mislim, jednu ili dvije utakmice a onda su usljedili dramatični vapaji za pomoć iz Azarbejdžana, navodno su mu oteli putovnicu, nisu ga plaćali, bio je u svojevrsnom pritvoru...
Kada se nekako izvukao iz tog pakla potpisao je za NK Posušje.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
A vjerojatno bi bio da su oni "profesionalci" sa FACE TV odradili prijenos iz Mostara kako treba. Dobili bi vjerojatno signal "ispod cijene" ali jbg sad...ALOBOLA je napisao/la:Pravo da kazem nisam se puno bi nadao da ce biti prijenosa.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Tnx...naći će se stream ali volio bih da je na TV-u prijenos, da se ne heklam sa internetom...jbgPrijedor je napisao/la:Brate bet365 ti prenosi sve tekme bice tamo stream samo trebas imati nekoliko centi na racunu ne smije biti prazan tad nemas pravo na gledanje
p.s. Ustvari, najviše bih volio biti u Varšavi ali ne mogu...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
face tv
edit ili stream s nekog poljskog kanala
edit ili stream s nekog poljskog kanala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.