Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa to se i radi, u stvari radilo se,ne znam je li jos uvek aktuelno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Formirati istocni blok bez obzira na religije. Samo sto dalje od Zapada.
Kardeli, sinjor kolektor.High je napisao/la:Ima li komunista? Trebam spaliti Kardeljove i Đilasove knjige, pa bujrum ko može.
Odigrao je kartu koja mu je ostala a narod nije bio obavezan priteci u pomoc ali svejedno su svi izasli. Lijepo je to sto njega ocito mnogi zele prikazati kao diktatora ili sultana ali je covjek legitimno izabran lider i ja tu ne vidim stvarno problem. Nekako je mucno vise gledati kako diktator i los vladar postajes tek onda kada kazes zapadu NE. Pocevsi od Gadafia, Fidela, Huge Caveza pa preko Ahmedinedzada i Putina do Erdogana svi su redom imali svoje konflikte sa zapadom i svi su redom trpili pokusaje destablilizacije a jedino su prezivjeli Putin i Erdogan i uspjeli da se izdignu iznad.DANTES je napisao/la:a tu je igrao na rizik. vojska na vojsku rat mrtvi, razaranje. bolje probati nešto drugi. odigrao je na kartu da vojska tj pučisti neće ipak pucati na narod.rio_Ferdy88 je napisao/la: Upravu je clutch sa ovim za vojsku, puno brže i lakše je bilo ovako sa narodom ispred tenkova, negoli tenkovima protiv tenkova i vojskom protiv vojske, jer se ovi pučisti ne bi predali tako lako, a žrtava bi bilo puno više, tek bi tad došlo do haosa.
Kardeljove - A mn.Tribalian je napisao/la:
Kardeli, sinjor kolektor.
lizu se turski sultan i ruski car, lizuUpravo je ’paralelna država‘ pokvarila naše odnose sa Rusijom. To je bio incident u kojem je učestvovao jedan od pilota iz te organizacije. On je bio i jedan od učesnika puča. Dosad to nismo objavljivali, zadržali smo informaciju za sebe. Ali ja, Melih Gokcek, kažem da su naše odnose sa Rusijom pokvarili upravo ovi nitkovi - izjavio je gradonačelnik na televiziji CNN Turk.
a mogo si nam objasniti kakva je to tuzla, pa da i mi znamo. ono, cisto informativno.pinoglavi je napisao/la:vecina ne razumije kakva je Tuzla, pa nas caste svakakvim imenima
Veliki pozdrav moderator efendijo, kako da ne udarim vidi ga na sta lici.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ooo, evo nam i ceribaše svih forumskih cigana, druga Triba, odma udario po Danti, iskoristio zicer
To mu je kodno ime k'o tebi @".Eduardo Kardeli se zvao covek.High je napisao/la:
Kardeljeve - A mn.
Bili su neki čudn zvukovi, izgleda bilo neko vjenčanjeGefufna je napisao/la:Gdje ba?Unofficialpage je napisao/la:Ybte nešto i ovdje puca, nadilijeće, uglavnom dosta čudno
Postoji tzv. fonetsko pisanje, što znači da je u tom slučaju Edvard Kardelj. Fonološki je Eduard Kardeli.Tribalian je napisao/la:
To mu je kodno ime k'o tebi @".Eduardo Kardeli se zvao covek.
Podrzavam Armeniju, Izrael, Palestinu i Tursku.tuzlak1987 je napisao/la:Bosnjaci se trebaju poistovjetiti i podrzati Armeniju i Izrael jer su i jedni i drugi prosli genocid kao i Bosnjaci, a ne podrzavati politike Turske npr koja je u proslosti bila saveznik nacista i drzava koja je napravila genocid nad Armencima.
Jer samim time i mi ispadamo genocidasi i oni koji su nerealni. Koji vide samo kada neko ubije muslimana, a opravdavamo kada neko ubije 7 mil Jevreja i 2 mil Armenaca.
Ako su validne ove informacije koje se mogu pronaci po medijima, jeste isti scenario kao za ruski avion, opet je stiglo naredjenje telefonskim putem i opet se ne zna od koga.Rooney88 je napisao/la:
Odnosi Rusije i Turske su dosta bolji a to nimalo ne odgovara politici koju trenutno provodi jedno krilo CIAe u svijetu a ono obaranje Ruskog aviona, sada sam siguran u tu tvrdnju, je bio dobro izreziran dogadjaj gdje su okidac bili Turci u vojsci i vladi koje CIA drzi na platnom spisku a cilj je bila destabilizacija odnosa koji su direktna prijatnja za EU jer bi to bio zaista jak savez.
Drug Bevc.High je napisao/la: Postoji tzv. fonetsko pisanje, što znači da je u tom slučaju Edvard Kardelj. Fonološki je Eduard Kardeli.
ako si u SA onda jest bilo neko vjenčanje i ja sam čuoUnofficialpage je napisao/la:Bili su neki čudn zvukovi, izgleda bilo neko vjenčanjeGefufna je napisao/la:Gdje ba?Unofficialpage je napisao/la:Ybte nešto i ovdje puca, nadilijeće, uglavnom dosta čudno![]()
Tribalian je napisao/la:...
Tribalian je napisao/la:
Drug Bevc.
Krivis ga jer je pozvao narod na ulice, da ustane protiv pucista koji na vojni i nedemokratski nacin zele preuzeti kontrolu na drzavom, u 21. vijeku. Najbolje da je svima porucio da se predaju vojsciDANTES je napisao/la:ti daj druge bolje argumente. stani, nisi dao nijedan argument, samo si prosipao te neke nacionalističe fore.Clutch je napisao/la: Pa onda ti analitika bas i nije jaca strana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.