FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko ce nam Obi Mikel vrijediti?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Meni se cini ovaj crnkic kao strasno pojacanje vidjecemo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
GDJE JE ALEKSANDROV PICO ?????kraljlavova je napisao/la:Meni se cini ovaj crnkic kao strasno pojacanje vidjecemo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
kraljlavova je napisao/la:Meni se cini ovaj crnkic kao strasno pojacanje vidjecemo
Strasan igrac,trebo bi biti veliko pojacanje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Saric i Crnkic bi trebali nositi igru. Ako ostane Benko (a do njega je iskljucivo i nije do kluba ni malo) bila bi to dobro dobro kvalitetna ekipa
Od Sarića ćemo više vidjeti. Ćetković je prevara. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ma gore da imamo MSN dzaba nam kad odbranu nemamo..
ja mislim da će ako Sarić i Crnkić budu na nivou i Said proirati pravo s njima (ako bude zdrav). A iakreno Ahmetović me oduševio u ovim pripremnim, jest da nije bilo golova ali mi se njegova igra dopala 

-
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la:ja mislim da će ako Sarić i Crnkić budu na nivou i Said proirati pravo s njima (ako bude zdrav). A iakreno Ahmetović me oduševio u ovim pripremnim, jest da nije bilo golova ali mi se njegova igra dopala
Ono sto godinama trazimo mislim da smo dobili sa Ahmetovicem. Mislim na skok igru , na spustanje lopte saigracima (glavom) , jak u duelu , zna zabiti glavom. Ipak , da vidimo vec sad na nastambi. Do tada samo prinova i nista vise
Nesto mi se cini da smo slucno govorili kad je disao Rascic al helem nadam se da je kvalitetniji od njega.streetstyle je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:ja mislim da će ako Sarić i Crnkić budu na nivou i Said proirati pravo s njima (ako bude zdrav). A iakreno Ahmetović me oduševio u ovim pripremnim, jest da nije bilo golova ali mi se njegova igra dopala
Ono sto godinama trazimo mislim da smo dobili sa Ahmetovicem. Mislim na skok igru , na spustanje lopte saigracima (glavom) , jak u duelu , zna zabiti glavom. Ipak , da vidimo vec sad na nastambi. Do tada samo prinova i nista vise
A Saric je nase najvece pojacanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Rascic je nama valjao. Od Genka pa na dalje. Imam osjecaj da ce Ahmetovic biti pojacanje
Ovo sto sada komentarisemo ekipu, to su vise nagadjanja nasa e sada nakod kona a pogotovo nakon zrinje znacemo 100% koliki nam je domet ove sezone 

od ahmetovica se moze viditi nesto sto malo koji igrac u nasoj ligi ima sposobnost raditi, prava radilica iako ima skoro 2m, te nesto sto se mene posebno dojmilo je strasan osjecaj za igru, pravljenje blokova za druge igrace u napadu.. u slobodi je u drugoj polusezoni zakazao sto se tice golova, a kod nas ostaje nada da ce ga saric iz sredine, i crnkic i dulja ako ostane puniti loptama, te se nadam cifri od nekih minimalno 10 golova za sezonu, ako ne i vise
SAMO PITANJE ZA DA LI JE NEKO GLEDAO UTAKMICU UDINESE-KRASNODAR BILA JE NA ARENI3
Sarajevo ljubavi moja!
joker90 je napisao/la:Ne seri, nego reci tim levatima da dovedu stopera!Majkl je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:FK Sarajevo 10.85 Mio € nova cijena 11,87 Mio €
Mi smo Divovi,svako nam je plijen,nas je cjeli svijet u bordo obojen

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
Nece ba vise niko dolaziti. Ako mislis na stopersku poziciju , trenutno imamo 3 igraca na istoj.
Navedi 2streetstyle je napisao/la:Nece ba vise niko dolaziti. Ako mislis na stopersku poziciju , trenutno imamo 3 igraca na istoj.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Evo ja ću, prejaki Novaković, onda imaš mladog Mihojevića, istina, bolje se snalazi na zadnjem veznom ali može igrati i stopera. Zatim imaš Balića, kojem je prirodna pozicija lijevi bek ali može igrati i stopera, obično je bio rezerva dok je Kovačević bio zdrav. Pored ta tri igrača imamo i Nihada Mujakića, akademca, koji ima 17-18 godina.DenchiNL je napisao/la:Navedi 2streetstyle je napisao/la:Nece ba vise niko dolaziti. Ako mislis na stopersku poziciju , trenutno imamo 3 igraca na istoj.
U slučaju, ne daj Bože nekih povreda ovih igrača, u slučaju suspenzija (kartoni), imamo i Advana Kadušića koji može igrati na stoperskoj poziciji

U biti, po razmišljanju ljudi koji vode klub, i ovih optimističnih, uvijek se nađe igrač koji "može" igrati tu poziciju gdje škripi.
Mi razočarani znamo da svaki igrač može igrati bilo koju poziciju ali se pitamo KAKO?
I da, Pavlović može igrati u napadu

Toni Tipuric je u igri. ali mi cekamo opet.