1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 11:38

SiamoNoi je napisao/la:
Nakon Dinama koji je na službenim stranicama objavio ljestvicu nadolazećeg prvenstva u kojoj je najvećeg rivala Hajduka suprotno abedcednom redu smjestio na posljednje mjesto ljestvice Rijeka je otišla korak dalje.

Na službenim stranicama kluba s Rujevice objavljena je tablica MAXtv Prve lige za sezonu 2016/17 na kojoj se nalazi devet klubova, a slučajno ili ne s popisa je izostavljen njihov jadranski rival Hajduk.

Je li u pitanju pogreška ili provokacija zaključite sami...
Koliko jadan moraš bit za ovakva dva poteza :rol:
Zar nisi upratio ono sto je jace od ovog? Kada je zdrijebano prvenstvo na Dinamovoj fb stranici objavili link clanka koji su oni napisali. Nisam ga otvarao, ali je iz clanka kopiran dio koji je objavljen uz link. Nesto tipa 'Prvenstvo starta xx.xx., a derbi protiv Rijeke nas ceka u devetom kolu'. Hajduk nisu spomenuli, a s njima se igra u drugom :lol: :lol: :lol: . Aj da je Rijeka kuci, jer je Hajduk u gostima, ali obe utakmice se ide u goste. Ja puko od smjeha kad sam vidio, i jos par dana po gradu kad sretnem nekog i krene prica, svi spominju i smiju se :lol:

Usput. Moguci protivnici HR klubova u Europi:

3.pretkolo LP, Dinamo vs.
Rosenborg (NOR) 12.850 or IFK Norrköping (SWE)
Astana (KAZ) 12.575 or Žalgiris Vilnius (LTU)
Sheriff (MDA) 10.575 or Hapoel Beer-Sheva (ISR)
Dinamo Tbilisi (GEO) 5.875 or Alashkert (ARM)
Trenčín (SVK) 5.400 or Olimpija Ljubljana (SVN)

3.pretkolo EL, Rijeka vs.
Neftçi PFK (AZE) 9.725 or Shkëndija (MKD)
İstanbul Başakşehir (TUR) 7.920
Brøndby (DEN) 7.220 or Hibernian (SCO)
Heracles (NED) 7.112
Debrecen (HUN) 6.475 or Torpedo-Belaz Zhodino (BLR)
Häcken (SWE) 5.975 or Cork City (IRL)

3.pretkolo EL, Hajduk vs.
Oleksandriya (UKR) 8.976
AIK Solna (SWE) 8.975 or Europa (GIB)
Spartak Trnava (SVK) 7.400 or Shirak (ARM)
Osmanlıspor* (TUR) 6.920 or Zimbru Chisinau (MDA)
Ventspils (LVA) 6.075 or Aberdeen (SCO)
Qäbälä (AZE) 5.225 or MTK Budapest (HUN)

3.pretkolo EL, Lokomotiva vs.
Saint-Étienne (FRA) 26.049
Maccabi Tel-Aviv (ISR) 20.225 or Kairat Almaty (KAZ)
Spartak Moskva (RUS) 19.216
Vorskla Poltava (UKR) 11.976
Dinamo Minsk (BLR) 10.000 or St Patrick's Athletic (IRL)

Dinamo - Dinamo Tbilisi :pray:
Rijeka - Hacken :pray:
Hajduk - Spartak Trnava :pray:
Lokomotiva - Dinamo Minsk :pray:

Moguce je da se ovaj zdrijeb jako dobro poklopi, ali i da bude katastrofalan. Dinamu je bitno izbjeci Astanu. Rijeku ceka dosta nezgodnih protivnika, kao da nisu nositelji, ali bi svedi dobro sjeli. Hajduk s onom igrom tesko moze ikog proci, ali vjerujem da ce sve doci na svoje mjesto i Trnava uz Oleksandriyu bi bila idealan zdrijeb. Bilo bi dobro izbjeci Osmalispor, tj. izbjeci pod svaku cijenu, jer mislim da Hajduk ne bi imao sanse. I Dinamo bi s njima imao gadnih problema, po meni uopce ne bi bio favorit za prolaz. Lokose kao nenositelje ceka teska grupa protivnika, ali Dinamo Minsk koji je s ircima igrao 1-1 kuci bi bio idealan protivnik. Lokosi su vec pokazali da mogu igrati s njima, ali je i dobra mogucnost da tu na kraju dodje St.Patrick's. Vorskla bi takodjer bila pozeljna dok bi ostala tri valjalo izbjeci.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 12:36

Nisam to vidio.Al tu iscitas koliko su jadni.Tu nema dna,oni uvijek dublje idu.

Prciji zelim Astanu,a B ekipi 1clan=1glas Francuze.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 12:37

SiamoNoi je napisao/la:Nisam to vidio.Al tu iscitas koliko su jadni.Tu nema dna,oni uvijek dublje idu.

Prciji zelim Astanu,a B ekipi 1clan=1glas Francuze.
Okasnio si sa zeljama, moja se vec ostvarila :lol: U trecem pretkolu ce se sastati dva Dinama :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 13:04

Jbg ispao skroz iz tih kombinacija oko ždrijebova pa nisam uopce vrijeme gledao :mrgreen:

Koji su moguci protivnici u 4.?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 13:32

3. pretkolo LP

Dinamo Zagreb/Vardar - Dinamo Tbilisi/Alashkert

3.pretkolo EL

Lokomotiva Zagreb/Rovaniemi - Vorlska
Oleksandriya - Hajduk/CSMS Iasi
İstanbul Başakşehir - Rijeka

Dinamo je dobro prosao, bas onako kako sam i prizeljkivao.

Lokosi su dobili ekipu s kojom ce moci igrati i to je perfektno s obzirom da nisu bili nositelji. Hajduk ce na Oleksandriyu koja je uz Trnavu bila najpozeljniji protivnik i mislim da ne bi smjeli imati problema. Bit ce ovo dvostruki hrvatsko-ukrajinski okrsaj. Interesantno da su se hrvatski i ukrajinski predstavnici do sad sastajali 8 puta. Samo je jednom Split prosao dalje, sest puta je dalje isao predstavnik Ukrajine. Jednom je okrsaj bio u grupnoj fazi, a ukupni pobjednik opet je bio predstavnik Ukrajine.

Rijeku ceka ubjedljivo najtezi protivnik od svih. Turci u Europi imaju klubove s malim koeficijentom, ali ogromnim budzetom. Istanbul vrijedi 60 milijuna eura sto je tek nesto manje od Dinama i vise nego duplo veca vrijednost od Rijeke. Imaju dosta kvalitetnih igraca, a nama su najzvucniji sigurno Edin Visca i Sokol Cikalleshi. Na golu im je Volkan Babacan, nadljednik Volkana Demirela, dakle, prvi golman Turske nogometne reprezentacije. On im je ujedno i najvrijedniji igrac. Nakon njega slijedi Visca. Bit ce ovo paklen ispit za Keka i ekipu koja bas nema srece s zdrijebom, ali trebamo se nadati prolazu dalje.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 13:58

Babacan je rupa,vjerojatno i najslabija karika njihove reprezentacije.A vidim da tamo igra veliki Emre Belozoglu.

slika

Šteta što su ga ozljede zaustavile.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2016, 20:45

Jedan od najgorih golmana na prvenstvu, prosle sezone je i Semih Senturk bio tamo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2016, 21:05

Kako kotiraju po kvalitetu igraca Slaven i Inter u HNL-u.
Nisam odavno gledao HNL i ne poznajem dosta igraca na terenu, ali onako na prvu mi izgleda da bi Slaven u BHPL-u bio pri vrhu tabele.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 22:39

ASD je napisao/la:Kako kotiraju po kvalitetu igraca Slaven i Inter u HNL-u.
Nisam odavno gledao HNL i ne poznajem dosta igraca na terenu, ali onako na prvu mi izgleda da bi Slaven u BHPL-u bio pri vrhu tabele.
Slaven je nekada bio i pri vrhu HNL-a, ali je Podravka malo zatvorila pipu, imaju manje novca u budzetu pa su i rezultati losiji. Prosle sezone su igrali fino, dosli su do finala kupa, a zadrzali su skoro sve igrace na okupu. Od standardnih igraca otisao je Jambor negdje u Belgiju i to za blizu milijun eura. I jos je otisao Ozobic u Gabalu cini mi se. Ne znam za kakvu cifru. Stigao im je Mirko Ivanovski, reprezentativac Makedonije, a tu je iz Dinama na posudbu dosao i Zakaric. O njemu ne trebam nista pisati, pratis PL, znas i sam o kome je rijec.

Ima tu jos sjajnih igraca koji su prosle sezone igrali za Slaven i koji pod Kopicem odlicno funkcioniraju. Ne bih isticao nikog posebno, tek bih spomenuo Ejupija, napadaca s kojim su bas uboli. Prosle sezone je dao 20tak golova u ligi i kupu, a vjerujem da ce i ove isto. Za njega ce vjerojatno dobiti nekih 300 do 500 tisuca eura, mozda vec na polusezoni ili na kraju sezone. Nece otici za kikiriki sigurno. Dobili bi i vise, ali vec ima 27godina.

Vidim da su dobili 2-0, golovi jesu pali pred kraj, ali sam ocekivao takvu pobjedu nad Interom. Nisam gledao utakmicu, ne znam kako je funkcioniralo, ali po tvom postu da se zakljuciti da su bili bolji i zasluzeno slavili.

Ne znam bas jel bi bili pri samom vrhu u PL, ali sigurno da imaju potencijala, kao i da budu pri vrhu HNL-a. Dugo slazu ekipu i vjerujem da ce se boriti za Europu. Tesko mogu na prva dva mjesta, ali im dajem male sanse za trece i izgledne za cetvrto, iako Lokomotiva djeluje prilicno ozbiljno i ta borba za trece i cetvrto mjesto ce se voditi do samog kraja izmedju vise klubova.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 15 jul 2016, 22:57

Dobra tekma. Bate je sa crvenim odveo u jedan smjer, al'opravdano. To moram reci. Sa Batinicem sam imao nezaboravnih trenutaka. Bolji sudac i od Bebeka i od Strahonje, al'ne respektira. Znam kako razmislja. On ce danas sa 4 promila iz Koprivnice, preko Madzarske kuci.
Dino Stiglec izvrstan. Odlican i Etiopljanin iz Intera, steta za crveni.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2016, 11:23

Evo poceli se Rijecani žalit na cijene ulaznica.100 kn za Cibaliu na dan utakmice.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2016, 11:54

SiamoNoi je napisao/la:Evo poceli se Rijecani žalit na cijene ulaznica.100 kn za Cibaliu na dan utakmice.
Pa kad im klub ne zna sto cini. Popunjenost tribina prosle sezone im je svakako bila oko oko 65% i onda ucine ovo s ulaznicama kao da su osvojili titulu, usli u Ligu prvaka i glavni su favoriti za svaki moguci trofej, a jos su ekipi pridruzili Ronalda i Messija.

Odnos redovnih cijena sezona 15/16 - sezona 16/17
200 - 300
300 - 500
110 - 150
80 - 130
30/60 - 85

Ulaznice su im poskupile za nekih 50%. I jos sto na ove cijene ide poskupljenje na dan utakmice pa je ova od 85kn ustvari 100kn kao sto ti rece. To je cijena za kompletan istok. Prosle godine je onaj sektor s Armadom imao ulaznice u pola cijene, ali sad i oni moraju placati istu cifru. Za clanove je nesto jeftinije, ali opet skuplje nego za obicne navijace prosle sezone. Plus, prosle sezone su dizali cijene ulaznica za utakmice s Dinamom i Hajdukom, a to ce sigurno ciniti i ove.

I kad im pogledam cijene godisnjih zamanta mi se. Najjeftinija moguca ulaznica je 450kn, a da bi bio na zapadu na krajnjim sektorima treba izdvojiti 1.710kn ako nisi clan i dosadasnji pretplatnik. Na Poljudu godisnja ulaznica za centralni sektor na zapadnoj tribini kosta 1.070kn dok za 860kn mozes dobiti prilicno dobra mjesta, sektori odmah do centralnih. I jos na sve te cijene imaju 10% popusta ako su clanovi i jos 5% ako plate odmah u gotovini.

Dinamo je najpovoljniji, ali svi znamo situaciju. Zapad - 550kn, 440kn clanovi. Istok - 400kn, 300kn clanovi. Sjever - 250kn, 200kn clanovi.

Znaci, dok odes na tri utakmice Rijeke na najgori sektor, mozes kupiti godisnju ulaznicu za sjevernu tribinu Maksimira. Jos je puno veca mogucnost da ces gledati europske utakmice nego na Rujevici.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jul 2016, 13:47

Miško je budala. Riječani su konačno masovnije počeli kužiti što se tamo radi. Ne razumijem što oni žele, možda otplatiti stadion ulaznicama :tokralju: a u isto vrijeme se trude potjerati dobar dio navijača? :tokralju:

Lijepa priča polako, ali sigurno, ide prema svom kraju. A da ima muda, da je malo normalniji, sad bi igrao Ligu prvaka. :tokralju:
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2016, 14:09

Ne znam jel itko prati ovaj razvoj situacije u Osijeku, ali i oni su isto digli cijene ulaznica. Zapravo, digli su cijene, ali su cijene za clanove jednake onim iz prosle sezone. Clanarina je 0kn, a popust za clanove 50%. Cijene godisnjih su im prosle sezone bile istok 200, zapad 300, loza 500, VIP 2.000. Sad je istok 400, zapad 600, loza 1.000, a VIP 7.500. Za clanove je 200-300-500-3.750.

Pojedinacne cijene su im prosle sezone bile istok 30, zapad 40, VIP 100, loza 50. Sad je istok 60, zapad 80, VIP 500 i loza 100. Na pojedinacne nema popusta za clanove.

Sasvim je jasno sto NK Osijek zeli uciniti. Zeli privuci sto vecu masu koja ce se za 0kn uclaniti u klub i da tim clanovima prodaju sto veci broj godisnjih ulaznica koje su prilicno dostupne. I sam Mestrovic je rekao da mu je cilj da se u NK Osijek uclani sto veci broj ljudi i da ti clanovi u cijelom gradu stjecu popuste i pogodnosti kod sponzora kluba.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 jul 2016, 14:15

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 16 jul 2016, 14:26

gerdmuller je napisao/la:slika
Samo snimaj majmune. Podrska Ultrasima, kao sto vec rekoh mamiceva kur.va cicak ce nakon sutrasnje utakmice imati sto prichati. Forza HHO i smrdljivi Fare.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jul 2016, 20:03

Signore je napisao/la:Ne znam jel itko prati ovaj razvoj situacije u Osijeku, ali i oni su isto digli cijene ulaznica. Zapravo, digli su cijene, ali su cijene za clanove jednake onim iz prosle sezone. Clanarina je 0kn, a popust za clanove 50%. Cijene godisnjih su im prosle sezone bile istok 200, zapad 300, loza 500, VIP 2.000. Sad je istok 400, zapad 600, loza 1.000, a VIP 7.500. Za clanove je 200-300-500-3.750.

Pojedinacne cijene su im prosle sezone bile istok 30, zapad 40, VIP 100, loza 50. Sad je istok 60, zapad 80, VIP 500 i loza 100. Na pojedinacne nema popusta za clanove.

Sasvim je jasno sto NK Osijek zeli uciniti. Zeli privuci sto vecu masu koja ce se za 0kn uclaniti u klub i da tim clanovima prodaju sto veci broj godisnjih ulaznica koje su prilicno dostupne. I sam Mestrovic je rekao da mu je cilj da se u NK Osijek uclani sto veci broj ljudi i da ti clanovi u cijelom gradu stjecu popuste i pogodnosti kod sponzora kluba.
Mogli bi Osječani živnuti pod novim vodstvom, a nadam se što skorijem početku rješavanja problema zvanog ruglo u Gradskom vrtu.

Evo, poluvrijeme u Puli, vode, produbljuju bolesnu agoniju Istre od 26 službenih utakmica zaredom bez pobjede, 25 u ligi. Rekord nad rekordima. Nadam se da će američko vlasništvo ispast.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jul 2016, 00:25

Ja ocekujem Osijek barem na sredini tablice, daleko od borbe za opstanak. Mislim da imaju potencijala i novo vodstvo mi djeluje ozbiljno. Gledao sam interviju kada Mestrovic prica o novom stadionu i krajem mjeseca ili tokom narednog bi mogli znati kakvi su planovi, mada su planovi najmanje bitni. Plan ima i Rijeka, ali realizacija nikakva, stalno ih nesto sputava.

I danas sam vjerovao da ce dobiti, mada ne 100% jer imaju crni niz od cini mi se 4-5 godina bez pobjede u Puli. Na kraju nisu pali u toj psihickoj igrici i dobili su.

Takodjer se pridruzujem zeljama za zeleno-zute.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 17 jul 2016, 01:49

Močinić pred potpisom za Rapid iz Beča. Rijeka bi trebala dobiti 1.5 mil. eura
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jul 2016, 08:55

Navodno bi to moglo izaci do 2.5m eura sa svim bonusima ali malo vjerovatno a jucer je na klupi bio. Mocinic dobar igrac i puno obecavao ali imao je onu povredu nakon koje je malo usporio ali jako mlad i perspektivan. Jos nekoliko igraca Rijeke nazalost na izlaznim vratima Tomasov npr. mada bi on mogao na zimskom prelaznom roku otici.

A ovo gore za skupe ulaznice to stoji ali poceli su se Rijecani zaliti jos i prije na to. Pa 100kn protiv Cibalie jako puno. Opcenito dosta starih navijaca ne ide na Rujevicu radi toga. Imam prijatelja koji jako cesto ide na utakmice momak ima para visio na Kantridi ali iz principa nece da placa smijesne cifre za ulaznice jer za 2 derbi ulaznice izvede curu na veceru u finom restoranu. I prosle sezone su ulaznice bile jako skupe za prosjecni dzep.

I to da ova prica oko Rijeke ide prema kraju glavna karika je Volpi i kako on bude dirigirao tako ce i biti. Miskovic ako je budala onda ne znam. Sve stoji da je blizak sa lopinom Mamicem ali shvatajte da je Rijeka bila malo iznad prosjeka od kluba sa pokojim bljeskom (99.-ta, kup -05.) i da kada se desila ova renesansa da su sezonu prije bili jako blizu ispadanja u 2.HNL. Treba jos puno "pure" pojesti da Rijeka napravi iskorak nazalost i dok je Mamica 1. mjesto je utopija. Samo ja sam jako skeptik da ce ista od stadiona biti bar u dogledno vrijeme.

U novoj sezoni ocekujem opet isti raspored na tabeli ali nadam se da ce se tovari napokon pribliziti vrhu. Kakva je tu situacija hoce li biti sta od Hajduka ove sezone?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.