Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako je majka, ruke ti se pozlatile. Podsjeca me na moju nanuPerryFred je napisao/la:
Do sutra bice 250.000 Srba.rob do bagro je napisao/la:Ingram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Preko skype (ili ft) mobilizirao narodFederer17 je napisao/la:Joj prica svakakvih, izbija vam mrznja iz ociju prema sultanu![]()
![]()
Tuzlaci, komunjare, balije, ateisti i ostala klapa na aparatima![]()
Kaze, bit ce zapisano u historiji da je vojni udar u Turskoj zaustavljen jednim govorom preko Skype-a!![]()
Ja samo ne znam, eto vi pametni mi recite, zasto je ovoliki broj ljudi, milioni u roku od nekoliko minuta od poziva DIKTATORA izasao na ulice i stao na njegovu stranu? Je li morao, je li neko snimao toliko masu pa da se diktatoru iznese izvjestaj ko jeste, ko nije, da se vjesaju ovi sto nisu? Bi l' mi tako da nas bilo koji nas politicar pozove?
Bacali ih lavovima u zološkom vrtu.Goalgetter je napisao/la:Do sutra bice 250.000 Srba.rob do bagro je napisao/la:Ingram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato sam i napisao jedan post "braca Kurdi".Federer17 je napisao/la:Ja sam negdje citao da je puno vise (mislim cak i milioni) izaslo na ulice, pogotovo na ulicama Istanbula. Nece na snimcima prikazati sve trgove i mjesta gdje se narod okupio. A kada je Erdogan bio na aredromu i na onoj konferenciji (sta je vec), javio se neki Kurd i rekao kako su i oni stali u odbranu drzave, te im je to jedini cilj. Da su desetine hiljada u pitanju, ne bi se ovo tek tako ugusilo u takvo velikim gradovima.
VGS je napisao/la:Ubjedljivo najsmjesnije i najgluplje stvari se mogu procitati u ovim srpskim novinama tipa kurir, blic i slicno
Goalgetter je napisao/la:Do sutra bice 250.000 Srba.rob do bagro je napisao/la:Ingram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uuu al si vickast. bitno je da si nekako srbe ubacio u još jednu priču. vjerovatno ti mi izlazimo i iz frižideraIngram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
Jal ih hvalio jal kudio reklamiras ih ,losa reklama ne postoji.VGS je napisao/la:Ubjedljivo najsmjesnije i najgluplje stvari se mogu procitati u ovim srpskim novinama tipa kurir, blic i slicno
?DANTES je napisao/la:[