FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro zvuci ovo oko igre.
Steta zbog ove situacije sa stadionom. To je najlakse napravit da valja, a opet ne ide. Bas steta.
Al dobra je ekipa/igra, a to je bitnije!
Steta zbog ove situacije sa stadionom. To je najlakse napravit da valja, a opet ne ide. Bas steta.
Al dobra je ekipa/igra, a to je bitnije!
A sad adio...
Secer danas ladno ispija kafe po Merkatoru 

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Dabogda se zagrcn'oguillermo je napisao/la:Secer danas ladno ispija kafe po Merkatoru

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
Oni misle, organizovat ce se navijaci, pa ce ocistiti.
neće još dugo,blizi se kraj direktorske karijere!guillermo je napisao/la:Secer danas ladno ispija kafe po Merkatoru
DRŽAVA TUZLA!!
Šta vam je ovo sa stadionom,od kad to stoji ja smradova ljudi haha,očekuju vas navijače da čistite,znaju i oni kad su bile poplave ili snijeg da su Fukare radile...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Neki ovdje zaboravljaju da je skoro bio koncert Bijelog Dugmeta, a gledam vec se prozivaju navijaci Slobode po portalima, uskoro ce jos jedan koncert na stadionu Tusanj, nemam nista protiv toga, sve je lijepo druzit se i pjevati uz Dinu Merlina, al brate dragi nakon koncerta ce da bude ko da je korida odrzana a ne koncert, puno se prozivaju FUKARE po gradu, zaboravlja se da su te iste Fukare organizovale pomoc onoj maloj curici sto je bolesna iz Soline i skupljeno oko 5 000 KM da ne idem dalje...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovog ima na svakom stadionu i nakon svake utakmice, samo što to svugdje ljudi koji su zaduženi za to čiste.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sramota!
Na dusu neka ide seceru i svim uposlnicima na stadionu koji imaju zadatak da se bave uredjenjem istog.
Slike su obisle cijelu drzavu u vrlo kratkom vremenskom periodu no mislim da se doticna gospoda nece uopste zastidjeti.
PS: ko bira novog direktora, nadleznog za stadion?
Na dusu neka ide seceru i svim uposlnicima na stadionu koji imaju zadatak da se bave uredjenjem istog.
Slike su obisle cijelu drzavu u vrlo kratkom vremenskom periodu no mislim da se doticna gospoda nece uopste zastidjeti.
PS: ko bira novog direktora, nadleznog za stadion?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Narod je glup brajto.fukara87 je napisao/la:Neki ovdje zaboravljaju da je skoro bio koncert Bijelog Dugmeta, a gledam vec se prozivaju navijaci Slobode po portalima, uskoro ce jos jedan koncert na stadionu Tusanj, nemam nista protiv toga, sve je lijepo druzit se i pjevati uz Dinu Merlina, al brate dragi nakon koncerta ce da bude ko da je korida odrzana a ne koncert, puno se prozivaju FUKARE po gradu, zaboravlja se da su te iste Fukare organizovale pomoc onoj maloj curici sto je bolesna iz Soline i skupljeno oko 5 000 KM da ne idem dalje...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Treba bojkotovat sjevernu tribinu protiv Olimpica ako se nista ne uradi do tada.
A sad adio...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoce li ko objaviti kakvu vijest na onoj nasoj web stranici? Zadnja od 30.06.?
K´o da Šećer vodi i stranicu .
ma u subotu na zapad kada bi sjekire padale, a ne kisa :kafa:
Ti ono druze vodis FB stranicu od kluba, jelde? Da li ima ko ovdje da te predlozi upravi, naravno ako bi i ti to htio, da preuzmes i web stranicu? Isto tako, ako ima zelje i volje, ja bih licno bio spreman prevesti stranicu na engleski, kao i sve buduce clanke na njoj.NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce li ko objaviti kakvu vijest na onoj nasoj web stranici? Zadnja od 30.06.?
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma drug, ja ti nisam bas novinar i u tom fazonu, da znam sklepat tekstove i slicno. To bi mogao npr. NKMramor, on to zna. A i ti eto, treba samo da se predlozi.Rimes87 je napisao/la:Ti ono druze vodis FB stranicu od kluba, jelde? Da li ima ko ovdje da te predlozi upravi, naravno ako bi i ti to htio, da preuzmes i web stranicu? Isto tako, ako ima zelje i volje, ja bih licno bio spreman prevesti stranicu na engleski, kao i sve buduce clanke na njoj.NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce li ko objaviti kakvu vijest na onoj nasoj web stranici? Zadnja od 30.06.?
Nasu upravu, realno, boli briga za sve ostale stvari, oni samo brinu za igrace i to je to. A i nece niko da radi besplatno, jos jedan problem. A hvalimo se kako se zaradjuje 20K $ dnevno. E jbg onda... pa zaposli ljude da rade, da ne budemo talasike i to one zadnje ccc. Nazalost, to je tako i tako ce biti jos dugooooo vremena.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sestoric ... nje/200489
Dobro je. Jedan lopov manje. Ruku na srce, Skakic je najjaci sudija za povaljivanje - treba i to znat. Onako uvijek letargican i nezainteresovan, a namazan sa hiljadu boja.
Dobro je. Jedan lopov manje. Ruku na srce, Skakic je najjaci sudija za povaljivanje - treba i to znat. Onako uvijek letargican i nezainteresovan, a namazan sa hiljadu boja.

A sad adio...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ma dobro, sklapanje tekstova nije neki nauk, dovoljno je biti pismen. Ja ne bih ni marke uzeo za prevod, jer volim klub, moj je i zelim da se dostojno moze predstaviti strancima. Imidz je u danasnjem svijetu sve, a kao sto ti kazes oficijalna stranica imala zadnji post prije 16 dana. To i nije bas za pohvalu. Uvijek se moze nesto napisati, kratak izvjestaj s pripremne utakmice, s treninga, nesto, ne mora biti ponjava od teksta.NYKnicks Fan je napisao/la:Ma drug, ja ti nisam bas novinar i u tom fazonu, da znam sklepat tekstove i slicno. To bi mogao npr. NKMramor, on to zna. A i ti eto, treba samo da se predlozi.Rimes87 je napisao/la:Ti ono druze vodis FB stranicu od kluba, jelde? Da li ima ko ovdje da te predlozi upravi, naravno ako bi i ti to htio, da preuzmes i web stranicu? Isto tako, ako ima zelje i volje, ja bih licno bio spreman prevesti stranicu na engleski, kao i sve buduce clanke na njoj.NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce li ko objaviti kakvu vijest na onoj nasoj web stranici? Zadnja od 30.06.?
Nasu upravu, realno, boli briga za sve ostale stvari, oni samo brinu za igrace i to je to. A i nece niko da radi besplatno, jos jedan problem. A hvalimo se kako se zaradjuje 20K $ dnevno. E jbg onda... pa zaposli ljude da rade, da ne budemo talasike i to one zadnje ccc. Nazalost, to je tako i tako ce biti jos dugooooo vremena.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.