Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ne cudi me, vidjet cemo sta ce biti do zime.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Tako i Faik kaže. Stajao sam sa njim pred utakmicu. Njegov primarni cilj je da uzme Krupu, Mladost, Vitez, Čelik, a od ostalih utakmica šta bude. Ali bgm, prema njegovim riječima ovo nije nimalo sjajna situacija u klubu, i kao i da je samo pitanje vremena kada će definitivno pući, ako ne dođe neko sa strane sa lovom.Mokroguz je napisao/la:12 od 22 utakmica ce imati prenosaFantasticno!
Prva tri kola svi ocekuju da izgubimo, ne mozemo podbaciti, mozemo samo iznenaditi.
A jeli ti rekao ko je kriv za ovakvu situaciju? Bivši nam predsjednik ode i ostavi haotično stanje u klubu i najavi u intervjuu novog investitora od kojeg više od mjesec i po nema ništa. Ako sam nešto slagao neka me neko demantuje.Pappy je napisao/la:Tako i Faik kaže. Stajao sam sa njim pred utakmicu. Njegov primarni cilj je da uzme Krupu, Mladost, Vitez, Čelik, a od ostalih utakmica šta bude. Ali bgm, prema njegovim riječima ovo nije nimalo sjajna situacija u klubu, i kao i da je samo pitanje vremena kada će definitivno pući, ako ne dođe neko sa strane sa lovom.Mokroguz je napisao/la:12 od 22 utakmica ce imati prenosaFantasticno!
Prva tri kola svi ocekuju da izgubimo, ne mozemo podbaciti, mozemo samo iznenaditi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A mozda je to bio samo izgovor da lakse i bez puto ispitivanja od strane novinara i vas navijaca ode i da se vise ne pojavljuje u medijima....Mancini je napisao/la:A jeli ti rekao ko je kriv za ovakvu situaciju? Bivši nam predsjednik ode i ostavi haotično stanje u klubu i najavi u intervjuu novog investitora od kojeg više od mjesec i po nema ništa. Ako sam nešto slagao neka me neko demantuje.Pappy je napisao/la:Tako i Faik kaže. Stajao sam sa njim pred utakmicu. Njegov primarni cilj je da uzme Krupu, Mladost, Vitez, Čelik, a od ostalih utakmica šta bude. Ali bgm, prema njegovim riječima ovo nije nimalo sjajna situacija u klubu, i kao i da je samo pitanje vremena kada će definitivno pući, ako ne dođe neko sa strane sa lovom.Mokroguz je napisao/la:12 od 22 utakmica ce imati prenosaFantasticno!

Sve je rekao, i kako ga je Gracić ostavio, i kako je faktički čitav klub spao na tri imena, i svašta nešto još.Mancini je napisao/la:A jeli ti rekao ko je kriv za ovakvu situaciju? Bivši nam predsjednik ode i ostavi haotično stanje u klubu i najavi u intervjuu novog investitora od kojeg više od mjesec i po nema ništa. Ako sam nešto slagao neka me neko demantuje.Pappy je napisao/la:Tako i Faik kaže. Stajao sam sa njim pred utakmicu. Njegov primarni cilj je da uzme Krupu, Mladost, Vitez, Čelik, a od ostalih utakmica šta bude. Ali bgm, prema njegovim riječima ovo nije nimalo sjajna situacija u klubu, i kao i da je samo pitanje vremena kada će definitivno pući, ako ne dođe neko sa strane sa lovom.Mokroguz je napisao/la:12 od 22 utakmica ce imati prenosaFantasticno!
Ja sam vec dugo tog mentaliteta da lovimo sve protiv sviju, to nam se i isplatilo prosle polusezone. Pogotovo ovako, tri hevte pustinjskog rasporeda, vrijedi pokusati svim i svacim barem prva dva kola a trece pokusati odmoriti ili spremiti kadar da zagrmimo u cetvrtom.Pappy je napisao/la:Tako i Faik kaže. Stajao sam sa njim pred utakmicu. Njegov primarni cilj je da uzme Krupu, Mladost, Vitez, Čelik, a od ostalih utakmica šta bude. Ali bgm, prema njegovim riječima ovo nije nimalo sjajna situacija u klubu, i kao i da je samo pitanje vremena kada će definitivno pući, ako ne dođe neko sa strane sa lovom.
Nego kazem da niko ne ocekuje da pobjedimo sad Slobodu, Zelju i Zrinjskog. Kad ti se sudi tako, kako ces razocarati bilo koga bilo sa da se desi?
A ako ne mozes nikoga razocarati, onda mozes raditi "sta god hoces" maltene. To je nama vazno sad posto mislim da ce nama jos trajati ispitivanje snaga da nadjemo najbolje medju novim igracima i najbolju formaciju i taktiku itd.
Nama je najvaznije to da ne ubijemo nadu bilo sta da se desi, vidjeli smo kako nas je to uz zalaganje i mudro razmisljanje nosilo do opstanka prije, a ako se predas unaprijed onda nema sanse ni to da se ponovo desi ako zatreba.
I igraci trebaju znati da nije do njih ako izgube protiv jacih ekipa iz istog razloga sto npr. klubovi u Evropi ako su bili blizu da prodju teskog protivnika mi im cestitamo na dobrom otporu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ima li iko da potvrdi dali su Zolj, Milovic, Imamovic, Jovanovic i dalje tu ili su napustili klub?
Znam da je Zolj bio na probi u Danskoj, Milovic je bio sa ekipom pa nedavno ga ne vidjam u postavi mozda je povrijedjen, Jovanovica uopste nisam vidio na bilo kakvom spisku, niti Imamovica.
FC Fredericia igra u utorak protiv rezervistima Aalborga, pisu da im je to zadnja proba prije lige. Mozda tada saznamo dali se vraca Zolj.
I zna li iko koji je rezultat bio protiv Novog Travnika?
Znam da je Zolj bio na probi u Danskoj, Milovic je bio sa ekipom pa nedavno ga ne vidjam u postavi mozda je povrijedjen, Jovanovica uopste nisam vidio na bilo kakvom spisku, niti Imamovica.
FC Fredericia igra u utorak protiv rezervistima Aalborga, pisu da im je to zadnja proba prije lige. Mozda tada saznamo dali se vraca Zolj.
I zna li iko koji je rezultat bio protiv Novog Travnika?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Masala koliko smo igraca nabavili
Sigurno cemo naci barem 5-6 dobrih igraca medju njima i odigrati dobru polusezonu.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jesu li igrali protiv Novog Travnika i ako jesu koji je rezultat bio?Mokroguz je napisao/la:Masala koliko smo igraca nabaviliSigurno cemo naci barem 5-6 dobrih igraca medju njima i odigrati dobru polusezonu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim da nisu, ne pise nigdje. NK Novi Travnik inace objavi na svojoj stranici, twitteru i facebooku rezultate, objavili su protiv Celika nedavno a nisu protiv nas. Znam da su igrali protiv NK Vlasica na Turbetu 16 Jula, ne znam koji je rezultat bio.Mancini je napisao/la:Jesu li igrali protiv Novog Travnika i ako jesu koji je rezultat bio?Mokroguz je napisao/la:Masala koliko smo igraca nabaviliSigurno cemo naci barem 5-6 dobrih igraca medju njima i odigrati dobru polusezonu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Amir Zolj je zavrsio probu u FC Fredericia i nece potpisati za njih.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Irfan Ajdinovic i Mirza Salcin potpisali, mislim da su obojica iz juniora, znam da je Irfan tu vec duze vrijeme, a medju juniorima sam samo vidjao Benjamina Salcina. Mozda je Mirza njemu rodbina.
Faris Zeljkovic u Celik, Mak otisao.
Amir Zolj, pretpostavljam, nece se vratiti.
Mufid Salcinovic koji je prije imao amaterski ugovor(junior jedan) presao u akademce FKS-a. Nasih omladinaca u FKS-u k'o Bosnjaka u Sloveniji.
K'o bi rek'o.
Jos samo ostaje potvrditi dali su i dalje tu Imamovic, Milovic, Jovanovic, i dali je Amar Krajina potpisao ili ne.
Faris Zeljkovic u Celik, Mak otisao.
Amir Zolj, pretpostavljam, nece se vratiti.
Mufid Salcinovic koji je prije imao amaterski ugovor(junior jedan) presao u akademce FKS-a. Nasih omladinaca u FKS-u k'o Bosnjaka u Sloveniji.

Jos samo ostaje potvrditi dali su i dalje tu Imamovic, Milovic, Jovanovic, i dali je Amar Krajina potpisao ili ne.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lelic jako dobar zasad.
I cini mi se Isic ili Sahovic vrlo dobro igraju. Kobiljar obecava.
Sve u svemu se dobro snalazimo.
I cini mi se Isic ili Sahovic vrlo dobro igraju. Kobiljar obecava.

Sve u svemu se dobro snalazimo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ohohooooo masala tunela
Bravo Kara!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dugo su izdržali. Kara u "elementu". 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 jul 2016, 06:31, ukupno mijenjano 1 put.
Tacno je ovo sto komentator kaze da nam odbrana nije uigrana, izuzev greske koja je vodila do drugog gola Slobode, mislim da se dobro drzimo sa obzirom da se radi o Slobodi. Ekipa ima vise potencijala nego sto sam ocekivao, ne sumnjam da mozemo biti favoriti protiv Krupe, Mladosti, Celika, Viteza itd.
Faik mora ostati trener bez obzira na gubitke na pocetku, ovo ce roditi plodom.
Lelic i Kobiljar fantasticni. Zao mi Bandovica sto smo primili dva gola jer je imao par dobrih intervencija.
Faik mora ostati trener bez obzira na gubitke na pocetku, ovo ce roditi plodom.
Lelic i Kobiljar fantasticni. Zao mi Bandovica sto smo primili dva gola jer je imao par dobrih intervencija.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 23 jul 2016, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako igrate danas mislim na formaciju ?
hvala
hvala
Auuu steta, imali smo dvije jako dobre sanse. Nema sumnje da cemo opstati kad mozemo prijetiti ovakvim ekipama.
4-2-3-1 cini mi se, prenos poceo tek poslije toga kad su pokazali formacije. Mozda bude neki snimak poslije utakmice.Zukanovic je napisao/la:Kako igrate danas mislim na formaciju ?
hvala
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako je Sahovic imao broj 5 onda sam mislio na broj 23 kad sam ga hvalio, znaci to je bio Isic ustvari?
EDIT:
JAOOOO KAKO BLIZUUUU
EDIT:
JAOOOO KAKO BLIZUUUU
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.