AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 15 jul 2016, 15:19

Bravo Robine, sad daj keš da napunimo kasu Genoe i Sampdorie :lol:
Forza Milan!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2016, 15:44

Toliko im ne vjerujem da i kad bi nas neko kupio i doveo silna pojacanja ja bih bio sumnjicav i samo cekao kad ce me neko probuditi iz sna i reci da kasnim na posao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jul 2016, 15:52

Ma ko ih hebe ne vjerujem ni sebi nista a kamoli na ove natpise.

Nego Shevchenko novi selektor Ukrajine, sretno majstore :salut:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jul 2016, 16:05

Robin Li i finaliziranje ugovora sa njim je patka obicna.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jul 2016, 17:36

Ne mora znaciti. Vjerujem kinezima kada nesto kazu :zzz:

ovaj zajebo i musaku, prolongiran sastanak za naredne dane jer se opet nisu uspjeli nista dogovoriti... nevjerovatno sta se desava s tim covjekom, on vise nista nije u stanju srediti :facepalm:
a i yebemu mater, 72 godine su ti, jel' te ba dosta vise? ima li iko obraza odstupiti od pozicije ako vidis da te vise ne ide?

sutra ona tekma protiv bordoa pa me zanima na sta ce to liciti.
samo ne kontam sto ne pozvase vangionija i lapadulu, pa kad ces ih isprobat ako ne sad? :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jul 2016, 18:06

Kako će ih Juve naprašiti u superkupu, iskreno jedva čekam to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2016, 18:26

Ma Juve je i bio svemirski brod za nas pa ipak smo odigrali finale kupa i vise nego odlicno. Ubjedjen sam da nismo ni imali zelju da ga osvojimo zbog kalkulacija oko FFP za ovu sezonu. Medjutim ovo sto sad Juve radi nije da bi ostao najbolji u Seria A, vec da bi napravio iskorak u Evropi i ravnopravno konkurisao za finale. Prave strasan tim za narednu sezonu i buducnost. Mozda da trazimo od njih nekoga da nam dadnu makar na posudbu. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 15 jul 2016, 20:48

Od Musake ništa , izgleda da smo doveli Arbelou.
Jbt koliko smo nisko pali samo kaže činjenica da lik iz yebenog Villareala neće da pređe u Milan.
:puke:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jul 2016, 20:57

Braco draga trebat ce nam zivaca da sve ovo predjemo ko simpatizeri ovog propalog kluba. Ovaj Galliani da ima milijardu ne bi Bendtnera doveo koliko je nesposoban. Samo nesto hoda putuje pregovara vecere slika se pa boga nece ima li iko pametan u tom klubu da ga otjera. Sto neko rece zali boze para za putni trosak. Otvorim sugavi twitter od vijesti jedno 30x na dan uvijek razocaranja i sve gore od goreg u pm da se hoce ovo vise rijesit tacno bi se rodio.

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jul 2016, 20:59

A haman da ni Zielinski nece ovdje, tj. agent rece da je odluka vec odredjena, ali je tajna zasad. I apsolutno sam ubjedjen da nece u Milan, nema dvojbe.

ali zato je sosa u pripravnosti :facepalm:

jos samo cekam soriana, to ce biti hajlajt citavog merkata. i pavoleti naravno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 jul 2016, 21:13

Zielinski nama dolazi,ubjedjen sam u to. Nemam pojma kakav je igrac.
Evo i ja procitah da je Arbeloa nas igrac,odkud sad to odjednom. Mada ni na jednoj povjerljivijoj stranici to nisam procitao.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 jul 2016, 22:07

Kakav Zielinski ljudi, on ceka poziv od Kloppa. Nije niko lud da zrtvuje vlastitu karijeru da predje u Milan, klub bez ikakve abmicije i organizacije. Pogotovo mladji igraci pred kojima je svijetla buducnost. Zato moze Arbeloa naravno, celavi magarac jedino tako moze dovest igraca, iskoristi veze koje ima pa mu se ljudi sazale i puste ovakve igraca kojima je ostala jos koja godina karijere.. Sve dok nema dobrog projekta, nece bit ni dobrih transfera, jer valja uvjerit nekog boljeg fudbalera da predje a da ne ucini korak nazad. Primjer je Bacca, mislim da je covjek svjestan da mora otici negdje, bez obzira sto mu je istinski stalo do Milana. :(
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jul 2016, 22:18

Potpis

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 jul 2016, 22:24

Kad vas Gale demantuje sve :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 16 jul 2016, 10:51

Desava li se sta u ovom klubu? Jbt svi se spremaju, dovode igrace, prodaju, jedino ovi nasi u svom nekom svijetu, mimo svih desavanja u fudbalu.
Prodaju klub 2 godine, posjecuju igrace koji rutinski zavrse u drugim klubovima.

Bice ovo duga sezona, svaka cast onom ko je isprati do kraja.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 jul 2016, 10:59

Ma jasno je sad da od prodaje nema nista. Ovo je sve samo jedna velika sala u reziji dva senilna starca. Niti ce doci prava pojacanja niti ce se igrati europa dogodine. Ali da budem iskren iako sam skeptik po prirodi vjerovao sam u jednom momentu u promjene :salut:

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 jul 2016, 11:03

Arbeloa dolazi kaozamjena za Zapatu kao 4 stoper, vi odmah navrli ko nikad, Milan zeli defanzivca Villareala, i kao ubjedjeni su da ce doci, ako nekim slucajem ne uspiju rezerva je Mustafi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jul 2016, 11:13

Galliani putuje širom Evrope, plaća večere, a igrači odlaze u druge klubove.Nije više ni smiješna nesposobnost tog čovjeka, a svijet mu se smije.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 16 jul 2016, 11:22

_forzamilan_ je napisao/la:Ma jasno je sad da od prodaje nema nista. Ovo je sve samo jedna velika sala u reziji dva senilna starca. Niti ce doci prava pojacanja niti ce se igrati europa dogodine. Ali da budem iskren iako sam skeptik po prirodi vjerovao sam u jednom momentu u promjene :salut:
Ista stvar. Ne vjerujem da ce prodati klub. Udjem na ovu temu, vidim neki optimizam, spominju se pojacanja i pocnem i sam da se nadam.
Sutra otvoris vijesti, vidis igraca koji se jucer povezivao s Milanom (samo mu ljekarski ostao), kako se slika sa dresom drugog kluba.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 16 jul 2016, 11:58

milanist je napisao/la:Arbeloa dolazi kaozamjena za Zapatu kao 4 stoper, vi odmah navrli ko nikad, Milan zeli defanzivca Villareala, i kao ubjedjeni su da ce doci, ako nekim slucajem ne uspiju rezerva je Mustafi :D
Pa bolji je Zapata od njega, Zapata da nema ono ludilo kad počne odjedjom driblati igrače bio bi ekstra half.Iskreno mene je ovo sve razočaralo i onaj Amer sto je srao da neće ići nazad dok se ne potpise ugovor...Ma sve je laž samo pusta laž :-D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95 i 5 gostiju.