Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Evo vidio sam snimke stradalih civila. Gdje su oni redovni utjerivaci "pravde i demokratije." Dajte, malo relativizujte ljudske zivote, niste dugo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Braca Kurdi 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Erdogan was given a lifeline by the very media he's been trying to crush. #Coup is an oppty to recognize need for independent press. #Turkey

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Poceli su i bombardovati ..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne dao Bog da Turska ima nuklearno naoružanje, veceras bi milioni poginuli
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
VERY HUGE! #BreakingNews #Turkey's President Erdogan: Military coup leaders are taking their direct orders from Washington..
-
- Kontakt:
Posjeduju oko 60-70 nuklearnih bombi.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne dao Bog da Turska ima nuklearno naoružanje, veceras bi milioni poginuli
Prvo ovo gore sto zeljo pise je najveca glupost sto sam veceras cuo a bilo ih je mali milion.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Posjeduju oko 60-70 nuklearnih bombi.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne dao Bog da Turska ima nuklearno naoružanje, veceras bi milioni poginuli
U turskoj je mozda rasporedjen taj broj nuklearki ali nisu njihove nego nato.
Uglavnom steta sto ovaj puč propade veceras, mozda bi nastupila neka mirnija vremena na bliskom istoku da je uspio, a mozda se i ovaj dzukac erdogan opameti poslije ovoga pa prestane finansirati teroriste(pod uslovom da on nije ovo sve organizovao)
This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
https://www.periscope.tv/w/1nAKEbvYkQXGL
Evo uzivo naa mostu. Krenuli su preci most, ali zestoka paljba je otvorena na civile.
Evo uzivo naa mostu. Krenuli su preci most, ali zestoka paljba je otvorena na civile.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Kao sto su nastupila u Libiji, Iraqu pa i Europi (izbjeglice) smaknucima Gadafija i Sadama sa vlasti..Momciluk je napisao/la:Uglavnom steta sto ovaj puč propade veceras, mozda bi nastupila neka mirnija vremena na bliskom istoku da je uspio
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ako ostane erdogan turcima nikad ne treba dozvoliti da udju u EU
Taj islamist i ekstremist nije pozeljan u zapadnoj demokratiji
Taj islamist i ekstremist nije pozeljan u zapadnoj demokratiji
Re: RE: Re: Chat
Gadaffi i Assad su predvodili umjerenije struje u svojoj zemlji, a ostale drzali pod kontrolomne_znam_ko_sam je napisao/la:Kao sto su nastupila u Libiji, Iraqu pa i Europi (izbjeglice) smaknucima Gadafija i Sadama sa vlasti..Momciluk je napisao/la:Uglavnom steta sto ovaj puč propade veceras, mozda bi nastupila neka mirnija vremena na bliskom istoku da je uspio
Islamist Erdogan predstavlja ekstremne islamiste. Turska se treba vratiti na ono sto je bila pod Ataturkom
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kolika je sila Erdogan u Turskoj pa je uspio toliki narod izvesti na ulice Skypom
Steta poginulih .

Profilne Erodagana na fb
Dove za opstanak Esoganove vladavine
Skupovi u BiH sa Turskim zastavama

Saucesce svim porodicama onih koji su sinoc nevino stradali

Dove za opstanak Esoganove vladavine

Skupovi u BiH sa Turskim zastavama

Saucesce svim porodicama onih koji su sinoc nevino stradali
Nad tobom sunce najljepše sja
Nista dok On opet ne sravni sve izgleda...
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.