Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Budale.
Imat ce se kad kajat,ispali su zesce glupi,i zesce ce najebat.
Imat ce se kad kajat,ispali su zesce glupi,i zesce ce najebat.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nimalo me nece zacuditi ako iza ovoga svega stoji drzava koja je ubila najvise neduznog naroda u proteklih 15ak godina.Sve pod parolom sirenja demokratije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Previše ljudi nema pojma o političkim prilikama. Ameri nikad nisu rušili svoje saveznike i da sad Tursku, koja im je uz Izrael najbliži saveznik, dovedu na rub građanskog rata.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Nikoga ja napao, niti bilo kakav vid mrznje iskazao nisam. Srce mi puno kada vidim da ima onih koji istinski podrzavaju i nas (u svakom smislu), a i mi njih (komsije). Ali, itekako ima i onih koji su puni mrznje prema nama, mrznja s nase strane je razumljiva, iako je ja ni prema kome ne osjecam, hvala Bogu nikoga nisam izgubio, ali razumijem i suosjecam se sa svim tim ljudima. Tursku volim svim srcem i ne znam sta je tu problem? I dalje stojim iza rijeci da bi nam oni prvi pritekli u pomoc, kao sto su i svim izbjeglicama iz Sirije, sto se nenormalno minimizira.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bog dao da ima vise ljudi kao ti, pa da jos bolje zivimo u nasoj BiHFederer17 je napisao/la:A meni iskreno nikada nece biti jasan mentalni sklop takvih kao sto si ti. Ti si vjerovatno jedan od onih sto se ubijas sa onim "komsije, komsije" i na sve strane pozdravljas i podrzavas sve komsijsko. Slazem se, podrzi ako smatras/osjecas da trebas, ali isto tako nemas sta ni ovakve skupove da prozivas. Prve nas komsije napadose, pozeljese unistiti, ali hvala Bogu, nije im uspjelo.amerosm je napisao/la:Nikad mi nece biti jasan mentalni sklop pojedinih nasih ljudi...
Kada procitam naslov gradjani Sarajeva dali podrsku Erdoganu dodje mi da![]()
![]()
Te iste Turke boli qurac za nas, ali glupi bosnjo se vise brine za situaciju u tudjoj zemlji nego li u svojoj.
S druge strane, braca po vjeri, ljudi koji te najsrdacnije docekaju u svojoj drzavi, kada cuju odakle si, uvijek sretni i susretljivi. Nazivaju nas bracom. Njihov predsjednik u vise navrata iskazao da je Bosna briga Turske i sl. i sta ti ima tu biti cudno? Pomogli bi i bilo bi ih bilo briga da se bilo sta desi vjeruj mi vise od bilo koje druge nacije na svijetu.
Daj ba, ne postavljajte takve snimke ovdje, ima i djece jbt.
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Iran. Za to imamo i dokaz.Federer17 je napisao/la: I dalje stojim iza rijeci da bi nam oni prvi pritekli u pomoc, kao sto su i svim izbjeglicama iz Sirije, sto se nenormalno minimizira.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neki dan sam se natjerao da ponovo pogledam onaj snimak kako skorpioni ubijaju par neduznih mladica iz Srebrenice.I nikad necu nista dobro zazeliti komsijama sa druge strane Drine.Barem vecini njih, jer uvijek ima izuzetaka.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pobit svu tu vojsku sto protestuje, hej rokaju iz helikoptera po svom narodu, majku li im poganu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Stanje na ss.ba redovno, militanti se povukli sa svih frontova.
Mir brate, mir. Demokratija uber alles.
Zali Boze ljudi koji su poginuli zbog ove gluposti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mir brate, mir. Demokratija uber alles.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ginu ljudi još. Pučisti shvatili da im sutra ode glava pa su počeli i po civilima pucati.
Re: RE: Chat
Sehidi su oni brate, insallah. Naravno, mislim na ove koji su nevini i koji nisu pokrenuli sve ovo.Bosniacum Lilium je napisao/la: Mir brate, mir. Demokratija uber alles.
Evo sultan defiluje Carigradom. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Imal neki video il nesto gdje se vide ranjeni ljudi i to? Ja dok sam pratio na Al-Jazeri "uzivo" vidio sam da vojnici vecinom pucaju u zrak da bi prestrasili ljude, sta li ..Kawhi je napisao/la:Ginu ljudi još. Pučisti shvatili da im sutra ode glava pa su počeli i po civilima pucati.
-
- Kontakt:
Pa jesu li oni normalniPerryFred je napisao/la:nokee95 je napisao/la: Imal neki video il nesto gdje se vide ranjeni ljudi i to? Ja dok sam pratio na Al-Jazeri "uzivo" vidio sam da vojnici vecinom pucaju u zrak da bi prestrasili ljude, sta li ..

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Re: RE: Re: Chat
Je li ovo taj avion sto je srusen?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa jesu li oni normalniPerryFred je napisao/la:nokee95 je napisao/la: Imal neki video il nesto gdje se vide ranjeni ljudi i to? Ja dok sam pratio na Al-Jazeri "uzivo" vidio sam da vojnici vecinom pucaju u zrak da bi prestrasili ljude, sta li ..![]()
Boze Dragi
Re: RE: Re: Chat
Jesi li sarkastican sto sam se pogresno izrazio, ili? Pratim ovamo ove vijesti, saltam kanale, citam, pa i ne razmisljam bas o cemu pisem. Mislio sam svakako na nesto iz zraka sto puca, da li je sruseno :mrgreen;PerryFred je napisao/la:Ne, to je helikopter.
**** oni pokušavaju da prestraše narod. Ima ih dosta pregaženih tenkovima

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nije ovo prestrasivanje nikakvo, imalo je ovo za cilj nesto puno vece, samo sto nece uspjeti. Moguce da nije dobro pripremljeno, ali sumnjam da bi ikako uspjelo. Steta za zrtva, jedino. Prica ce sada ici u skladu sa gusenjem ovog pokreta, a siguran sam da bi drugacije dosta toga bilo da je ovo otislo u drugom pravcu.
Btw, kakvo obracanje SULTANA!

Btw, kakvo obracanje SULTANA!