Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Chat
Ko kaze da su gradjani Sarajeva samo Bosanci I Hercegovci? Svjedoci smo mnogim Turcima koji studiraju kod nas.
Nego, ako ti smeta, a i ima vas jos skupite se i protestujete i bilo bi vas kao i njih. Medjutim svi cemo mi samo srati i pisati sto oni drugi protestuju za nesto, a zasto ne protestuju za nesto drugo, a mi nista necemo uraditi.
Nego, ako ti smeta, a i ima vas jos skupite se i protestujete i bilo bi vas kao i njih. Medjutim svi cemo mi samo srati i pisati sto oni drugi protestuju za nesto, a zasto ne protestuju za nesto drugo, a mi nista necemo uraditi.
Celik!3,2,2.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:messilla je napisao/la:Joj ludila u studiju TRT-a![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kako se zove ovaj melek?messilla je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:messilla je napisao/la:Joj ludila u studiju TRT-a![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
sto neko napisa, ugasi Erdogan vojni udar preko mobitela :kafa:
-
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo ja upalio stream, uzeli ovu novinarku plavusu da uzimaju selfiji s njomSlobodaTuzla1919 je napisao/la:messilla je napisao/la:Joj ludila u studiju TRT-a![]()
![]()
![]()

messilla je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:messilla je napisao/la:Joj ludila u studiju TRT-a![]()

Btw: je li ovo Sasha u Turskoj, pa pita na TV, da li je malo 4-0

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nemam pojmaKawhi je napisao/la:Kako se zove ovaj melek?

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
saznat' cemo, duga je noc :mrgreen:messilla je napisao/la:Nemam pojma :?Kawhi je napisao/la:Kako se zove ovaj melek? :ljepota:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Karacu.Raul_64 je napisao/la:Tijen Karas je doticna.

U Ankari još nije gotovo. Tamo je više sekularista nego islamista za razliku od Stambols, a i državne institucije su tu, pa su pobunjenici jače napali.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Chat
A meni iskreno nikada nece biti jasan mentalni sklop takvih kao sto si ti. Ti si vjerovatno jedan od onih sto se ubijas sa onim "komsije, komsije" i na sve strane pozdravljas i podrzavas sve komsijsko. Slazem se, podrzi ako smatras/osjecas da trebas, ali isto tako nemas sta ni ovakve skupove da prozivas. Prve nas komsije napadose, pozeljese unistiti, ali hvala Bogu, nije im uspjelo.amerosm je napisao/la:Nikad mi nece biti jasan mentalni sklop pojedinih nasih ljudi...
Kada procitam naslov gradjani Sarajeva dali podrsku Erdoganu dodje mi da![]()
![]()
Te iste Turke boli qurac za nas, ali glupi bosnjo se vise brine za situaciju u tudjoj zemlji nego li u svojoj.
S druge strane, braca po vjeri, ljudi koji te najsrdacnije docekaju u svojoj drzavi, kada cuju odakle si, uvijek sretni i susretljivi. Nazivaju nas bracom. Njihov predsjednik u vise navrata iskazao da je Bosna briga Turske i sl. i sta ti ima tu biti cudno? Pomogli bi i bilo bi ih bilo briga da se bilo sta desi vjeruj mi vise od bilo koje druge nacije na svijetu.
Ti je, sta?Raul_64 je napisao/la:Tijen Karas je doticna.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Nerminovic
- Kontakt:
vidi se da je ovaj prekuco GTAPerryFred je napisao/la:Turska vojska izdala je saopćenje da je preuzela vlast u Turskoj, a premijer Turske Binali Yildirim potvrdio je da je u toku vojna pobuna. Vojska je u saopćenju navela da su preuzeli vlast kako bi osigurali demokratiju i zaštitili ljudska prava.

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Izdominira žena, dovede sve u red, čak je stigla i da pozira za koji selfie. I evo je vraća se uživo.Raul_64 je napisao/la:Tijen Karas je doticna.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Žali Bože civila. Valjda se više bude znalo ujutru. Vakat je sad zaklati jato sova. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izbriši to jbt

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Bog dao da ima vise ljudi kao ti, pa da jos bolje zivimo u nasoj BiHFederer17 je napisao/la:A meni iskreno nikada nece biti jasan mentalni sklop takvih kao sto si ti. Ti si vjerovatno jedan od onih sto se ubijas sa onim "komsije, komsije" i na sve strane pozdravljas i podrzavas sve komsijsko. Slazem se, podrzi ako smatras/osjecas da trebas, ali isto tako nemas sta ni ovakve skupove da prozivas. Prve nas komsije napadose, pozeljese unistiti, ali hvala Bogu, nije im uspjelo.amerosm je napisao/la:Nikad mi nece biti jasan mentalni sklop pojedinih nasih ljudi...
Kada procitam naslov gradjani Sarajeva dali podrsku Erdoganu dodje mi da![]()
![]()
Te iste Turke boli qurac za nas, ali glupi bosnjo se vise brine za situaciju u tudjoj zemlji nego li u svojoj.
S druge strane, braca po vjeri, ljudi koji te najsrdacnije docekaju u svojoj drzavi, kada cuju odakle si, uvijek sretni i susretljivi. Nazivaju nas bracom. Njihov predsjednik u vise navrata iskazao da je Bosna briga Turske i sl. i sta ti ima tu biti cudno? Pomogli bi i bilo bi ih bilo briga da se bilo sta desi vjeruj mi vise od bilo koje druge nacije na svijetu.

Daj ba, ne postavljajte takve snimke ovdje, ima i djece jbt.