FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Molim vas!
Sve znamo i svega smo svjesni,da se ne ponavljamo...ALI
Razlucimo dva pojma: ekipa i uprava,administracija kakogod.
O ovim drugima smo sve rekli,ali ekipa,kakva je takva je nasa je i zasluzuje podrsku.
Nemojte vrijedati i ismijavati IGRACE fks ni na stadionu ni na forumima,pa i oni koji nemaju kvalitet nisu oni krivi sto su tu. Sve dok se igrac bori i znojem natapa dres ne zasluzuje da mu se zvizdi ili da ga ismijavamo!
Ajmo malo probati da zbijemo redove,hevta dana je samo do derbija!
Sve znamo i svega smo svjesni,da se ne ponavljamo...ALI
Razlucimo dva pojma: ekipa i uprava,administracija kakogod.
O ovim drugima smo sve rekli,ali ekipa,kakva je takva je nasa je i zasluzuje podrsku.
Nemojte vrijedati i ismijavati IGRACE fks ni na stadionu ni na forumima,pa i oni koji nemaju kvalitet nisu oni krivi sto su tu. Sve dok se igrac bori i znojem natapa dres ne zasluzuje da mu se zvizdi ili da ga ismijavamo!
Ajmo malo probati da zbijemo redove,hevta dana je samo do derbija!
-
- Kontakt:
Da je sreće da nam se Majkl, Zip i ostali popišaju u usta i da njihova optimističnost bude sa razlogom.bojler je napisao/la:Pa ja msm da nas pola nece bit tu da pise naredne godine na ovoj temi bude li sezona isla "fino"
Ja nisam optimističan, Benke nikako nema u kombinacijama, miriše mi na odlazak.
Sve se više govori i o prodaji Duljevića.
Kovačević teže povrijeđen i zvanično odbranu nemamo.
Prošle sezone, obarali smo negativne rekorde, sramotili se i bili očajni.
Ove sezone, nismo ništa jači, čak šta više, ako odu Benko i Dulja - bit ćemo lošiji.
Ljuti me što očigledno nemaju namjeru pojačavati odbranu a odbrana nam je ODRON.
Bez obzira koga imali u napadu, džaba sve ako će nam Novaković držati odbranu.
Pa jos bi bili Baljci i ostala sranja u klubu da su svi tako razmisljali, idemo podrzat sta god radili....jos bi nam Jesic bio tu, da nema pritiska...Tan nikad ne bi ni dosao jer ga je NAVIJAC doveo...kako su ljudi dusmani ako strahuju zbog nestruke u klubu...ako ih nerviraju lazovi u upravi....ako ih brine stanje na terenu prvog tima???Zip je napisao/la:Veci dusmani naseg kluba od nas samih navijaca nema.
Volite tu rijec pljuvac...pa sta je pljuvac? Neko ko pozitivne stvari izvrce da su negativne i kritikuje??? Daj reci sta je pozitivno i na koji nacin smo bolji od prosle sezone? I sta je tu izvrnuto? Napisi prvih 11 i vidi koliko ima djece iz akademije? Zar nije i to jedan od ciljeva??? Znaju se kone zajebavat za isto??? Namjerno se suzdrzavam od komentiranja i bjezim od tastature ali mi se provlace po glavi izjave, najave, kako je 2015-a najbitnija godina za nas...pa skontas sta su uradili u toj godini? Pa ti nikako nije jasno kako osta gamad.... I sad nema bitnih godina za nas vise???? 2016-a nebitna , ne mora se ni trofej uzet???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bez konkretne akcije i belaja većih razmjera nažalost ništa se promijeniti neće,to smo vidjeli na zadnjoj skupštini,na svim promjenama da od same prozivke sa tribina nema nista,jel isti nemaju ljudskosti u sebi da se mirno kulturno uz priznanje vlastitih grešaka sklone i mirna Bosna.Sve što će se desiti je još jedna u nizu njihovih grešaka koja ce nažalost morati da se rijesavanje na ružan način.Sa fakinima se drugačije nemoze ,mirnim putem se nisu odlučili skloniti,i kazem nažalost doveli su do toga da se sve mora rijesavati nekim nemilim scenama u narednom periodu.joker90 je napisao/la:Mnogo je neozbiljno reci da su navijaci najveci dusmani kluba.Nesto sam nacuo o akcijama hordi koje se planiraju ove sezone, nadam se da je samo losa sala, jer ako nije, pred nama je sezona puuuuna turbulencija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
manite se nasilja djeco
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
@joker90 je zaslužio ban zbog najave nereda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Iskreno i ja imam takav osjecaj i ako ce mi se mnogi nasmijatiMokes je napisao/la:Uzimamo titulu, citirajte me u maju

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Sto said i benko nisu igrali nikako danas . zna li neko sta se desava ???
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Pa zato sto su vjerovatno jedini igraci koji su sposobni rijesiti derbi.Trebali su igrati od prve minute i da se desi ko sa Kovacevicem.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Manuel je napisao/la:Iskreno i ja imam takav osjecaj i ako ce mi se mnogi nasmijatiMokes je napisao/la:Uzimamo titulu, citirajte me u maju

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hahahaha s Romom sam se opametio al fakat Sarajevo je najace ako ostanu Benko i Dulja.Jest da nas zeza odbrana al vjerujem da mozemo nekako iskombinovat da zavrsimo prvi.FrancescoTotti je napisao/la:Manuel je napisao/la:Iskreno i ja imam takav osjecaj i ako ce mi se mnogi nasmijatiMokes je napisao/la:Uzimamo titulu, citirajte me u majusuti ba znas kakvi smo mi kad najavljujemo scudetta i sl
Ne vjerujem da se moze ponoviti onako losa sezona ko sto je bila prethodna.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NADAM SE da si u pravu! Al realno, zasad apsolutno nista ne ukazuje na to da bi mogli imat uspjesnu sezonu.
Da se razumijemo, za mene sezona nece bit uspjesna ako se izbori europa i kaze pa evo je, nismo je imali prosle sezone.
Stvarno su se sve stvari izvrtile i ovdje na forumu milion puta, sve se zna, i nema potrebe objasnjavat pojedinim neke stvari. Neki su zadovoljni situacijom neki nisu, ali sezona pocinje za 7 dana... To je to. Bili zadovoljni ili ne sad igre gladi pocinju. Prostora za greske vise nema.
Stisnut zube i nadat se najboljem.
Da se razumijemo, za mene sezona nece bit uspjesna ako se izbori europa i kaze pa evo je, nismo je imali prosle sezone.
Stvarno su se sve stvari izvrtile i ovdje na forumu milion puta, sve se zna, i nema potrebe objasnjavat pojedinim neke stvari. Neki su zadovoljni situacijom neki nisu, ali sezona pocinje za 7 dana... To je to. Bili zadovoljni ili ne sad igre gladi pocinju. Prostora za greske vise nema.
Stisnut zube i nadat se najboljem.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma ove prijateljske tekme nisu nikakvo mjerilo.Bilo je slucajeva gdje smo izdominirali na prijateljskim pa se obrukamo u sezoni tako da ovi porazi nista ne znace.
Dobro puse u zadnjoj liniji al imamo daleko najaci napad pa su mi Said i Benko najvece uzdanice.Jest da Said ne moze odigrati vise od pola sata kako treba al tih pola sata bice dovoljno protiv bunkera i zdravo.
Mnogo stvari nas je u prosloj sezoni syebalo pa sve je krenulo nizbrdo.
Kako god zavrsio derbi ne treba odmah pricati idemo se prosetati ili najavljivati bojkot al treba ici tekmu po tekmu i uz dobar rad moze se do titule.
Najvaznija je atmosfera.Valjda to ove sezone bude na nivou.
Dobro puse u zadnjoj liniji al imamo daleko najaci napad pa su mi Said i Benko najvece uzdanice.Jest da Said ne moze odigrati vise od pola sata kako treba al tih pola sata bice dovoljno protiv bunkera i zdravo.
Mnogo stvari nas je u prosloj sezoni syebalo pa sve je krenulo nizbrdo.
Kako god zavrsio derbi ne treba odmah pricati idemo se prosetati ili najavljivati bojkot al treba ici tekmu po tekmu i uz dobar rad moze se do titule.
Najvaznija je atmosfera.Valjda to ove sezone bude na nivou.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nakon prva dva kola vidjecemo sta mozemo od rezultata u sezoni ocekivati 

Sa Hurtićevom ofanzivnom postavkom kako smo navikli još od prošle sezone i gdje se slabo ko vraća nazad i sa trenutno tankom odbranom svaku utakmicu igram na Sarajevo X2 ili 2 na zbroj golova. Ili ćemo dobijati 4 -2 ili gubiti 3 - 5, trećeg nema.
SRETAN BROJ - 1725
- f0rest1946
- Kontakt:
KAD CE TAJ NIKEEEEEEEE?
- f0rest1946
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pavlovic
Pavlovic

zanimljivo kako nisu prikazali kako je napravljen nijedan od penala, kaao da gledam jedan ili oba su napravljena od strane igraca koji nije bas po volji velikoj vecini navijaca sarajeva, citaj novakovic
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prvi je napravio saric55haris004 je napisao/la:zanimljivo kako nisu prikazali kako je napravljen nijedan od penala, kaao da gledam jedan ili oba su napravljena od strane igraca koji nije bas po volji velikoj vecini navijaca sarajeva, citaj novakovic

Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, JavierBosnia, Lavcina, muhamedhulk, Napapijri, nedimmmm1337, samoFKS i 61 gost.