Pa nema vecih prijatelja od Turske i Izraela... Ovo gore je PR i nista vise.IlFantasista je napisao/la:[youtube][/youtube]
Čisto da znate ko je i šta je Recep Tayyip Erdogan!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Chat
-
- Kontakt:
Rekao je i Karacic da je u Adani katastrofalna situacija... Puca se, tenkovi su na ulicama itd.solinas je napisao/la:Al Jazeera kaze da sirom Turske narod izlazi na ulice.Najteze je u Ankari i Istanbulu izgleda.vrebac86 je napisao/la:Mene samo zanima, kakvo je stanje u drugim manjim gradovima? Ili su samo sukobi u Istanbulu i Ankari??
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zato sto zna da je pobjedio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Obama pružio podršku Erdoganu
Kocka je bačena
ama nema ništa od toga. Namještaljka. ču vršiš udar i ne uhapsiš predsjednika, premijera ni ministre?! yebeš tu vojsku ondario_Ferdy88 je napisao/la:Ma nije, rekao sam da Ameri neće podržati vojni puč, jer im to nije u interesu, ne žele ni oni novo žarište jer tu imaju svoje uporište, NATO baze itd..DANTES je napisao/la:riju srce ko amerikario_Ferdy88 je napisao/la:Obama pružio podršku Erdoganu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
U Tuzli jeMarsal je napisao/la:Kako je sad onom našem Tuzlaku štoje tamo na akademiji? Najebaće ni kriv ni dužan

ne pratiš, jaro se javio. iz tuzleMarsal je napisao/la:Kako je sad onom našem Tuzlaku štoje tamo na akademiji? Najebaće ni kriv ni dužan

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
hvala bogu pa turski narod nije glup :salut:
Forza Erdogan!
Forza Erdogan!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se, sve liči na to, čim je postalo jasno da je on na slobodi, šanse za uspjeh su im drastično opale. Ovo će sada poslužiti i njemu za dodatno jačanje svoje pozicije.DANTES je napisao/la: ama nema ništa od toga. Namještaljka. ču vršiš udar i ne uhapsiš predsjednika, premijera ni ministre?! yebeš tu vojsku onda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Slažem se, sve liči na to, čim je postalo jasno da je on na slobodi, šanse za uspjeh su im drastično opale. Ovo će sada poslužiti i njemu za dodatno jačanje svoje pozicije.DANTES je napisao/la: ama nema ništa od toga. Namještaljka. ču vršiš udar i ne uhapsiš predsjednika, premijera ni ministre?! yebeš tu vojsku onda

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Hu iz ju dao podrsku ? 

Sjedim u Tz i citam vas prijatelju, ima vala svakakvih komentara ovdje.Marsal je napisao/la:Kako je sad onom našem Tuzlaku štoje tamo na akademiji? Najebaće ni kriv ni dužan

Nece stipendija nidje.

Dok je drzave bit ce i vojske.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo ono sto ja mogu primjetiti da ovi Turci nisu glupi. Vidis par pojedinaca kako zele da urade nesto lose, ali im ostatak grupe ne da. To je svakako za pohvalu jer se vidi da nisu ovce i da i u ovakvom stanju neke stvari mora da se postuju.
Celik!3,2,2.
U biti ozbiljna stvar (drzavni udar) ali na kraju ce biti kao ono iz filma - "...sto se niste najavili da se prepadnemo...".
Ka'e na ALJ maloprije da je jedan dobar dio oficira znao da im slijedi prekomanda odnosno niži čin, eto sada im je bandera umjesto prekomande.
Žao mi onih policajaca, nema informacija da je neko od civila stradao ili mi je promaklo?
Žao mi onih policajaca, nema informacija da je neko od civila stradao ili mi je promaklo?
Don't hate what you don't understand.
to i ja kazem, ako je narod stao uz Erdogana, o cemu pricamoAllGunsBlazing je napisao/la:Samo ono sto ja mogu primjetiti da ovi Turci nisu glupi. Vidis par pojedinaca kako zele da urade nesto lose, ali im ostatak grupe ne da. To je svakako za pohvalu jer se vidi da nisu ovce i da i u ovakvom stanju neke stvari mora da se postuju.