FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 29 jun 2010, 14:26

bekrija1990 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Tresu mu se gace jer vjerovatno zna sta se tek sprema narednih dana i ko stize u FKS 8-)
Ma mogu vama doci i Mesi i Tevez u paketu, ali od vas u narednom prvenstvu nema nista. Fulali ste sa promjenom uprave (tj. niste nista ni promjenili, a ostali su i Baljak i Alihodzic, pa i Merdanovic. Cak vam se vratio Muco kojeg niste ni htjeli). Interesantno ce biti vidjeti kako funkcioniraju suprotstavljni lobiji oko kupovine/prodaje igraca i rastaljivanja te love ;)

A sto se tice dovodjenja novih igraca, Arsenijevic nije nesto Bogzna, a za uigravanje ostalih koji ce tek doci, treba 7-8 mjeseci. Varesanovic nema vise vremena, plus sto je izgubio kostur ekipe, a Husref ceka iza coska ko zapeta puska. Dakle, Varesanovic ce biti otjeran na polusezoni, a tada ce biti kasno za neki veci rezultat u ovom prvenstvu.

Ako uspijete zadrzati ekipu iz ovog prvenstva u naredne 2 sezone, moze se nesto napraviti, u suprotnom - mrka kapa. Ovo ne pisem iz zlobe, nego iz objektivnog navijackog ugla. Znam da vam je vise pun k....desavanja u i oko kluba, ali ovim posljednjim desavanjima nije nista pozitivno napravljeno - htjeli vi to vidjeti ili ne.
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao 8-)

Koji glupan i kakvo razmisljanje , za uigravanje igraca treba 8 mjeseci , kakva procjena mora da mu je Tarot pomagao da ovo napise !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 29 jun 2010, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 29 jun 2010, 14:27

bekrija1990 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Tresu mu se gace jer vjerovatno zna sta se tek sprema narednih dana i ko stize u FKS 8-)
Ma mogu vama doci i Mesi i Tevez u paketu, ali od vas u narednom prvenstvu nema nista. Fulali ste sa promjenom uprave (tj. niste nista ni promjenili, a ostali su i Baljak i Alihodzic, pa i Merdanovic. Cak vam se vratio Muco kojeg niste ni htjeli). Interesantno ce biti vidjeti kako funkcioniraju suprotstavljni lobiji oko kupovine/prodaje igraca i rastaljivanja te love ;)

A sto se tice dovodjenja novih igraca, Arsenijevic nije nesto Bogzna, a za uigravanje ostalih koji ce tek doci, treba 7-8 mjeseci. Varesanovic nema vise vremena, plus sto je izgubio kostur ekipe, a Husref ceka iza coska ko zapeta puska. Dakle, Varesanovic ce biti otjeran na polusezoni, a tada ce biti kasno za neki veci rezultat u ovom prvenstvu.

Ako uspijete zadrzati ekipu iz ovog prvenstva u naredne 2 sezone, moze se nesto napraviti, u suprotnom - mrka kapa. Ovo ne pisem iz zlobe, nego iz objektivnog navijackog ugla. Znam da vam je vise pun k....desavanja u i oko kluba, ali ovim posljednjim desavanjima nije nista pozitivno napravljeno - htjeli vi to vidjeti ili ne.

dobar :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 jun 2010, 14:33

vasa naj veca greska dolazak belkica,i ostanak varesanovica dobili ste jos vece lopove u upravi koji vam zamazuju oci lafo neka pojacanja a otisli vam kljucni igraci
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 29 jun 2010, 14:36

BLU SKY je napisao/la:vasa naj veca greska dolazak belkica,i ostanak varesanovica dobili ste jos vece lopove u upravi koji vam zamazuju oci lafo neka pojacanja a otisli vam kljucni igraci

ozbiljno

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jun 2010, 14:37

BLU SKY je napisao/la:vasa naj veca greska dolazak belkica,i ostanak varesanovica dobili ste jos vece lopove u upravi koji vam zamazuju oci lafo neka pojacanja a otisli vam kljucni igraci
De nam pricaj o tome , otvorite nam oci gospodine Tarot :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 jun 2010, 14:41

vrijeme ce pokazati..mislim da nije ok da im mi zeljini navijaci solimo njima pamet..mozda se ovaj blekic i pokaze u pozitivnom svjetlu..ako je navijacima sarajeva dobar mislim da mi nemamo razloga da vodimo brigu u njihovo ime.Blekic im je obecao nekoliko pojacanja:

"Počinjemo ispunjavati ono što smo obećali kada smo došli u klub. Arsenijević je bio želja Mirze Varešanovića i mi smo mu je ispunili. Pregovaramo sa još šest, sedam kvalitetnih igrača, no o imenima sada ne želimo. U narednim danima saznat ćete koje pojačao Sarajevo", rekao je Blekić.

znaci dok god on nastoji ispuniti obecanja nema potrebe za kritikom jer je covjek tek i dosao..Sto se tice pak skore ,muminovica,rizvanovica i ostalih koji su otisli to mozemo gledati isto kao i kod nas sto je otisao bucan,bajic itd..dobili ljudi bolje ponude i to je to..osim toga cini mi se da je skorina sudbina vec bila izvjesna jos na polusezoni..

p.s.U mnogim timovima u upravi sjede mnogi lopovi samo je stvar u tome sto jedni rade i za klub koliko toliko a drugi nikako.Tako da bi bilo fer da ne provociramo komsinice i ako im ovaj blekic ne bude valjao neka sami snose posljedice jer su ga oni i podrzali.
-PAJA Fan Club!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jun 2010, 14:52

@ Bad_boy - Pametno. NAŠA UPRAVA - NAŠI PROBLEMI
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 29 jun 2010, 15:06

Strumfovi nemojte se vi brinuti za nas, nama je sa Blekicem dobro! vi se brinite o vasem Zuji ;)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jun 2010, 16:11

nikad_izvini i Dirk će na pauzu.
obojica su vrlo blizu trajnog isključenja ukoliko ne nauče normalno komunicirati.

za trolovanje ćemo pooštriti kazne, ali i za one koji "mrškaju" forumaše sa tema.

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 29 jun 2010, 16:29

Prvo pa muško ! Uprava Čestitke na adekvatnoj akviziciji na desnom beku, po meni fantastičan igrač, prodoran i tehnički podkovan i fantastičan u defanzivi! Upravo samo naprijed ! A vidim da se komšije više brinu šta se dešava u našoj avliji, nego u svojoj :-D Lijepi strah.......
Ako uprava nastavi ovako, zna se šta im je očekivati sa Sjevera !!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 29 jun 2010, 16:47

Teme su koliko vidim navijacke, a ako postoji pravilo da nema javljanja na forume timova za koje ne navijas, onda OK, samo to Admini trebaju napisati kao pravilo za sve. Jer, ako je neciji forum pretrpan javljanjima navijaca drugih timova, onda je to prvo Zeljin forum, pa sve ostalo...sto se da primjetiti po broju postova.

Elem, dobra stvar ovog foruma je sto sve ostaje zapisano, pa ce biti prilike za potvrdu nekih stvari. I nije ovo jedini forum na koji se javljam u iscekivanju Zeljinih utakmica u Ligi Sampiona. 8-)

Haj zdra'o :D
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 jun 2010, 16:53

izgleda da ce vec sljedece sedmice u prodaji bit godisnje karte,ala ce biti guzve

Zijad Blekic jedan je od nas :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 29 jun 2010, 18:07

Hairlija je napisao/la:izgleda da ce vec sljedece sedmice u prodaji bit godisnje karte,ala ce biti guzve

koliko ce biti godisnje kartee :D :D :)
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 jun 2010, 18:10

saninhz87 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:izgleda da ce vec sljedece sedmice u prodaji bit godisnje karte,ala ce biti guzve

koliko ce biti godisnje kartee :D :D :)
neznam jos kad se bude znalo javim ;)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 29 jun 2010, 18:19

@ admin nek si ovo rijesio..

Vjerovatnost je da nam se vraća mladi Pandža iz Dinama..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2010, 18:22

Uzeli im 300 hiljada i opet da igra kod nas :mrgreen: dobra matematika :P nece se naigrat ni kod nas,klupa mu neigine,to im je kad lete na prvu cim napune 18 haj daj pare odosmo pa ih evo nazad i Handzica i Pandze a i jedan i drugi vazili za najvece talente Sarajeva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 29 jun 2010, 18:49

Neka naše djece, trebaju nam ! ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 29 jun 2010, 19:02

_BooS_ je napisao/la:Neka naše djece, trebaju nam ! ;)
Neka, ali ih treba vezati za klub višegodišnjim ugovorima pa neka idu kad hoće. Ali braco mili ima obeštećenje koje treba platiti, ko ima para neka izvoli, pa se neće ići za siću vani. u tome je stvar. A ne ko dosada dođu samo dok ne nadžu vani klub pa diži sidro. Amara Osima nemogu smisliti očima ali jedno mu moram priznati zadnji put kad je bio na klupu zelje nije htio ni jednog igrača na posudbi da ima ili ugovor ispod dvije god.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 jun 2010, 19:27

Pustite se provokatora ,imate fino intervju sa Blekicem 5 dijelova i lik je sve objasnio,takodje nemojte slusati ljubomorne duse,isti ti su pricali da je Blekic sandzaklija,lopovcina itd. a lik je sve fino pojasnio tako da ne padajte na ove glupe provokacije koje se dozvoljavaju na nasem dijelu foruma imate sva sreca i drugih stranica koje posao rade maksimalno profesionalno,ocit primjer je i ovaj intervju od 5 dijelova!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 jun 2010, 21:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Pustite se provokatora ,imate fino intervju sa Blekicem 5 dijelova i lik je sve objasnio,takodje nemojte slusati ljubomorne duse,isti ti su pricali da je Blekic sandzaklija,lopovcina itd. a lik je sve fino pojasnio tako da ne padajte na ove glupe provokacije koje se dozvoljavaju na nasem dijelu foruma imate sva sreca i drugih stranica koje posao rade maksimalno profesionalno,ocit primjer je i ovaj intervju od 5 dijelova!
Hajmo molim vas vise prestati sa ovim vasim, nasim dielom foruma. Forum je SS i tu pricu svi zaboravite. Lijepa diskusija svima nam dobro dodje, a na temi FK Sarajevo svakim danom je sve vise dobre diskusije.
Ma nema problema al necemo dati da nas neki ovdje pljuju pa kad odgovorimo dobijamo banove,pa mislim da iz tog razloga se nemoze reci da je ovo dio o kojem se prica o nasem klubu vec se isti provocira i pljuje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, COYGBiH, Google Adsense [Bot], MojaMalenkost, N3R3D, Oerde, Velaxsa, Velo6 i 108 gostiju.