FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Korejanac dobio pedalu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Velika štetawobly92 je napisao/la:Korejanac dobio pedalu.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je ovo bilo danas... Malo je rec da sam zadovoljan... Zadnja linija i veza su nam BETON BETONA... A tako se uzima ova liga...na defanzivnu i pobjede od 1-0.... Samo moj Samir nastavi po starom... Los i tribine če ga uzet na zub od prve tekme... Zivi bili pa vidjeli... I danas je bilo puno protesta na njegovu igru...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Prijateljska ne mora nista da znaci. Samir je protiv Beitara bio jedan od boljih igraca na terenu.staragarda je napisao/la:Dobro je ovo bilo danas... Malo je rec da sam zadovoljan... Zadnja linija i veza su nam BETON BETONA... A tako se uzima ova liga...na defanzivnu i pobjede od 1-0.... Samo moj Samir nastavi po starom... Los i tribine če ga uzet na zub od prve tekme... Zivi bili pa vidjeli... I danas je bilo puno protesta na njegovu igru...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Šećeru ubleho, radite li vi išta?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa koliko je vremena imao, nista uradio nije. Treba njeg svaku utakmicu prozivati..wobly92 je napisao/la:Šećeru ubleho, radite li vi išta?![]()
![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ludilo
200 ljudi preskace neke bodlje duge dva metra po kisi da gleda voljeni klub ..
Red je da Azmir na ovo danas kaze nesto. Ovo danas sto su prosli ljudi samo bi budale radile da gledaju svoj klub..

Red je da Azmir na ovo danas kaze nesto. Ovo danas sto su prosli ljudi samo bi budale radile da gledaju svoj klub..
JU stadion i njen direktor su smradovi največi a da je to istina pokazuju u fotografije.a tolike pare iz budzeta dobijaju!
Sramota neizmjerna na sta liče tribine bajnog turističkog grada kojim se faraon dići
Sramota neizmjerna na sta liče tribine bajnog turističkog grada kojim se faraon dići
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Koja je to stoka majku im j e b e n nehljebarsku... Valjda ce makar ovi tuzlanski portali ovo objavit....wobly92 je napisao/la:Šećeru ubleho, radite li vi išta?![]()
![]()
![]()
Samo da neko hoce od vas, organizovat ciscenje Sjeverne tribine i pokazat im svima kako se odrazava stadion
samo se trebamo organizovati, kupiti vrece za smece, ponijet ko ima metle kakve i lopate da pokupimo, 20 ljudi bi ocistilo za neki pola do sat maximalno 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
samo da nam ovo smeće i smrad na sjevernoj tribini ne sjebe turističku sezonu

DRŽAVA TUZLA!!
Formacija sa 2 napadača ne mora nužno biti bolja u ofanzivi, kao što nije bila kod nas prošle godine. Bila 2 špica ili ne, Olimpic se mora dobiti. Mehidić može igrati samo kad imamo prednost od 3 gola razlike i to da udje tek poslije 85.min.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa imaju ljudi iz Ju Stadion koji primaju platu za to,sta oni rade??fukara87 je napisao/la:Samo da neko hoce od vas, organizovat ciscenje Sjeverne tribine i pokazat im svima kako se odrazava stadionsamo se trebamo organizovati, kupiti vrece za smece, ponijet ko ima metle kakve i lopate da pokupimo, 20 ljudi bi ocistilo za neki pola do sat maximalno
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo ujutro ćemo odmah...Cim faraon nama prebaci onih 300 000 maraka sto mu ahbab i legenda secerlama povlače uredno svake godine iz gradskog proračuna... EEEEE KAMEN TE J E B O.....LJUDI NE MOGU POMESTI STADION,MAJKU IM J E B E M KLOSARSKUfukara87 je napisao/la:Samo da neko hoce od vas, organizovat ciscenje Sjeverne tribine i pokazat im svima kako se odrazava stadionsamo se trebamo organizovati, kupiti vrece za smece, ponijet ko ima metle kakve i lopate da pokupimo, 20 ljudi bi ocistilo za neki pola do sat maximalno
posaljite one slike od tribine na tuzlanski nek postave sta je ovo ljudi ko deponija ima smeca
- tuzlak1987
- Kontakt:
Campi ima slike ..
A inace onaj neki vidi se ba seljacka mu faca izvlaci linije po stadionu 20 minuta prije utakmice haha
A inace onaj neki vidi se ba seljacka mu faca izvlaci linije po stadionu 20 minuta prije utakmice haha
Izasle su slike na tuzlanski prije 20 minuta
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije problem odraditi akciju, ja bih prvi pobjegao sa posla i pomogao da se uredi bilo koja tribina, ali... ALI, moj porez, svaki moj racun placen u radnji i na benzinskoj placa ljude koji bi to trebali uredjivati. Naravno, ne samo moj, od svih nas. Ima da ciste! I treba ovo poslati svakom mogucem portalu i nemogucem. Dajte vise da se smjene ove ublehe iz JU, stvarno ih je dosta. Pa ni snijeg ocistiti ne mogu. Fuj!fukara87 je napisao/la:Samo da neko hoce od vas, organizovat ciscenje Sjeverne tribine i pokazat im svima kako se odrazava stadionsamo se trebamo organizovati, kupiti vrece za smece, ponijet ko ima metle kakve i lopate da pokupimo, 20 ljudi bi ocistilo za neki pola do sat maximalno
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi retardi na fejsu napadaju nas navijace zbog smeca 

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ah ti jada... Mogli su nadodati i to da je utakmica protiv Beitara prodana.tuzlak1987 je napisao/la:Ovi retardi na fejsu napadaju nas navijace zbog smeca

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.