Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 12 jul 2016, 20:53

Dobra oprema u Legije, takvi nama trebaju. :mrgreen: Nase tri boje su najbolje.
slika

Turkovic i Selak dobrodosli, sad ako se barem dvojica mladih igraca dokazu(sto i nije bas nerealno za ocekivati) onda imamo solidnu ekipu da izbori opstanak. Izborili smo bolje rezultate sa slabijim pojedincima u solidnim sastavima. Treba biti optimista. slika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 12 jul 2016, 21:07

Mancini je napisao/la:
JoseeeMourinho je napisao/la:Pusti mancinija njemu sve smeta, ukratko para se nema i to se najbolje vidi po pojačanjima, dovode rekreativce iz druge lige i nije nikakvo omalovažavanje ih nazvati pravim imenom i reci da nisu pojačanja timovima u drugoj ligi, a ne u prvoj ;)
"Preskoči" ti Mancinia na ovoj temi jednom. A i tvojih "šupljaka" je dosta više.
ma dijete je to nemoj toliko ozbiljno shvatati. znas kako je s djecom, ko se s njima druzi ili pise, upisan se budi. :lol:
nece vam Nedo biti los izbor. fajter je, istina tesku povredu je imao ali vratit ce se on. to je nasa gradska raja.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 jul 2016, 22:49

U četvrtak igrate sa nama u Lukavici. Eto prilike da vidite ekipu na djelu, kome se da dolaziti.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 jul 2016, 16:41

I Karić napušta klub!? Šta uradiše od kluba sram ih i stid bilo. Pravu istinu vjerovatno nećemo nikada saznati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 jul 2016, 21:32

Lahko je otimati igrace kad imas para. Nego otkud Celiku tolike pare odjedom?
Mozda i ciljano nas hoce oslabiti da bi osigurali sebi vece sanse za opstanak; Brkovic, Karic, pricalo se da hoce Hadzica..

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 jul 2016, 22:23

Mokroguz je napisao/la:Lahko je otimati igrace kad imas para. Nego otkud Celiku tolike pare odjedom?
Mozda i ciljano nas hoce oslabiti da bi osigurali sebi vece sanse za opstanak; Brkovic, Karic, pricalo se da hoce Hadzica..
Klubovi u dugu od 10 miliona KM, ne plaćaju igrače mjesecima, napusti ih većina igrača, dobiju opet licencu i onda opet dovedu "masu" novih koje mogu vjerovatno plaćati dva ili tri mjeseca i onda se ponovi sve isto. I tako godinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 jul 2016, 00:31

Bog zna sta rade da do toga dodju, samo znam da iza nas ne stoji niko osim Boga dragog. Prije smo bili u dubokim dugovima i to samo priblizi nas nestanku, mislim da je pametno da ne grcamo u dug ponovo dok ne budemo bas prisiljeni da uzimamo dugove, iako bi ispali imamo nekoliko godina bez duga da se organizujemo, prva liga ce biti izuzetno skupa i nebi bilo pametno previse investirati tu jer je ogroman rizik ako nisi 100% spreman uci u PL i ako ti nisu finansije u redu, vracaju se drugi konstantno pa nebi bilo neka sramota. Ipak vjerujem da necemo ispasti ove godine, nesta ce se desiti, imamo jedno petero mjeseci da pronadjemo neko privremeno rijesenje(ili cak i dugorocno, to bi bilo jos bolje naravno). Kadar nam je cist, dugova nemamo, u glavnom gradu se nalazimo, imamo svoj kamp i svoje terene, svoj brend, nemamo huligana itd., atraktivni smo, ali smo nepoznati.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 14 jul 2016, 06:56

Mancini je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Lahko je otimati igrace kad imas para. Nego otkud Celiku tolike pare odjedom?
Klubovi u dugu od 10 miliona KM, ne plaćaju igrače mjesecima, napusti ih većina igrača, dobiju opet licencu i onda opet dovedu "masu" novih koje mogu vjerovatno plaćati dva ili tri mjeseca i onda se ponovi sve isto. I tako godinama.
TO SI U PRAVU AL CU SAMO REC.........CELIK JE CELIK,,,,,a Olimpic je Olimpic

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 jul 2016, 07:08

BatistutA19 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
TO SI U PRAVU AL CU SAMO REC.........CELIK JE CELIK,,,,,a Olimpic je Olimpic
Čuj!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2016, 09:17

Kako nemate duga? Prema poreskoj imate vise od 500 hiljada KM duga ..

Po meni trenutno imate ubjedljivo najslabiju ekipu, sve preko 10 bodova bi bio uspjeh ..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 jul 2016, 16:28

tuzlak1987 je napisao/la:Kako nemate duga? Prema poreskoj imate vise od 500 hiljada KM duga ..

Po meni trenutno imate ubjedljivo najslabiju ekipu, sve preko 10 bodova bi bio uspjeh ..
Ozbiljno!? I onda?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jul 2016, 17:12

Nedo Bog da vas je vise.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 jul 2016, 17:19

DoeTz je napisao/la:Nedo Bog da vas je vise.
Zato je vama dosadno pa ste malo ovdje navratili jer nemate svojih problema.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jul 2016, 17:27

Mancini je napisao/la:
Izbjegavam pisat gluposti po temama klubova ali morao sam cisto jer si odvratan. Sta god ko napise o Olimpicu ti odgovaras supacki. De malo bolan, nisu svi tu s namjerom da vas provociraju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 jul 2016, 17:57

DoeTz je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Izbjegavam pisat gluposti po temama klubova ali morao sam cisto jer si odvratan. Sta god ko napise o Olimpicu ti odgovaras supacki. De malo bolan, nisu svi tu s namjerom da vas provociraju.
Mozda furka covjeku diskutovati sam sa sobom xD

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 jul 2016, 18:26

Evo došao je na temu da vrijeđa i kada ovakvim kao on odgovoriš onda te nazivaju svakakvim. Ima klub za koji navija i taj klub ima probleme kao i većina drugih i on dođe ovdje da se raspravlja i vrijeđa. I onda im treba šutjeti na njihove uvrede. Prvo "počistite" ispred ispred svoje "avlije" pa onda dođite ispred tuđe. Ovaj klub je i ranije ispadao iz različitih liga pa neće biti neki problem da opet ispadne. Kada čovjek vidi kako se matična općina ponaša prema svom jedinom premijerligašu zato što nije dio aktuelne vlasti onda je možda i bolje da ispadne iz lige. Sada sam odgovorio ovim gore i nikada više. Mogu nastaviti vrijeđati.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 jul 2016, 00:38

Slavija 0-1 Olimpic, Hadzic strijelac u petoj minuti.

Sastavi:

Slavija: Kubura, Lemez, Pušara, Marković, Simović, Zečević, Radosavljević, Konjhodžić, Bjeloš, Radosavljević Igrali su još: Papaz, Stojanović, Anđelić, Lalović, Čvoro, Karajbić, Lučić, Kulina,Salihagić, Ćorić, Popovac, Asentić, Nedžibović Trener: Branislav Berjan

Olimpic: Bandović, Udovičić, Regoje, Isić, Zulčić, Karić, Drljević, Kobiljar, Rastoka, Lelić, Hadžić Igrali su još: Turković, Mahović, Holi, Mikuličić, Vrdoljak, Šahović, Bešić, Plakalo, Ajdinović Trener: Faik Kolar

Hvala Pappyju za raniji info o utakmici.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 jul 2016, 22:33

12 od 22 utakmica ce imati prenosa :D Fantasticno!

Prva tri kola svi ocekuju da izgubimo, ne mozemo podbaciti, mozemo samo iznenaditi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2016, 23:08

Od ulaska u sezonu ce mnogo toga znaciti.
Vjerujem ako Olimpic napravi tezak niz poraza u pocetku da ce se kasnije tesko izvuci.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jul 2016, 08:06

ASD je napisao/la:Od ulaska u sezonu ce mnogo toga znaciti.
Vjerujem ako Olimpic napravi tezak niz poraza u pocetku da ce se kasnije tesko izvuci.
Mora Olimpic puno bolje i jace da igra ova partija na generalci protiv Slavije me nimalo nije zadovoljila....Olimpic je uvjek igrao borbeno,hrabro ali sa nekom idejom prema naprijed u ovoj tekmi to nisam uopste vidio kao da igraci misli da ce gol doci sam po sebi...ne moze Kara sve sam mora jos neko da igra da se otvara,da trazi loptu...jbg-a kad ne mozes da pobjedis Slavijine juniore i kadete vise od 1-0 onda nesto nevalja a tebi generalna provjera...ima dobrih igraca u Olimpicu sigurno i ja mislim da ce ostati u ligi ali moraju se neke kockice jos dobro da posloze...

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.