FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 21:23

Hahahhaha bas mi ti znas ugovor Maxwela tito te hebo hahahahahahahha pa jesi ti normalan :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 21:24

Prati malo fudbal i procitaj jos po nekim portalima a ne samo sta ti se kaze da pises. Raspitaj se nije na odmet da se ne brukas.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 15 jul 2016, 21:26

"U klubu sa Grbavice se također nadaju da će do kraja prijelaznog roka stići ponuda za Damira Sadikovića, koja će zadovoljiti igrača, ali i klub. Ne tako davno Sadiković je bio na pragu prelaska u švicarski Tun. Navodno, na Grbavici očekuju da zarade između 200 i 300.000 hiljada maraka, prodajom Sadikovića, sa tim da su dužni deset posto od transfera dati Radniku iz Hadžića, klubu u kojem je ponikao sadašnji prvotimac Želje.

Podsjetimo da je svojevremeno Amar Osim, platio obeštećenje oko 40.000 maraka kada je ovaj igrač potpisao profesionalni ugovor sa plavima".

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 21:27

Nemoj me nasmijavati, kakav ba ugovor moze biti na portalu, posebno nasim. I da zakljucimo ko pljuje po Dadi on je veliki navijac, a mi koji kazemo da je Dado dobar mi smo tu da pisemo negativno. Presmijesni ste, posebno ovi sto pisu na 3 foruma i optuzuju druge..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 21:27

Ma nije to relevantno. Bitno je luapti gluposti i iznositi lazi. Ko si ti da iznosis argumente. :D

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 21:30

amazon je napisao/la:Nemoj me nasmijavati, kakav ba ugovor moze biti na portalu, posebno nasim. I da zakljucimo ko pljuje po Dadi on je veliki navijac, a mi koji kazemo da je Dado dobar mi smo tu da pisemo negativno. Presmijesni ste, posebno ovi sto pisu na 3 foruma i optuzuju druge..
Nije ugovor na portalu vec imas izjave od Ibrahimovica kojem je Maxwel pomogao kad je dosao u Ajax a on ga kasnije vodio sa sobom u Inter, Barsu pa u PSG. Pokusavam ti reci da postoje takve stvari u fudbalu ali nisi u stanju da shvatis. Previse si bukvalan. Izvini sto sam pokusao. :wave:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 21:32

carsijaba je napisao/la:"U klubu sa Grbavice se također nadaju da će do kraja prijelaznog roka stići ponuda za Damira Sadikovića, koja će zadovoljiti igrača, ali i klub. Ne tako davno Sadiković je bio na pragu prelaska u švicarski Tun. Navodno, na Grbavici očekuju da zarade između 200 i 300.000 hiljada maraka, prodajom Sadikovića, sa tim da su dužni deset posto od transfera dati Radniku iz Hadžića, klubu u kojem je ponikao sadašnji prvotimac Želje.

Podsjetimo da je svojevremeno Amar Osim, platio obeštećenje oko 40.000 maraka kada je ovaj igrač potpisao profesionalni ugovor sa plavima".
Oko? Izvor? Transfermark? Zukanovic? Radovac vrijedi milion? Obestecenje za igraca koji dolazi iz kluba s kojim nije imao ugovor? Naknada za treniranje moze kada je potpisao prvi profi ugovor i nikako 40.000, obestecenje :nene: :nene: :nene: . Veze vi nemate.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 21:37

Radovac vrijedi milion? Te vrijednosti su veoma cesto nerealne i promjenjive su tj. azuriraju se. Ako je neki transfer bio prije 3-4 godine to se zna i nema azuriranja ni promjena. Nemojte mjesati stvari koje nemaju veze sa vezom.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 15 jul 2016, 21:37

Merhaba je napisao/la:DADO JE RONALDO DADO JE RONALDO :O
Ma bitno je oplesti po nečemu i kritikovati, smijurija.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 15 jul 2016, 21:41

zeljoooooooooo je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:DADO JE RONALDO DADO JE RONALDO :O
Ma bitno je oplesti po nečemu i kritikovati, smijurija.
Ma bitno je naci neku temu i samo kritikovati...Ja ne znam cemu je Dado zasluzio ovoliku pozornost na ovom forumu. Ok decko je igrao imao je vremena da pokaze sta moze novom treneru i struci se nije svidjelo ,a nije vala i da smo i mi zadovoljni. Dosta igraca je propalo iskljucivo svojom krivicom! Dado nije nikakva ikona Zeljeznicara zato ne znam cemu sve ovo...Volio bih da ova rasprava stane u neko dogledno vrijeme i da pocnemo diskutovati o nekim zdravim temama jer ovo prelazi sve granice :stop:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 21:43

briga je napisao/la:Radovac vrijedi milion? Te vrijednosti su veoma cesto nerealne i promjenjive su tj. azuriraju se. Ako je neki transfer bio prije 3-4 godine to se zna i nema azuriranja ni promjena. Nemojte mjesati stvari koje nemaju veze sa vezom.
Znas li ti da Stefan Bulic uredjuje transfermarkt? Znas li ti sta je obestecenje, a sta naknada za treniranje i kad se ona placa. Nemojte se brukati, ovo cita mnogo ljudi koji nisu navijaci naseg kluba i steci ce pogresnu sliku o nama.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 21:45

Igraci trebaju da shvate da je vise njima Željo dao nego oni Želji. Dado je imao dobrih utakmica i valjao je Želji i hvala mu kao i svakom ko je pomogao na bilo koji nacin.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 21:49

samoplavi je napisao/la:
briga je napisao/la:Radovac vrijedi milion? Te vrijednosti su veoma cesto nerealne i promjenjive su tj. azuriraju se. Ako je neki transfer bio prije 3-4 godine to se zna i nema azuriranja ni promjena. Nemojte mjesati stvari koje nemaju veze sa vezom.
Znas li ti da Stefan Bulic uredjuje transfermarkt? Znas li ti sta je obestecenje, a sta naknada za treniranje i kad se ona placa. Nemojte se brukati, ovo cita mnogo ljudi koji nisu navijaci naseg kluba i steci ce pogresnu sliku o nama.
Daj nam relevantan podatak kad je i kako Dado presao iz Radnika kod nas kad ne priznajes nista sto nije u skladu sa tvojim misljenjem.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 21:54

Zeljo je najvazniji i tu se slazem sto posto. Igraci, treneri, direktori, predsjednici, uprave, svi su prolaznici samo je Zeljo vjecan. **** Dadu :) ide derbi. Sretno Bekricu.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 21:57

briga je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Daj nam relevantan podatak kad je i kako Dado presao iz Radnika kod nas kad ne priznajes nista sto nije u skladu sa tvojim misljenjem.
Ja odustanem ti opet. Postoji li klub na kugli zemaljskoj da plati obestecenje za igraca koji nema ugovor s drugim klubom. Amaterski ugovor ako ga je i imao s Radnikom je isto kao da nemas ugovor.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 22:09

Znaci ipak ne znas da li je imao neki ugovor ili ne kao ni kako je dosao. Da dalje ne dosadjujemo ljudima dosta je.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 22:12

briga je napisao/la:Znaci ipak ne znas da li je imao neki ugovor ili ne kao ni kako je dosao. Da dalje ne dosadjujemo ljudima dosta je.
Za amaterski ne znam, ali to nije ni bitno jer je to isto da nemas ugovor. Profesionalni nije jer je s nama potpisao prvi. Porazen si, nije sramota pritnati :).

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 22:16

Koja je svrha ugovora ako nije uopste bitan? :crazy: Ne provociram nego mi fakat nije jasno.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 22:38

briga je napisao/la:Koja je svrha ugovora ako nije uopste bitan? :crazy: Ne provociram nego mi fakat nije jasno.
Bez ugovora amaterskog ili profesionalnog ne moze se igrati. Amaterskim ugovorima se da tako kazem nagradjuju igraci, klub se obavezuje da ce im obezbijediti uslove za trening, dodatnu ishranu i slicno. Ti se ugovori u 99 posto slucajeva zakljucuju samo u ljetnom prelaznom roku i traju jednu sezonu. Mislim da i mi potpisujemo smaterske ugovore sa djecom za koju nismo sigurni da ce biti pravi i ako nas uvjere da su oni ti onda idemo s profedionalnim.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 15 jul 2016, 22:38

samoplavi je napisao/la:Zeljo je najvazniji i tu se slazem sto posto. Igraci, treneri, direktori, predsjednici, uprave, svi su prolaznici samo je Zeljo vjecan. **** Dadu :) ide derbi. Sretno Bekricu.
Tako je, hebes Dadu više, bio-prošao, ako se nekad vrati u formu i zasluži mjesto - bujrum dečko.
Do tada, pakuj kofere, nisi ti iznad kluba, i radi kako ti se kaže.

Na kraju, nikad o bezveznijem igraču nismo potrošili više stranica.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, MrkiMedo, Orvel, Samba71 i 66 gostiju.