FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Euzebio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 16:21

amazon je napisao/la:Ko si ti da postavljas pitanja?. Haj razligu, nisam ja duzan tebi odgovarati ako imas sta pisi normalno a pitanja postavljaju u kuci i kafani.
Eto vidis...
Tvrdis da se dovode roviti igraci da se vrate u formu i ja te pitam koji su to sem Jahica i ti ovako odgovaras.
Ovako je svaki put kada ti nestane argumenata....
Dobar Memo dobar....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 16:23

Ko prati Zelju i sta se desava zna ko je dosao da je imao povrede tipa loma noge, ligamenata, ko je koliko pauzirao.Samo sto tebi argumenti ne predstavljaju nista jer ces opet postaviti neko pitanja. Nafuro se ti da si bitan lik, jesi al u pipicima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jul 2016, 16:30

Ne kontam kako možete porediti Jahića i Sadikovića. Jaha je doveden kao stoper (mada može igrati skoro pa sve u timu) dok je Dado vezni igrač. Neuporedivo...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 16:35

Pisemo o logici tjeranja i dovodjenja igrača a ne o pozicijama. Ja ne vidim da smo mi doveli boljeg i spremnijeg od Dade naprimjer.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 16:37

amazon je napisao/la:Ko prati Zelju i sta se desava zna ko je dosao da je imao povrede tipa loma noge, ligamenata, ko je koliko pauzirao.Samo sto tebi argumenti ne predstavljaju nista jer ces opet postaviti neko pitanja. Nafuro se ti da si bitan lik, jesi al u pipicima.
Ne znam ko se nafurao.....jbg ja ne visim na forumu po vazdan niti pisem sa 5 nickova ko ti....
Na stranu sve ali ko su ti roviti igraci?
Eto ja ne pratim Zelju i ne znam nista pa te evo molim da mi napises...
Molim te!

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 16:40

amazon je napisao/la:Pisemo o logici tjeranja i dovodjenja igrača a ne o pozicijama. Ja ne vidim da smo mi doveli boljeg i spremnijeg od Dade naprimjer.
Pa to ne moze niko vidjeti s obzirom da niko ama bas niko od nas pa ni ti nije odgledao utakmice kako treba.
Pa nisi vidovita Dzemila ili ona Azira sto gleda u kasike...
:lol:

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 16:43

Gori smo mi od njega kad raspravljamo sa likom koji je zna koliko ima igrača na terenu.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 15 jul 2016, 17:04

Prvo je bila priča da trebamo pobijediti sve utakmice u Sloveniji jer će biti katastrofa. Kad su tamo ostvarene skoro sve pobjede uz jedan primljeni gol, sad ide priča kako se slabo prodaju karte za istok i stavlja se pritisak na upravu da će morati tražiti drugo rješenje i dovesti generalnog sponzora (kojeg niko prije njih nije doveo). Najnovija priča je povreda Jahića, nisu znali da je imao prošle godine povredu, a kažu da onaj ko prati Želju i pojačanja takve stvari moraju znati. Što bi rekao naš narod, skaču sebi u stomak.
Kad se "izliže" i ova tema ide slijedeća, puna ladica neriješenih slučajeva.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 17:17

Dobro to sad.
Nego mi ne odgovori koji su to roviti igraci koje smo doveli da se vrate u formu?

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 15 jul 2016, 17:49

amazon je napisao/la:Pisemo o logici tjeranja i dovodjenja igrača a ne o pozicijama. Ja ne vidim da smo mi doveli boljeg i spremnijeg od Dade naprimjer.
Pričaš o Dadi koji je na pripreme došao totalno nespreman. Momak vuče povredu prepone skoro godinu dana. Ne vidiš da smo doveli boljeg i spremnijeg, a eto ja mislim da su i Uglješa i Šešerović i Hervas i spremniji i bolji igrači od Dade. Dado ima šansu da se pokaže. Ode na posudbu, prekuca ligu i vrati se na bijelom konju, te popiša se na stručnost ljudi koji su rekli, trenutno nisi spreman, ne računamo na tebe. Očekujem odgovor od samoplavi ili amazon.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 17:55

carsijaba je napisao/la:
Pričaš o Dadi koji je na pripreme došao totalno nespreman. Momak vuče povredu prepone skoro godinu dana. Ne vidiš da smo doveli boljeg i spremnijeg, a eto ja mislim da su i Uglješa i Šešerović i Hervas i spremniji i bolji igrači od Dade. Dado ima šansu da se pokaže. Ode na posudbu, prekuca ligu i vrati se na bijelom konju, te popiša se na stručnost ljudi koji su rekli, trenutno nisi spreman, ne računamo na tebe. Očekujem odgovor od samoplavi ili amazon.
Ne radi mu to......
:lol: :lol: :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 jul 2016, 18:05

Amazone ide pravi taktike sa 12 igraca , pametnije ti je to nego sto pises te gluposti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 18:17

carsijaba je napisao/la:

Odakle ti znas da je došao nespreman? Jel ti euzebio u PP javio iz prve ruke? Ili si u strucnom.štabu?
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 15 jul 2016, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

HAKENPUC
Kontakt:

Post Postao/la HAKENPUC » 15 jul 2016, 18:20

Odgovor amazona na sve i jedno pitanje je:

"Ko imalo prati Želju zna o cemu ja pricam." ili "Ko si ti da postavljas pitanja."

:lol: :lol: :urnebes: :urnebes:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 jul 2016, 18:27

Kojih je to "par rovitih igrača s teškim povredama" što smo doveli?

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 15 jul 2016, 18:32

amazon je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:

Odakle ti znas da je došao nespreman?
Rek'o mi Lendra na treningu juniora.
Da ti je znati kupio bi 10 desetogodišnjih ulaznica za novi Istok :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 18:36

Toliko o tome da znas da li je spreman. Čudo ti nije euzebio javio ali da nikom ne govoris.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 15 jul 2016, 18:38

KLIS je napisao/la:Kojih je to "par rovitih igrača s teškim povredama" što smo doveli?
Tiago - Napuknuće potkoljenične kosti
Dejan Djermanović - Fraktura IV metatarzalne kosti
Damir Sadiković - Povreda prepone
Jasmin Bogdanović - Operacija ligamenata
Nedo Turković - Povreda ligamenata koljena
kuknjava

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 15 jul 2016, 18:42

amazon je napisao/la:Toliko o tome da znas da li je spreman. Čudo ti nije euzebio javio ali da nikom ne govoris.
"Ja ne vidim da smo mi doveli boljeg i spremnijeg od Dade naprimjer". A ovo za Lendru se ne šalim. Momak trenira u juniorima, smanjili mu platu, a Bosketu je izgleda noga, neće da pristane na smanjenje. :D

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jul 2016, 18:43

Dado je dosao spreman, Kosticu je naredjeno da ga skloni na sto gori nacin. Momku koji je omladinski reprezentativac, nas djecak i igrac sa vise od 100 nastupa je receno da je los vezni i da moze igrati samo stopera. Prosle godine smo ga mogli prodati za 200.000 eura sada bismo ga prodali za 50.000 KM. Prica o posudbi i vracanju na bijelom konju je prica za ljude koji ne razmisljaju svojom glavom. Klub se treba zastiti, ali treba CIJENITI SVOJE DJECAKE. Istine radi problem s Dadom je sto zbog ugovora s drugim menadzerima, ne moze pod Cukove haljine. Trebate vi jos sise dojiti da shvatite kako stvari funkcionisu u svijetu fudbala. Pored Jahica polumrtav je dosao i Spanac. Njemu trebamo oziviti karijeru...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.