Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Yucca
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Yucca » 14 jul 2016, 22:26

Gefufna je napisao/la:
VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
Zasto bi kesirali 90? Do kada vazi ta klauzula sa cijenom?

Ta klauzula je vazila do 30.06 tako da te pare De Smecaris nece dobiti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jul 2016, 22:28

Pa nije ga dao Napoli ispod te cijene koja je stajala u klauzuli, ne vjerujem ni da ce ga sad dati kada je istekla samo sto je fazon bio dok je vazila da ako neko ponudi tih 90 oni moraju prodati ovako ne moraju ni za te pare.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2016, 22:30

VGS je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
eto wenger ce ponuditi :lol:
Prvi dan kad ste poceli pisati o Higuainu sam rekao da ni sekunde ne vjerujem da ce Wenger toliko platiti i dalje mislim tako al nece ni Juve.
Ma znam jbg kamo srece da je situacija drugacija,sto se mene tice neka krhne na njega 300 miliona plus 50 milki bonusa,tako isto i za draxlera sta me briga ne trosi iz mog dzepa nek jednom napravi ekipu za nesto vise,sto neki dan Rambo napisa ,kada je bila prica za Alexisa da ce ici,neka ide i bez njega mozemo biti 3,ali dosta vise toga daj ekipu da se borimo za nesto vise jbt,proslu godinu covjek nije potrosio 20 miliona i ove dovede siptara,nebi me zacudilo da na njemu i ostanemo kolika je stipsa Wenger
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 jul 2016, 22:31

Pusti topnike nek pricaju gluposti kad su im izvori informacija oni sami i njihova nagadjanja. :mrgreen:

Kad se to klub pitao kad je zvijezda tima odlucila da ide naprijed? :nene:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jul 2016, 22:32

@topnik
Slazem se sa svime, potpisujem al nema potrebe za nerviranjem. Ja nista ali nista ne ocekujem dok je ON tu, ako me iznenadi necim SUPER ako ostane na siptaru nisam iznenadjen, nista novo :kafa:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 jul 2016, 22:34

Čujem da je Juve ponudio sve rezerve +10 miliona ( u ratama) za Pipitu?
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2016, 22:36

VGS je napisao/la:@topnik
Slazem se sa svime, potpisujem al nema potrebe za nerviranjem. Ja nista ali nista ne ocekujem dok je ON tu, ako me iznenadi necim SUPER ako ostane na siptaru nisam iznenadjen, nista novo :kafa:
Ma isti sam ti takav ,ali opet s nestrpljenjem ocekujem pocetak sezone iako sam ubjedjen ako se ne dovede kvalitetan napadac i stoper da ni od ove sezone nema nista,i mozda vec u prvom kolu na nasem dvoristu dobijemo po usima od klopovaca ,ali jbg eto ko nam je kriv sto ne navijamo za nekoga drugog,jedno je sigurno da ce opet ove sezone Wenger doziviti prskanje od strane JM,Contea,Pepuna,pa mozda cak i Kloppa, :mrgreen: i to je bas ponizavajuce,kada znas sta te ceka a sezona jos nije ni pocela :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 jul 2016, 22:38

rambo16 je napisao/la:Čujem da je Juve ponudio sve rezerve +10 miliona ( u ratama) za Pipitu?
Znaju ljudi biznis. :mrgreen:

Ma nema ništa od toga, razonoda za mase. Objesili bi Napolitanci i Pipitu i predsjednika vjerovatno da ga nama daju, pa makar i za te lude pare.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jul 2016, 22:40

topnik1 je napisao/la:
VGS je napisao/la:@topnik
Ma isti sam ti takav ,ali opet s nestrpljenjem ocekujem pocetak sezone iako sam ubjedjen ako se ne dovede kvalitetan napadac i stoper da ni od ove sezone nema nista,i mozda vec u prvom kolu na nasem dvoristu dobijemo po usima od klopovaca ,ali jbg eto ko nam je kriv sto ne navijamo za nekoga drugog,jedno je sigurno da ce opet ove sezone Wenger doziviti prskanje od strane JM,Contea,Pepuna,pa mozda cak i Kloppa, :mrgreen: i to je bas ponizavajuce,kada znas sta te ceka a sezona jos nije ni pocela :D
Svaka sezona je ista ali ove sezone se necu nadati :lol: :lol:

Nece me voajer navuci na tanak led :nene: :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2016, 00:27

topnik1 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.

Eto ako dodje u Arsenal sam ces vidjet sta je on naspram Girouda.
Pa njemu se nikad nece desiti da ne zabije 500 minuta gol.

Ako predje kod vas vidjecemo ko je bio u pravu.
Ma de sta Paja zna na prste jedne ruke mozes nabrojati napadace koji su njemu dobri,lewa,cavani,ibrahimovic,suarez,i neznam dal postoji jos neki,ustvari postoji on bi vise volio da dodje Icardi nego Pepita,eto koliko je Paja relevantan,samo da nama hoce doci Higuain mislim da bi isao prvu sezonu sigurno 20+ ,to je ono sto nama treba ;)
Relevatniji sam sigurno od likova koji su lupali nebuloze da je Giroud napadac koji je dovoljan da se osvoji titula, likova koji su 4 godine pricali da cemo sa Panjoudom osvojiti titulu i cak se kladili prije pocetka sezone. IGraci koje sam ja prizeljkivao u Arsenal su se svi pokazali kao vrhunski, Krchowiak izdominirao na evropskom ubjedljivo najbolji Poljak, Griezman izdominirao sezonu pa onda i Euro iako su neki poletili da ga pljuju a velicaju Panja vec nakon jedne utakmice. Kada sam govorio da je trebalo Liverpoolu dati 50 cak i 60 miliona onda kad smo nudili za Suareza neki su pricali da toliko ne vrijeid pa vidimo zadnje dvije sezone sta napravi Suarez, dokazoa da vrijedi i 150 miliona (pitanje je da li bi i za tu cifru sad neko njega mogao dovesti). KAda sam govorio za Draxlera da je zvijer i da ga trebamo kesirati Schalkeu koliko su nam trazili isti strucnjaci su pricali kako je Walnut bolji a i OX inace dviej bukve limitirane da su bolje.

Mogao bi do sutra nabrajati igrace koje sam pogodio da vrijede i da ih treba dovesti a isto tako bi mogao nabrojati vase failove i kvazipojacanja koja ste velicali upravo poput ovog Xhake koji ce biti teski flop.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2016, 00:29

Inace VGS iam premocan avatar, svaka cast!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2016, 00:59

BBB
Vecinu toga se ja apsulutno slazem u zadnje vrijeme neznam kada je Wenger pogodio s nekim igracem da ne racunamo Ozila,Alexisa,Cecha,ali jbg mi da smo tada doveli primjer Draxlera ,bila bi ovdje prica kako se mogao dovesti neko bolji u tom trenutku a ne neko golobrado dijete koje treba cekati da bukne,za Sukija znas da smo mozda ponudili i 70 milki Liverpul bi odbio,znamo svi kakva se frka digla oko toga Arsenal je bio aktivirao klauzulu,i na kraju i taj Poljak da ga je Wenger doveo tada kada je otisao u Sevillu mogu samo zamisliti kakve bi reakcije bile ovdje na forumu,kakvim bi ga imenima sve nazivali,sada treba skrsiti lovu i dovesti dva tri bolja igraca od ovih trenutnih sto imamo napadaca,stopera i eventualno lijevog beka,
Ni meni nije jasno zasto wenger ciganci uvjek,mogao je realno ponuditi malo vise od onoga sto je dao siptaru i dovesti Poljaka,ali sta mozemo kada je lik izlapio,on kao da svima zeli udariti kontru,kao e necu to hocu ovo mozda cu ja na kraju biti upravu,jer lik je takav i yebes ga.
A ovo sto se pise za higuaina i sam znas da bi on bio bar 30 posto jaci od Girouda ,tacnije Arsenal bi u navalnom redu bio dosta jaci,zasto ne pokusati kada vec nema toliko dostupnih igraca,vise volim da na njega istrese lovu nego da je opet usteka pod dusek,realno prije bi da dodje on nego Lapastet,Glupaku,Icardi,ili onaj panj Morata,tako da bi to sigurno bio napredak,
A zasto ne dovesti pored njega i Draxlera pa ima Arsenal para nisu pare problem nego Wenger koci stara stipsa,pisao sam neki dan iskesiraj Higuaina i Draxlera,prodaj Wolcota,Voju i jednog veznjaka i nisi u velikom minusu sto se transfera tice a imas ekipu jacu dosta nego predhodne sezone,to je moje misljenje,ali naravno od toga nema nista

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2016, 01:40

Za poljaka sam govorio iz SEville da se dovede, kao sto vidimo PSG ga je doveo za sicu platio ga je 10 miliona funti manje nego mi Xhaku a Krchowiak je tri puta dokazanija klasa a jos jeftiniji, nevjerovatan fail. Inace siguran sam da bi Krchowiak prije dosao u EPL nego u Francusku ligu gdje moze samo stagnirati.

Higuain je dokazani balvan, nemoj biti siguran da ce taj biti puno korisniji od francuske bukve, mozda ce imati bolje statistike ali nece biti sveukupno korisniji jer je Higuain beskorisno smetalo na terenu, moze on zabiti 20 golova ali i ako ih zabije ti golovi nece napraviti inkakvu razliku.

Liverpool bi sigurno prihvatio tada astronomskih 50 ili 55 miliona funti uostalom sezonu poslije su prihvatili Barceloninu ponudu igrac je zelio da ide ali voajer je po ko zna koji put bio skrt i propustio top igraca.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2016, 01:43

BigBigBang je napisao/la:Za poljaka sam govorio iz SEville da se dovede, kao sto vidimo PSG ga je doveo za sicu platio ga je 10 miliona funti manje nego mi Xhaku a Krchowiak je tri puta dokazanija klasa a jos jeftiniji, nevjerovatan fail. Inace siguran sam da bi Krchowiak prije dosao u EPL nego u Francusku ligu gdje moze samo stagnirati.

Higuain je dokazani balvan, nemoj biti siguran da ce taj biti puno korisniji od francuske bukve, mozda ce imati bolje statistike ali nece biti sveukupno korisniji jer je Higuain beskorisno smetalo na terenu, moze on zabiti 20 golova ali i ako ih zabije ti golovi nece napraviti inkakvu razliku.

Liverpool bi sigurno prihvatio tada astronomskih 50 ili 55 miliona funti uostalom sezonu poslije su prihvatili Barceloninu ponudu igrac je zelio da ide ali voajer je po ko zna koji put bio skrt i propustio top igraca.
Ma bilo kako bilo navijam za ovaj klub i bice tesko gledati ove sezone pisanje po Wengeru od doticne gospode Contea,JM,Pepuna,mozda Klopa i uvjek se nadje neki Bilic,Kouman,i slicni :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 jul 2016, 02:13

Ne zelim da branim Wengera ali nije on nas najveci problem. Problem jeste ali ni najmanje koliko je neambiciozna uprava!
Najgora uprava na svijetu, malo bolja od Milanove ali tu su. Nakon dolaska Pume i rijesavanja onih silnih dugova obecali su ali sam i sam ocekivao velike stvari, prve godine Ozil posle Snachez i jos par odlicnih igraca, ali od svega smo ipak dobili veliko razocaranje.
Svaka normalna uprava menageru koji ocijeni da ne treba nikog kupovati to ljeto (golman se ne racuna) i onda indetcno flopa sezonu, bi se fino zahvalila i trazila drugu vise ambiciozniju akviziciju za klupe! Ali ne, oni nastave isto po starom kao da smo uzeli triplu i da stvar bude gora izgleda ce i ovo ljeto biti i gore nego proslo (a tesko da moze)!!!!

Samo u Arsenalu zakljuce da nakon odlaska tri propala igraca mozes dovesti jednog i to je to, vise i ne treba! Jbte, klubovi koji su u goroj sitaciji dovode igrace, jacaju, samo Arsenal tapka u mijestu i krivi zlu sudbinu. Samo kod Arsenala je moguce da se dogovris sa igracem pa posle te klub izlevati za klauzulu ili da platis klauzulu a da se pre toga nisi dogovorio sa igracem! Klub kome pregovori propadnu jel ne zele da ponude par miliona vise!
Ali opet kao slag na tortu gore od svega je koliko cijenis sopstvene igrace! Dok drugi igrace sumnjivijeg kvaliteta cijene po 90, 120 miliona ili drugoligas 40, samo u Arsenalu jednog od najboljih igraca svijeta cijeni sa 40! Ono platis ga toliko, on napreduje jos vise postane najbolji igrac J. Amerike i ti ga cijenis isto?! Fabregasa koji je u tome periodu bio jedan od najperspektivnijih igraca su dali za bagatelu samo zato sto je kmekno da zeli kuci! I onda vidis kako klubovi koji su u tom trenutku u goroj sitaciji cuvaju svoje igrace i bude ti lose!
Ali i navijaci su stoka pa im se i moze. Ljudi koji svakog ljeta dozive restart i po istom scenariju prozivljajvaju cijelu sezonu vec godinama!
Ja vec vidim epilog ove. Ne ocekujem neka velika guzenja, cak od ovih favorita na papiru ocekujem da neko zestoko zakaze ove sezone sto ce nam ponovo otvoriti vrata za napred.
1)Wenger ne dovodi prave igrace ali i nema veze do oktobra kada svi budu zdravi cemo razvaljivati i loziti se kako Wenger zna posao.
2)Onda stizu povrede i vec kasljucamo u formi.
3)Wenger nas na zimu ubijedjuje kako nema dostupnih igraca koji bi unapredili nas tim.
4)Nakon sto oporavljeni tek pocnu da fataju formu a drugi se povredjuju bez osvijezenja u igrackom kadru zimskim rokom mi u februaru ispadamo iz svih kombiancija.Navijaci zale sto ponovo nismo uzeli titulu a bili smo blizu. Wenger aut!
5)Ponovo fatamo formu u finisu i ponovo izborili LS cim je Wenger dokazao da je genije i da samo on moze voditi ekipu! Za ostalo su krive losa sreca, povrede, drvo i ostalo. Slavi se dan pobijede nad Tottenhamom i sto nas opet gledaju u ledja, nasa je iduca sezona uz prava pojacanja.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2016, 02:16

Gunner4 je napisao/la:Ne zelim da branim Wengera ali nije on nas najveci problem. Problem jeste ali ni najmanje koliko je neambiciozna uprava!
Najgora uprava na svijetu, malo bolja od Milanove ali tu su. Nakon dolaska Pume i rijesavanja onih silnih dugova obecali su ali sam i sam ocekivao velike stvari, prve godine Ozil posle Snachez i jos par odlicnih igraca, ali od svega smo ipak dobili veliko razocaranje.
Svaka normalna uprava menageru koji ocijeni da ne treba nikog kupovati to ljeto (golman se ne racuna) i onda indetcno flopa sezonu, bi se fino zahvalila i trazila drugu vise ambiciozniju akviziciju za klupe! Ali ne, oni nastave isto po starom kao da smo uzeli triplu i da stvar bude gora izgleda ce i ovo ljeto biti i gore nego proslo (a tesko da moze)!!!!

Samo u Arsenalu zakljuce da nakon odlaska tri propala igraca mozes dovesti jednog i to je to, vise i ne treba! Jbte, klubovi koji su u goroj sitaciji dovode igrace, jacaju, samo Arsenal tapka u mijestu i krivi zlu sudbinu. Samo kod Arsenala je moguce da se dogovris sa igracem pa posle te klub izlevati za klauzulu ili da platis klauzulu a da se pre toga nisi dogovorio sa igracem! Klub kome pregovori propadnu jel ne zele da ponude par miliona vise!
Ali opet kao slag na tortu gore od svega je koliko cijenis sopstvene igrace! Dok drugi igrace sumnjivijeg kvaliteta cijene po 90, 120 miliona ili drugoligas 40, samo u Arsenalu jednog od najboljih igraca svijeta cijeni sa 40! Ono platis ga toliko, on napreduje jos vise postane najbolji igrac J. Amerike i ti ga cijenis isto?! Fabregasa koji je u tome periodu bio jedan od najperspektivnijih igraca su dali za bagatelu samo zato sto je kmekno da zeli kuci! I onda vidis kako klubovi koji su u tom trenutku u goroj sitaciji cuvaju svoje igrace i bude ti lose!
Ali i navijaci su stoka pa im se i moze. Ljudi koji svakog ljeta dozive restart i po istom scenariju prozivljajvaju cijelu sezonu vec godinama!
Ja vec vidim epilog ove. Ne ocekujem neka velika guzenja, cak od ovih favorita na papiru ocekujem da neko zestoko zakaze ove sezone sto ce nam ponovo otvoriti vrata za napred.
1)Wenger ne dovodi prave igrace ali i nema veze do oktobra kada svi budu zdravi cemo razvaljivati i loziti se kako Wenger zna posao.
2)Onda stizu povrede i vec kasljucamo u formi.
3)Wenger nas na zimu ubijedjuje kako nema dostupnih igraca koji bi unapredili nas tim.
4)Nakon sto oporavljeni tek pocnu da fataju formu a drugi se povredjuju bez osvijezenja u igrackom kadru zimskim rokom mi u februaru ispadamo iz svih kombiancija.Navijaci zale sto ponovo nismo uzeli titulu a bili smo blizu. Wenger aut!
5)Ponovo fatamo formu u finisu i ponovo izborili LS cim je Wenger dokazao da je genije i da samo on moze voditi ekipu! Za ostalo su krive losa sreca, povrede, drvo i ostalo. Slavi se dan pobijede nad Tottenhamom i sto nas opet gledaju u ledja, nasa je iduca sezona uz prava pojacanja.
Ova ista uprava drzi jos i Denver Nuggetse i Avalanche i ni jedan od 3 tima ne vode kako treba i valja. Nesposobnjakovici! :x :x
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2016, 12:01

Vlasnik je isti ali uprava nije, ova uprava Arsenala je bila i prije dolaska Kroenkea. Davno smo ovde Seamen i ja govorili kakav je ublehas i neposobnjakovic Gazidis koji uzima skoro 2 miliona funti godisnje za svoj nerad. Smijesno je odvajati upravu i voajera, izuzev par clanova iste koji su otvoreno govorili da Arsenal ima velike pare koje voajer ne trosi svi su manje vise isti ko voajer. On ti je ogledalo te uprave i zato toliko dugo i drzi posao. Smijesno je voajera odvajati od uprave od cak i snosi vecu odgovornost, on je sve transfere odradio sve failove oko dolazaka i odlazaka mozemo pripisati njemu jer se za sve pita. On je Fabregasa pustio za bagatelu on je odbijao da daje par miliona vise za igrace svjetske klase koje bi nam donijeli titulu. DA ne pricam o tome da je lik takticki diletant i dinosaurus ostao u jednom vrijeme kojeg pisaju treneri koji i nemaju neku top reputaciju u svijetu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jul 2016, 12:35

kuknjava kuknjava kuknjava :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lolno: :lolno: :lolno: :lol:
Celik!3,2,2.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 15 jul 2016, 15:31

Jbt plavci klepise Kantea za 36 mil ojra kakva je ono masina. Treba sad iskoristit ovo i uzeti Mahreza.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 15 jul 2016, 15:45

Na stranu Xhaka...

Katastrofa radimo ovaj prelazni rok dosada, pa mislim svi su pokupovali vec dosta kvalitetnih igrača a nas je Vardy zavlačio 3 hefte i sad nista nema novo, ovo je grozna transfer politika i cisti bezobrazluk ako se jos niko ne dovede, sad ce Wenger opet " there was no quality on the market "

:facepalm:

Ovo je stvarno krajnje bezobrazno, sezona se blizi početku Chelsea kaparisao onog pokemona Batshuaiya, Kantea, Mourinho uzeo Mikitarijana i svi se rivali pojačaše da valja, samo mi uzeli japanskog samuraja i Xhaku...

:crazy:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.