FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 14:24

Evander je napisao/la:Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.

Da bi kupio godisnju, moras obnoviti clansku. Nema veze ako si je obnovi recimo u aprilu, maju, moras opet uplatiti 20KM.

Pa mame vam se nahebem lopovske, nesposobne i bezobrazne. Ima motkama da vas tjeramo i vas i sve vase koje ste uhljebili u klub.
Znači Dino hebe i ne vadi.
SRETAN BROJ - 1725

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 jul 2016, 14:24

Clansku izgleda vezu za tekucu sezonu (kad god je u sezoni uplatio), a ne godinu dana od uplate. Znaci ja sad pusim 6 mjeseci jer sam obnovio u decembru?
Ako cemo iskreno, nije ovo ni problem da su oni kako treba. Realno bolio bi nas tuki sto ide po sezoni, a ne datumu uplate.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 15 jul 2016, 14:29

Da bi kupio godisnju, moras obnoviti clansku. Nema veze ako si je obnovi recimo u aprilu, maju, moras opet uplatiti 20KM.

Pa mame vam se nahebem lopovske, nesposobne i bezobrazne. Ima motkama da vas tjeramo i vas i sve vase koje ste uhljebili u klub.
Pa sasvim normalno, godisnja karta vazi ako imas clansku kartu koja ce biti aktivna za period igranja sezone. Sta bi ti da produzis clanarinu u januaru a da ti ista vazi do maja 2017. :crazy:

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 15 jul 2016, 14:35

joj odakle početi......bez obzira što kao osoba u svemu tražim neku pozitivu,ne može čovjek ostati ravnodušan na neke stvari.

Od silne euforije koja nas je pogodila prije par godina-TAN- pa do današnjeg dana kada se Pitaru na samu pomen riječi FKS diže kosa na glavi ( nekome i na leđima :urnebes: ).
Ne mogu se oteti dojmu da se moglo mnogo više.Vjerujem da je "administracija" u samom početku ,ove novije priče sa Tanom, postavila dobre temelje ali se vrlo brzo pogubila.
Moje viđenje stvari je sljedeće:došao novac u klub,navijači željni trofeja pa se odlučilo novcem sve riješiti-što je po meni bila greška-tj.kratkoročno rješenje problema,bacili smo i previše novca na rješavanje i najmanjeg problema,ali se uspjelo u naumu da se donesu trofeji i da se "udovolji" navijačima.Mišljenja sam da nam predstoji sušni period što se trofeja tiče.Greška u koracima koju je administracija napravila je što nisu zadržali kostur EKIPA (13/14 , 14/15 ,) koje su nam donijele 2 trofeja,i uz postepeno podmlađivanje zasjeli na tron premijer lige.Konstantno mijenjanje igračkog kadra ne može nam ništa dobrog donijeti.A u tu zamku su upali svojim neznanjem.I do dana današnjeg se nisu iščupali iz nje.Niti će ikada.Baš kao i Pape. Da je Bogdo otišao odmah poslije mundijala u Brazilu,sad ga ne bi svaka šuša nosala po ustima.Možda su i oni trebali poslije osvojene titule reći :"Mi smo uradili koliko smo znali i umjeli".Ali nisu. I sad neka ispaštaju.Neka ih svaka "ŠUŠA" psuje i kune.
U tom periodu ,gubljenja kompasa ,primjetio sam da je administracija zakazala i u voljnom momentu-odjednom su prestale dolaziti nove ideje.Počeli su se zatvarati - pod izgovorom "dosta je bilo mahale u klubu".Poštujem mišljenje da mahala ne treba da vodi glavnu riječ u klubu , na kraju krajeva se zbog slušanja mahale otjerao skoro cijeli šampionski kostur ekipe,ali isto tako je ne možeš isključiti iz svega.Morali su održavati kakve takve odnose sa istom.Nismo mi neka uređena i pismena sredina da se to može napraviti preko noći.
Poslije svega navedenog ,mišljenja sam da se u njima pojavila određena doza straha za svoje cijenjene guzice :guz: pa su se obratili Tanu.Epilog znate.

Ne kudim HIN što ne znaju.Kudim ih što misle da znaju i samim tim usporavaju naš napredak .
Jednostavno im ja ne mogu,ne želim i neću oprostiti petljanja našeg kluba sa tipovima ala Ibrak,Ješić itd :oops: .
To su po meni masne mrlje koje će stajati pored našeg imena još dugo vremena.

P.S.
Članska i godišnja su u džepu.Moje je da volim i podržavam svoj klub - "do zadnjeg dana života mog" - bez obzira na pojedince.
" srce na teren i pamet u glavu "

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 14:46

Arapi predajte se danas.
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 jul 2016, 14:47

pitic je napisao/la:Arapi predajte se danas.
Potpisite kapitulaciju :bih:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 14:48

:lol: :lol: :thumbup:
SRETAN BROJ - 1725

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jul 2016, 14:50

hoćel bit strima đe
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 14:51

Danas će Ćetković proigrati. :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jul 2016, 14:52

ZGADITE HIM LOPTU
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 14:53

Samire očekujem te u prvih 11.
SRETAN BROJ - 1725

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 15 jul 2016, 14:54

Prijatelj iz Splita, navijač Hajduka, obnovio člansku u januaru, sada kupio sasvim regularno svoju godišnju ulaznicu bez da mu traže da obnavlja člansku opet iako je to uradio prije par mjeseci..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jul 2016, 14:59

Ingram je napisao/la:

Pa sasvim normalno, godisnja karta vazi ako imas clansku kartu koja ce biti aktivna za period igranja sezone. Sta bi ti da produzis clanarinu u januaru a da ti ista vazi do maja 2017. :crazy:
A radi cega meni nisu u maju rekli kad sam produzio, da u julu necu moci uzeti godisnju i da cu opet morati produzavati nakon dva mjeseca?

Koja ba logika, o cemu pricas?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 15:06

Nadam se da će Hurtić danas izbaciti ovih 11.

................................................Adilović.................................................

Hodžić...............Novaković....................................Mujakić......................Balić

.............................Radovac........................Rustemović..............................

Hebibović..................................Ćetković...................................Crnkić........

..........................................Ahmetović.M.S.Š...................................
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 15 jul 2016, 15:06

pitic je napisao/la:Samire očekujem te u prvih 11.
:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 jul 2016, 15:07

ovo je dno dna kad je clanska karta u pitanju i sezonska, imao sam vazecu clansku kartu do 5.12.2016 god i otisao da uzmem sezonsku kartu(istok) i kad mi rece da je uslov sezonske karte da istu produzim do jula iduce godine a prethodno imam pola godine vazece clanske, nisu problem pare **** 20 maraka, ali jarane kako vas nije stid ba tako raditi cemu onda za clanove fol popust kakav je to popust, nisam htio da nista curi govorim al eto kazem dno dna je ovo sto rade u klubu kako jadno i licmjerno grob te ****, cijeli zivot idem na utakmice citav zivot sam na tribini i oni ovako, postupaju prema navijacima koji bodre svoj klub koji daju od plate novac... samo eto htio da podjelim sa bracom to HARAM VAM BILO TIH 6 MJESECI STO JE OSTALO!!! i svakom navijacu kojem uzmete novac koji izdvaja iz usta bijednici jedni!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2016, 15:09

Vjerujem ti, slican problem sam ja imao prije 2 ili 3 sezone. Imao sam vise od pola godine aktivnog clanstva ali sam opet morao dati 40 KM, sreca pa sam i racunao na tako nesto pa sam ponio.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 jul 2016, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 15:15

Prave li arapi kakav stream :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 jul 2016, 15:33

"Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase" :thumbdown:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jul 2016, 15:36

Zukanovic je napisao/la:"Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase" :thumbdown:
Imaju pare može im se, Turci sve finansiraju. Nedavno je naki Turčin kravataš sa načelnikom opštine Ilidža Memićem potpisao ugovor o pravljenju tribine na onom njihovom stadionu na Ilidži pored fakulteta uložiti će u tribinu 800 000 km.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Lecler, zagorski i 30 gostiju.