FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

briga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 14:33

Ne bih da ulazim u neka licna prepucavanja sa tobom jer vrlo dobro zna ko si i sta ti je cilj, samo nemoj lupati gluposti ovdje molim te.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 14:38

briga je napisao/la:Ne bih da ulazim u neka licna prepucavanja sa tobom jer vrlo dobro zna ko si i sta ti je cilj, samo nemoj lupati gluposti ovdje molim te.
Sta ti bolan znas :urnebes: Kakav si ti navijac kad ti je ok sto si doveo povrijedenog igraca. Namjerno pisete da je nesto dobro sto ascare nije. Dohavizaj se haveru ;) Ako nista skontaj sta pises.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 14:40

Koliko god gluposti pisao neces mene navuci na ban. U pravu si haveru davat cemo mu platu dvije godine a nece igrati jer je povrijedjen.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 14:43

Znas li ti sta pises uopce? Ti pises da je neko ovdje htio povrijedenog Jahica? Pa to nema veze s mozgom. Svaki navijac je htio Jahica u klubu ali niko nije znao da je on povrijeden. Koja bi budala htjela povrijedenog igraca, pa svako bi napisao da je znao da nam takav igrac ne treba. Ne znam fakat kako ti objasniti logicne stvari.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 15 jul 2016, 14:50

Tema nam je svakako u kur.cu ovu raspravu bih trebali nastavi na pp...peace
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 14:53

Pa nije ga niko htio povrijdjenog ali me cudi da ovi sto sve znaju nisu bar to znali kad su prizivali njegov dolazak. Da nije dosao prvi ti bi ovjde pljuvao.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 15:04

Hahahahahaahahahahahah :D

Jel iko bio na treningu ?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jul 2016, 15:05

amazon je napisao/la:Znas li ti sta pises uopce? Ti pises da je neko ovdje htio povrijedenog Jahica? Pa to nema veze s mozgom. Svaki navijac je htio Jahica u klubu ali niko nije znao da je on povrijeden. Koja bi budala htjela povrijedenog igraca, pa svako bi napisao da je znao da nam takav igrac ne treba. Ne znam fakat kako ti objasniti logicne stvari.
Jahic je prosao medicinski pregled, tako da nije doveden povrijedjen ili sakat. Oporavak ide svojim tokom i on ce za 2,3 kola konkurisati za sastav.
Nema potrebe praviti medvjeda od muhe. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 15 jul 2016, 15:09

Termin ekstra za derbi

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 15:11

bhsport je napisao/la:
amazon je napisao/la:Znas li ti sta pises uopce? Ti pises da je neko ovdje htio povrijedenog Jahica? Pa to nema veze s mozgom. Svaki navijac je htio Jahica u klubu ali niko nije znao da je on povrijeden. Koja bi budala htjela povrijedenog igraca, pa svako bi napisao da je znao da nam takav igrac ne treba. Ne znam fakat kako ti objasniti logicne stvari.
Jahic je prosao medicinski pregled, tako da nije doveden povrijedjen ili sakat. Oporavak ide svojim tokom i on ce za 2,3 kola konkurisati za sastav.
Nema potrebe praviti medvjeda od muhe. ;)
Nije dosao spreman, dosao je totalno nespreman. Imao je operaciju prije pola godine a to niko nije znao, bar ja nisam. Komentarisemo onako, svakako nece igrati. Politika dovodenja rovitih igraca nam nece donijeti titulu. Daj Boze da bude sve kontra kako ja mislim i pisem.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 jul 2016, 15:20

Hajde ne pricaj gluposti ,ja sam dobar sa Jahom i imao je operaciju izljecio se i bio je spreman

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 15:23

Pa kad se povrijedio onda? Kad je zakasnio cijele pripreme i obavio dva treninga na kojima nije radio kao svi? Povrijedio se na plazi ili ?

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 jul 2016, 15:27

Da je onovio povredu nebi bio odasutan par dana sigurno,palo se povrijedio i to je normalno u ovom periodu posebno za njegove godineval ne bojim se za njega pravi sportista i nisu u klubu sigurno glupi da ga uzimaju povrijedjenog

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jul 2016, 15:30

Ma treba ga poslati da trenira sa juniorima zajedno sa Lendricem i Stevanovicem, kao sto je pisao nedavno jedan insajder i veliki navijac.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 15 jul 2016, 15:31

A jeboga Jaha da ga ****...sta ces sad doso kakav je doso ne mozemo se ubit covjek potpiso ima vremena igrat ce i on imamo jos 2 nova stopera koja su sasvim dobra i dok njega nema imamo extra zamjene...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 15:40

Ma hebe mi se za Jahu, nego mi nije jasna prica. Covjek preskocio cijele pripreme, odradio dva treninga i bas se tad povrijedio. A svi znamo da je samo trckarao. Ne moze neko doci da pise da se povrijedio ovdje. Logicno jedino da je dosao povrijeden. Inace praksa je da Jaha moze povrijeden doci a ne mozes ga prodati, a naprimjer Dado koji se mozda moze prodati nije spreman da igra u Zelji. To nema veze s vezom. Otjeras jednog koji nije spreman i koji je imao dugu pauzu ali je mlad, a dovedes drugog koji je isto povrijeden i ima 35 godina. Jel to taj put prema tituli ili ? Na stranu da je Jaha BIO odlican igrac, valjao Zelji dok je igrao ali to nema veze s ovim sad.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 15:50

amazon je napisao/la:Ma hebe mi se za Jahu, nego mi nije jasna prica. Covjek preskocio cijele pripreme, odradio dva treninga i bas se tad povrijedio. A svi znamo da je samo trckarao. Ne moze neko doci da pise da se povrijedio ovdje. Logicno jedino da je dosao povrijeden. Inace praksa je da Jaha moze povrijeden doci a ne mozes ga prodati, a naprimjer Dado koji se mozda moze prodati nije spreman da igra u Zelji. To nema veze s vezom. Otjeras jednog koji nije spreman i koji je imao dugu pauzu ali je mlad, a dovedes drugog koji je isto povrijeden i ima 35 godina. Jel to taj put prema tituli ili ?
Valjate budalastinje.Ko tebi kaze da je jaha doveden da bude medju prvih 11?
Ko tebi kaze da je Dado bio za prvih 11?
Ne znamo ni ja ni ti kako je to sve trebalo da izgleda niti kako ce izgledati.
Malo je degutantno donositi bilo kakav sud a nismo pogledali niti jednu ozbiljniju utakmicu odnosno niti jednu utakmicu u kojoj se ekipa bori za bodove.
Hajmo sacekati nekoliko kola pa da donosimo sud o svemu.....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 jul 2016, 15:53

O tome je upravo rijec ako ne citas bukvalno. Sama cinjenica da si doveo par rovitih igraca s teskim povredama koji se vracaju u formu a niko ne zna hoce li se vratiti, nije preduslov za ono cemu mi tezimo a to je titula. Tako se titula ne uzima. Samo budala moze misliti da je Jaha doveden da sjedi na klupi, pa to moras biti kapacitet samo takav. Otjeras potencijalno mladog igraca kojeg mozes prodati, a dovedes povrijedenog Jahu da sjedi na klupi, bravo :D Sutra ce reci nemamo koga prodati, nemamo para, teska je situacija, bla, bla. Cenan skautira igrace, zamisli to :hmmmm: :hmmmm:

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 15 jul 2016, 16:13

amazon je napisao/la:O tome je upravo rijec ako ne citas bukvalno. Sama cinjenica da si doveo par rovitih igraca s teskim povredama koji se vracaju u formu a niko ne zna hoce li se vratiti, nije preduslov za ono cemu mi tezimo a to je titula. Tako se titula ne uzima. Samo budala moze misliti da je Jaha doveden da sjedi na klupi, pa to moras biti kapacitet samo takav. Otjeras potencijalno mladog igraca kojeg mozes prodati, a dovedes povrijedenog Jahu da sjedi na klupi, bravo :D Sutra ce reci nemamo koga prodati, nemamo para, teska je situacija, bla, bla. Cenan skautira igrace, zamisli to :hmmmm: :hmmmm:
Koji su to roviti sem Jahica.....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 jul 2016, 16:19

.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, MrkiMedo i 45 gostiju.