BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Prijedor
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Prijedor » 15 jul 2016, 12:22

ZrinjskiMostar je napisao/la:Kako misliš poštenijih?? Netkome ispalo 100km od igrača pa vratio ili ??? :lol:
Nece taj nikada steliti :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2016, 12:26

Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL

steta sto nemamo malo jaceg prvaka, ali i Zrinjski ima sanse (10% da prodje za pocetak Legiu)
Don't believe the hype.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 15 jul 2016, 12:56

akisarajevo92 je napisao/la:Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL

steta sto nemamo malo jaceg prvaka, ali i Zrinjski ima sanse (10% da prodje za pocetak Legiu)
Ma tesko ce BiH i u narednih 10 godina imati "malo" jaceg prvaka,ovo je neki maximum koji se za ovu ligu trenutno moze izvuci i to je realnost

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 jul 2016, 13:07

akisarajevo92 je napisao/la:Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL

kakvih 10 % sanse da prodju legiju :lol: , mozda 10% da prime ispod cetri gola , a primit ce peticu sigurno, taj zrinjski ne moze nikog proci u evropi kad izadju i sad mislite proce legiju, primit ce pet golova i dovidjenja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 15 jul 2016, 13:13

Brate lupa ova raja ko **** po samaru, Legija je Bajern za sve naše klubove, ne prepušta se na ovom nivo ništa slučaju.Zrinski odigrao odličnu prvu utakmicu i za to im treba čestitati i to je to.
Nikad gora evropska sezona bh predstavnika, žalosno

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 jul 2016, 13:25

Zrinji je bitno ne primiti gol na pocetku, igrati defanzivno i onda u drugom poluvremenu krenuti na sve ili nista

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2016, 13:26

Jaci predstavnik npr Sarajevo pod vodstvom Hurtica bi ovo lagano proslo :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jul 2016, 13:32

tuzlak1987 je napisao/la:

Jaci predstavnik npr Sarajevo pod vodstvom Hurtica bi ovo lagano proslo :mrgreen:
Neznam samo kakav jaci prvak.
Jaceg ove godine nema.O kakvom jacem prvaku se uopste govori.
Sarajevo je prosle godine katastrofa a i ove dabogda da dofate evropu.Zeljo takodjer.
Najvise zamjeram svima od Slobode do Zrinjskog pa i svih prije,na losem ulasku u sezonu sa pojacanjima.Moramo svatiti da cak i da dominiras i osvojis ovu ligu za evropu je to kurcevaca i bez barem dva ZVUCNA imena netreba ni igrat uceraj mu.Nijedan klub nema damu riskirati dovesti par igraca evropske klase. I pokusati nesto u evropi.
Dzaba Tan avioni Azmir i kamioni sponzori kada nam evropu igraju prosjecni igraci.Nedovoljno.
Ali moze se boriti i trcat probaj Zrinja igraj boli te racku.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 15 jul 2016, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2016, 13:34

ako udju sa takvim razmisljanjem u revans (da su Bayern za njih), naravno da ce primiti pet komada

sramota je da otkako su uveli ovaj laksi sistem za slabije timove da nas prvak ne moze proci ni jedno kolo kvalifikacija za LP. cime bi sebi osigurali minimum jos 4 utakmice u Europi

Zrinjski se dobro drzao protiv Maribora prije 2 sezone, a i Zeljo je imao dobru sansu protiv Plzena 2013., nakon 4:3 u prvoj utakmici
Don't believe the hype.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2016, 13:47

Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?

Jedini nacin da neki nas predstavnik prodje dalje par kola je iznenadjenje u stilu Islanda na Euru. A to se rijetko desava. To kada Zrinjski i Sloboda ispadnu ova ovakvih protivnika ne treba biti nikakva sramota jer ih protivnici nisu nabili, kada se protivnici koji su kvalitetniji provuku sa jednim golom razlike onda je to vrlo dobro.

Gore nema nikakve sanse da prodje Zrinjski po meni, ali su prvu utakmicu odigrali odlicno protiv jace ekipe. Gol im je dao napadac kakvog nema u ovoj ligi. Onaj Giljerme je krilo kakvog nije nikada bilo u ovoj ligi, Atzili koji je izvozao Slobodu je ofanzivac kakvog trenutno nema u ligi..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 13:55

Island je ulozio milijune i milijune da bi ovo ostvarili. Ruzno je reci da je to bila sreca, mada je jesu imali, ali su ljudi u posljednjih 12 godina ulozili ogroman novac u razvoj nogometa u toj zemlji i trud i znanje su im veci nego sreca. Pogledaj kod njih terene i pogledaj kod nas. Njihove omladinske skole rade svoj posao i imaju na cemu da ga rade. Island vise nikome nece biti pozeljan protivnik, a bojim se da ce im uskoro proraditi i klubovi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2016, 13:59

Signore je napisao/la:Island je ulozio milijune i milijune da bi ovo ostvarili. Ruzno je reci da je to bila sreca, mada je jesu imali, ali su ljudi u posljednjih 12 godina ulozili ogroman novac u razvoj nogometa u toj zemlji i trud i znanje su im veci nego sreca. Pogledaj kod njih terene i pogledaj kod nas. Njihove omladinske skole rade svoj posao i imaju na cemu da ga rade. Island vise nikome nece biti pozeljan protivnik, a bojim se da ce im uskoro proraditi i klubovi.
Govorim ti u omjeru snaga, Engleska ima kvalitetnije igrace ali je Island bolje odigrao. Tako se moze desiti i nekom od nasih klubova s vremena na vrijeme ali u biti su nasi klubovi manje kvalitetni od protivnika.

Npr ne sumnjam da ce Legia gore da pobijedi Zrinjskog jer su jednostavno kvalitetniji. I jel onda treba pricati kako je lose jer je Zrinjski ispao, pa logicno da ce ispasti jer koliko para toliko muzike :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2016, 13:59

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?

Jedini nacin da neki nas predstavnik prodje dalje par kola je iznenadjenje u stilu Islanda na Euru. A to se rijetko desava. To kada Zrinjski i Sloboda ispadnu ova ovakvih protivnika ne treba biti nikakva sramota jer ih protivnici nisu nabili, kada se protivnici koji su kvalitetniji provuku sa jednim golom razlike onda je to vrlo dobro.

Gore nema nikakve sanse da prodje Zrinjski po meni, ali su prvu utakmicu odigrali odlicno protiv jace ekipe. Gol im je dao napadac kakvog nema u ovoj ligi. Onaj Giljerme je krilo kakvog nije nikada bilo u ovoj ligi, Atzili koji je izvozao Slobodu je ofanzivac kakvog trenutno nema u ligi..
Brate Giljerme nije samo krilo, on je sve! Ti da njeha pogledas vise tekmi syebao bi se, covjek je prisutan gdje god je lopta i ode sa njom. Najjaci igrac iz ovih srednjih ligi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 jul 2016, 14:07

Zrinjski je taktički najbolja ekipa iz BiH otkad ja pratim, a pratim od početka zajedničke lige, one prve bez klubova iz RS. Ali unatoč tome šanse su male no sumnjam da će bit 5 komada. Već sam rekao, 2 razlike za Legiu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2016, 14:35

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?
.
Nisi upucen brate pa nemoj tako zboriti. Kakve plate u Makedoniji kad prvak Vardar ima plate na nivou Slobode, mozda cak i manje generalno, a o ostalim njihovim klubovima nema potrebe ni govoriti (osim mozda Skendije). Kolega i otac njegov su imali svoje prste u Vardaru, a cak i sad se otac mu nesto vrti tamo, doveli su sad neka 3 brazilca koji kiti ne vrijede i vec ih ljudi ismijavaju i zale se.
Transfer koji je Sarajevo ostvarilo sa Cimirotom makedonci ce sanjati jos decenijama, dok tek par transfera od nekih 300k (mislim cak i manje da je) koje su makedonci (Vardar, ne znam jel jos koji klub) ostvarili im je i sad pojam im.
Ne znam da i Albanci ostaruju neke rezultate i transfere, ali svi ovi klubski rezultati se variraju, izuzmemo li Dinamo, Partizan i CZ, pa eto i Maribor i Rijeka su imali svoj period pa ih opet sad nigdje nema. A i Zeljo i Sarajevo su imali izvrsnih utakmica u Evropi, ne smijemo i to zaboraviti.
Ocito da u nasim ligama ne mozes nista napraviti u Evropi dok se ne izdignes u svojoj ligi iznad svih i par godina ne budes superioran u odnosu na ostale, redovno igras Evropu i mic po mic nabijas koeficijent dok ne prokines.

Signore - samo nemoj stadione u Islandu spominjati kad znas da svaka liga ima bolje stadione od nasih i to nije ni tesko ostvariti. Nekad ranije nasa liga je bila pojam za poljake, islandjane, madjare i ostale, ali za razliku od njih mi smo imali rat, u drzavi se zadrzao nacionalni kod i trojstvo koje se mora postivati na svakom nivou, svako svome vuce, a politika i korupcija su toliko jaki da nas nema nigdje ni jos narednu deceniju, a daj Boze i poslije toga.
Cak i aki neki nas klub ostvari zapazen rezultat u Evropi to ce biti jednu godinu i slijedi ponovni pad i povratak u realnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 14:40

Beduin je napisao/la: Signore - samo nemoj stadione u Islandu spominjati kad znas da svaka liga ima bolje stadione od nasih i to nije ni tesko ostvariti. Nekad ranije nasa liga je bila pojam za poljake, islandjane, madjare i ostale, ali za razliku od njih mi smo imali rat, u drzavi se zadrzao nacionalni kod i trojstvo koje se mora postivati na svakom nivou, svako svome vuce, a politika i korupcija su toliko jaki da nas nema nigdje ni jos narednu deceniju, a daj Boze i poslije toga.
Cak i aki neki nas klub ostvari zapazen rezultat u Evropi to ce biti jednu godinu i slijedi ponovni pad i povratak u realnost.
Stadioni im i nisu nesto. Ljudi ulazu u terene i ono sto je bitno za razvoj igraca. Samo kod nas je od svega najbitnije imat usminkanu tribinu, pa makar se igraci kupali hladnom vodom u kontenjerima.

I tesko da smo mi za nekog bili pojam, pogotovo za nabrojane. Mi smo si samo umisljali da smo pojam, a sad smo se malo spustili i zivimo u surovoj realnosti u kojoj nam ogromnim korakom odmicu ovi kojima smo se smijali i u kojoj ce nam odmaci ovi kojima se smijemo, a nije da se smijemo vise ikome, divimo se prvaku Gibraltara. I tu nam je kraj.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 15 jul 2016, 14:52

Mi smo **** obična i to ona mlohava,pa ljudi koji vam je racku vratitie se u našu realnost! :clap:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2016, 15:04

Beduin je napisao/la:
.
Nisi upucen brate pa nemoj tako zboriti. Kakve plate u Makedoniji kad prvak Vardar ima plate na nivou Slobode, mozda cak i manje generalno, a o ostalim njihovim klubovima nema potrebe ni govoriti (osim mozda Skendije). Kolega i otac njegov su imali svoje prste u Vardaru, a cak i sad se otac mu nesto vrti tamo, doveli su sad neka 3 brazilca koji kiti ne vrijede i vec ih ljudi ismijavaju i zale se.
Transfer koji je Sarajevo ostvarilo sa Cimirotom makedonci ce sanjati jos decenijama, dok tek par transfera od nekih 300k (mislim cak i manje da je) koje su makedonci (Vardar, ne znam jel jos koji klub) ostvarili im je i sad pojam im.
Ne znam da i Albanci ostaruju neke rezultate i transfere, ali svi ovi klubski rezultati se variraju, izuzmemo li Dinamo, Partizan i CZ, pa eto i Maribor i Rijeka su imali svoj period pa ih opet sad nigdje nema. A i Zeljo i Sarajevo su imali izvrsnih utakmica u Evropi, ne smijemo i to zaboraviti.
Ocito da u nasim ligama ne mozes nista napraviti u Evropi dok se ne izdignes u svojoj ligi iznad svih i par godina ne budes superioran u odnosu na ostale, redovno igras Evropu i mic po mic nabijas koeficijent dok ne prokines.

Signore - samo nemoj stadione u Islandu spominjati kad znas da svaka liga ima bolje stadione od nasih i to nije ni tesko ostvariti. Nekad ranije nasa liga je bila pojam za poljake, islandjane, madjare i ostale, ali za razliku od njih mi smo imali rat, u drzavi se zadrzao nacionalni kod i trojstvo koje se mora postivati na svakom nivou, svako svome vuce, a politika i korupcija su toliko jaki da nas nema nigdje ni jos narednu deceniju, a daj Boze i poslije toga.
Npr mi nismo imali Ibricicu dati pare koje trazi, a sa Vardarom je se lahko dogovorio. Ovi preuzeli platu iz Turske ..

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 15 jul 2016, 16:20

sve ispod 3-0 bice veliko iznenadjenje
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 jul 2016, 16:26

Ma realno brate slaba je nasa liga ali mi je volimo i nama je najbolja... Ali treba biti realan i da se prodje Legija i da se prodje Trencin trebalo bi se cudo desiti, jer je kvalitet naseg fudbala slabiji od Albanskog, kamoli nekog drugog :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.