FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 15 jul 2016, 08:43

Iskren je napisao/la:
pitic je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Citam sad HR portale,i vidim Haris Handzic stize u Rijeku danas na zavrsne pregovore.Ja nesto nisam siguran da bi se mi odusevili da je u nekim kombinacijama sa nama,ono poznavajuci nas,bilo bi kakav on :problem:
Neka Harisa u Rijeci i neka ga u Sarajevu na odmoru da voza dobar motor i voda dobre koke kao i prije. Znamo svi kako su ga prozivali, tjerali, a i zadnji put kada je bio u FKS realno ništa nije pokazao tada mu je karijera bila totalno u silaznoj putanji. Kada je otišao u Rusiji se preporodio. Bio je nekada davno ovde jedan formaš što je Harisa stalno branio pa su ga ostali forumuši tjerali sa ove teme i na kraju otjerali, čak su mu govorili Hare jesi to ti :lol:
Motor se vozao sa 16-17 od jarana koji dzir da ih sada ne imenujem itd..Prozivan osporavan namjerno ili ne otjeran Da.Handza je ispao Covjek i ljudina halalio/oprostio reprogram duga ogromnu cifru za igranje tada Fk Sarajeva u evropi sto tesko pravi navijac moze zaboraviti...Oprostiti kome 5-taka a kamo li cifru...
Svi dobro znamo vecina bivsih igraca tad je isplacena...
Sretno majstore jer sad je tu neka druga prica.. Zena,djeca najbolje godine za igrati u vrhunskom klubu, grad,navijaci liga sve za 10.
Sve najbolje u karijeri za Dobrog momka,velikog covjeka i jos boljeg igraca! SRETNO
Ja mislim da ce biti zamjena za Benku na zimu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 15 jul 2016, 09:32

Danas bi ovakav sastav izveo pa ko mu **** mater:
-------------Pavlovic------------------
Kadusic----Novakovic--Balic--Bekic Al.
----------Rustem-----Saric---------------------
Crnkic--------Said-------------Duljevic
--------------------Benko---------------------
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 jul 2016, 10:05

Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.

za onoga koje pitao za Cimirota ( ne znam koje tacno bio ) . Menadzer od Cimirota trazio 500.000 € za sebe. i zato nema nista za sad. klub je bio PSV Eindhoven.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 15 jul 2016, 10:13

macahz je napisao/la:Udjem na forum samo seniznerviram, sve sami znalci, kriticati, imal.ista fino da se pise. Trcite pred rudu i sve odma u lose pretvarate.
Ima vas par sto srkletite i pehirate i drzitr se skupa i samo crno, crno , crno.
Losa odbrana ljudi za nas Barcelona, sta i Celta je prrlosa, kad im barca da 7 golova, jer je Barca a ljudi zavrdili ispred Valensije i nekih ekipa.
Mislim stvarno nema smisla sta pisete, izgleda ovo je postalo takmicenje ko ce vise koga iskritikovati.
Krilo mora da ode jer ih imamo previse i svi su dobri.
Said i Cvetkovic desetke.
Benko, Ahmet i Bekic spicevi.
Imamo problema samo na zadnjem veznom, mada mozda mozda ima neki omlsdinac koji moze to odigrati, a igrace to i mihojevic. Bekovi su dobri i povredom kovacevica trebace jos jedan stoper. I to je to.
Konkurencija nam je beze, pa Zrinski uzeo titulu sve sa nasim otpatcima, a nasi igraci za njih su izmislili fudbal, a vi kukate.
Hurti niste ji dali da se dokaze, kad je u prvom mandatu bio, odlicno smo igrali. Nakon sto ne Jesic, na kojeg ste svi scrsavali i u kojeg ste se kleli, unistio ekipu, doveo neke lijeve igrace, unistio atmosferu, pa gvardiola ne bi mogao izgurat sezonu.
Pustite covjeka nek radi, oformi ekipu, i nakon nekoliko kola mu mozete suditi. A uvjeren sam da cete se poklopiti po usima.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
@maconi tako je, jedino sto bi se slozio sa ovim kriticarima je odbrana, nama je trebao bolji stoper od kovacevica da uleti umjesto njega jer adnanu je forma u silaznoj putanji u 2016 a iskreno ni meni novakovic ne ulijeva povjerenje al vrijeme ce pokazati.
Sto se tice zadnjeg veznog saric je tu igrac koji igra dobro u oba pravca uz rustema koji napreduje lagano.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 jul 2016, 10:18

Zukanovic je napisao/la:Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.

za onoga koje pitao za Cimirota ( ne znam koje tacno bio ) . Menadzer od Cimirota trazio 500.000 € za sebe. i zato nema nista za sad. klub je bio PSV Eindhoven.
Nek' izjednace kao sa Cimirotom, iako je Cimi tad izgledao puno bolje..ali i cijene skacu svake godine - tako da je 1,3 mil + 15% zadovoljavajuce.
Ma ima Cimi jos da igra da se proda, ja ga ocekujem u repki sad, plus Klub, pa da ode za finu cifru sljedece ljeto aBda. Jao menadzera mu :facepalm: Ne mozes to raditi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 jul 2016, 10:32

Ako uzmu istu cifru kao za Cimija, to je posao stoljeca. Jer ovaj nije pola Cimija kad je otisao. Al otvore se neka vrata kad napravis dobar transfer i igrac se pokaze, samo da ih ovaj sad ne zatvori.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jul 2016, 10:46

Kakvih 15% frajko ima 33 godine

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 jul 2016, 11:00

Zukanovic je napisao/la:Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.

Jest Dulja Paok, a Benko kao Vardar ...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 15 jul 2016, 11:15

mirzatele je napisao/la:Kakvih 15% frajko ima 33 godine
Na duljevica misli 15% , a benko ima 32 godine :P

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2016, 12:36

Daj taj Al Wahdi ili kako se vec zovu!! Ima da im ogadimo zivot, fudbal, buducnost, sveeeee!! aaaaa

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 jul 2016, 13:07

joker90 je napisao/la:Daj taj Al Wahdi ili kako se vec zovu!! Ima da im ogadimo zivot, fudbal, buducnost, sveeeee!! aaaaa

slika
SVEEEE

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 15 jul 2016, 13:22

AVAZ se prosipa kao i oni na Fk Sarajevo balkan fans ,nemaju pojma
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 15 jul 2016, 13:25

ledesma je napisao/la:

Jest Dulja Paok, a Benko kao Vardar ...
Nista od toga :nene: Daleko su i jedan i drugi od transfera.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 jul 2016, 13:27

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Cuo sam od jednog pitara da smo dobili finu ponudu za bekica
Nije valjda Almira u pm,ko ce nam igrati!? :thumbdown:
Nazalost, jeste tog bekica..Po njemu samo ponuda o kojoj se razmislja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2016, 13:48

Nocna tekma protiv FK Gurbetnicar! Taman da navecer one stolice iznesemo neprimjetno. :hmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jul 2016, 13:59

Odličan termin.
Ostaviti Dulju i Benku, Bekić se može prodat, ne bi puno lošiji bili nit bi se puno osjetilo. Valjda Balić nije dosta lošiji od njega.

High

Post Postao/la High » 15 jul 2016, 14:00

joker90 je napisao/la:Nocna tekma protiv FK Gurbetnicar! Taman da navecer one stolice iznesemo neprimjetno. :hmmmm:
Noćna urinacija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jul 2016, 14:02

Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.

Da bi kupio godisnju, moras obnoviti clansku. Nema veze ako si je obnovi recimo u aprilu, maju, moras opet uplatiti 20KM.

Pa mame vam se nahebem lopovske, nesposobne i bezobrazne. Ima motkama da vas tjeramo i vas i sve vase koje ste uhljebili u klub.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2016, 14:11

Evander je napisao/la:Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.

Da bi kupio godisnju, moras obnoviti clansku. Nema veze ako si je obnovi recimo u aprilu, maju, moras opet uplatiti 20KM.

Pa mame vam se nahebem lopovske, nesposobne i bezobrazne. Ima motkama da vas tjeramo i vas i sve vase koje ste uhljebili u klub.
Sta ba!?
Pa je li moguce?!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 jul 2016, 14:19

Evander je napisao/la:Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.

Reci da se zajebavas, molim te?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave i 54 gosta.