FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljoooooooooo
Re: FK Željezničar
Ne trošite živce Željovci, meni je dovoljno vidjeti kako ostali pate zbog naših uspjeha, koliko god to skrivali!
- zeljoooooooooo
Vrijeme talova je proslo, tezak je to procss bio, ali najgore podvale i podmetanja su se predeverale, samo mogu ... sviratiMonci je napisao/la:Neka je i ski skakač, ali nema talova više...gotovo..zaboravite....
- amazon
- Kontakt:
Toliko smo igraca do sad izbacili, toliko smo para zaradili od nase djece koje su napravili nasi treneri i dode neko da pise o nekim talovima. Kakav kapacitet moras biti da to napises. Dobar je Lesnik dok jos malo imaju podrsku navijaca, ako izgube to Lesnik ce da leti u Sloveniju prvim avionom.samoplavi je napisao/la:Ovakve treba banovati. Kakvih talova? Ko je uzimao talove? Imas li mozak ti ili pusis sve sto ti se servira. Kad napises nesto ovako onda bi trebao potkrijepiti argumentima. Ti ih nemas i ne mozes ih imati. Sest mjeseci nam pricate price da je u nasem klubu bio krkanluk i lopovluk nevjerovatnih razmjera. Kako te nije sramota i tebe i ostalih. Sramotite nam klub ovdje, ljudi se ibrete i ne mogu vjerovati sta vam rade spin majstori.Monci je napisao/la:Neka je i ski skakač, ali nema talova više...gotovo..zaboravite....
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nastavlja se podrška akciji "Izgradimo istočnu tribinu!". Nakon današnjeg dana, ukupno su naplaćene 24 stolice.
Novi kupci su:
Emir Mulić - 1 stolica
Nekoliko vlasnika desetogodišnjih ulaznica odlučilo je da njihova imena ne objavimo.
Ostale su još 476 stolice! Informacije o akciji "Izgradimo istočnu tribinu!" - http://****/29NwGZ4
Mi smo Željini, Željo je naš!
Novi kupci su:
Emir Mulić - 1 stolica
Nekoliko vlasnika desetogodišnjih ulaznica odlučilo je da njihova imena ne objavimo.
Ostale su još 476 stolice! Informacije o akciji "Izgradimo istočnu tribinu!" - http://****/29NwGZ4
Mi smo Željini, Željo je naš!
- amazon
- Kontakt:
Slabo, slabo. Nazalost nece moci tako skupiti pare, morat ce se naci strani investitor. Sto prije dignu tribinu bice bolje ..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ocekivano je da ova akcija ne prodje najbolje. Mnogo je 1000 KM. Mene fasciniraju ovi ljudi koji nece da im se imena znaju. Oni su tu da pomognu i ne pomazu radi publiciteta. Svaka im cast. Hvala i ovima drugim, ali to nije to. Podsjeca me na one humanitarne akcije u kojima svak ziv zna da je taj neko pomogao nekom.
Zvanično akcija traje četiri dana. Miske je ranije uplatio. Yebiga za 4 dana 14+10 stolica. http://fkzeljeznicar.ba/interesovanje-z ... inu/21245/.amazon je napisao/la:Slabo, slabo. Nazalost nece moci tako skupiti pare, morat ce se naci strani investitor. Sto prije dignu tribinu bice bolje ..
Akcija maltene nije ni počela, a već su prodate 24 desetogodišnje ulaznice za budući Istok. Prava kampanja tek počinje. Zakotrljaće se, a kada se zakotrlja, onda to piči. Ja sam optimista.
Jučer je bilo 17, a danas već 24, znači 7 za jedan dan, a ovim tempom za nešto više od dva mjeseca će biti sve rasprodato. Nadam se da će se sve stolice prodati za manje od mjesec dana.
Macak postoje ovdje i treci. To smo MI koji mislimo svojom glavom. Shodno tome ne vrijedjaj nas i ne svrstavaj nas...admin je napisao/la:i jedni i drugi ste grozni. Na šta spade Željo, samo pljuvači i agentura... strašno. Ovaj bi pljunuo da je titula prvaka evrope osvojena, jbg. što nije svjetska i što nije prošle godine... a onom drugom nema nikakve veze što je najjače pojačanje povrijeđeno i ne igra u derbiju.
Sramota stvarno.
Zbog toga vam još jednom ponavljam, prođite se priče o banovima i jedni o drugima. Dobro ste ikako tu, svi odreda.
- zeljoooooooooo
Čuj slabo, super je ovo po meni.
Na kraju krajeva, i da se proda 300-350 stolica na kraju, to bi opet bilo nešto ogromno,
pogotovo ako se uzme u obzir cijeli smisao te akcije.
Znamo kako je krenulo i sa kupovinom stolica pojedinacnih, pa napravismo neviđenu akciju.
Na kraju krajeva, i da se proda 300-350 stolica na kraju, to bi opet bilo nešto ogromno,
pogotovo ako se uzme u obzir cijeli smisao te akcije.
Znamo kako je krenulo i sa kupovinom stolica pojedinacnih, pa napravismo neviđenu akciju.
- zeljoooooooooo
Zavisi kako gledaš.samoplavi je napisao/la:Ocekivano je da ova akcija ne prodje najbolje. Mnogo je 1000 KM. Mene fasciniraju ovi ljudi koji nece da im se imena znaju. Oni su tu da pomognu i ne pomazu radi publiciteta. Svaka im cast. Hvala i ovima drugim, ali to nije to. Podsjeca me na one humanitarne akcije u kojima svak ziv zna da je taj neko pomogao nekom.
Nekome je humanitarna akcija, a nekome jedinstvena prilika (ukoliko ima para),
da sebi (svojoj djeci, itd.) rezerviše stolicu za narednih 10 godina.
Mislim da u tome i jeste čar ove akcije, da svako za sebe može pronaći interes:
- neki pojedinac zbog licne reklame
- neko zbog želje da pomogne svom klubu
- neko zbog mogucnosti da te stolice podijeli kroz nagradne igre svoje kompanije
- neka kompanija zbog lične reklame
- neki pojedinac zbog finansijske računice
- i tako dalje...
Čuj podsjeća te na humanitarne akcije. Svašta. Ovdje se radi o prodaji i kupovini. Odeš kupiš kuću, brod, poslovni prostor i to tebi humanitarna akcija. Bože sačuvaj.samoplavi je napisao/la:Ocekivano je da ova akcija ne prodje najbolje. Mnogo je 1000 KM. Mene fasciniraju ovi ljudi koji nece da im se imena znaju. Oni su tu da pomognu i ne pomazu radi publiciteta. Svaka im cast. Hvala i ovima drugim, ali to nije to. Podsjeca me na one humanitarne akcije u kojima svak ziv zna da je taj neko pomogao nekom.
http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
,
Tolko o tome hajde sad nadjite novu temu za kritikovat
kaze brat nece biti spreman do 18 kolaSanel Jahić
Istegnuće medijalnog kolateralnog ligamenta ~ sedam dana pauze

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ide fino akcija, tek je krenula, a jos se nije startalo sa jakom reklamnom kampanjom. Kad i to krene, pa firme, moglo bi fino na kraju ispasti, vjerujte mi. Ja bih volio i 250 kada bi se stolica prodalo, fina je to brojka. Ja bih prvi uzeo kartu jer je prejeftina, za 10 godina imas mjesto, za svaku utakmicu Zeljeznicara.
A jos su i najavili da ce mozda biti i mogucnost placanja na rate, ako i to bude, brojka ce onda biti ogromna.
Ma naravno da ce Jaha uskoro igrati, kao sto sam rekao, predvidjam od treceg kola. Ovdje se lupalo da je sjebao koljeno i da ga nece bit do proljeca. Radio je momak kontrolni MR koljena i sve je ok
Zeric bi mogao biti jedan od nasih glavnih igraca ove sezone, sudeci po reakcijama ljudi sto su ga gledali u Sloveniji, a i po treninzima sada u Sa. Ogroman potencijal.
A jos su i najavili da ce mozda biti i mogucnost placanja na rate, ako i to bude, brojka ce onda biti ogromna.
Ma naravno da ce Jaha uskoro igrati, kao sto sam rekao, predvidjam od treceg kola. Ovdje se lupalo da je sjebao koljeno i da ga nece bit do proljeca. Radio je momak kontrolni MR koljena i sve je ok

Zeric bi mogao biti jedan od nasih glavnih igraca ove sezone, sudeci po reakcijama ljudi sto su ga gledali u Sloveniji, a i po treninzima sada u Sa. Ogroman potencijal.
Dosadan si vise sa tim nadjite novu temu za kritikovat. Jahic na nasu zalost nije odradio treninga 100 posto i to su cinjenice. Vidjet cemo kad ce zaigrati, dao Bog da to bude na derbiju. Bila bi bruka nevidjenja da se ustanovi da nismo uocili povredu kod igraca kojeg godisnje placamo ko Sloboda citac svoj kadar tri mjeseca mjeseca.irfo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/kaze brat nece biti spreman do 18 kolaSanel Jahić
Istegnuće medijalnog kolateralnog ligamenta ~ sedam dana pauze![]()
![]()
![]()
,
Kad hoces biti pametan dobro procitas sta neko napise. Znas one price dao ovaj 20.000 za lijecenje nekog i nema tog na kugli zemaljskoj ko ne zna da je on to dao, a tamo neko drugi dao 500.000 za isto lijecenje i niko nema pojma da je dao. Jel jasno sad sta je pisac rekao.carsijaba je napisao/la:Čuj podsjeća te na humanitarne akcije. Svašta. Ovdje se radi o prodaji i kupovini. Odeš kupiš kuću, brod, poslovni prostor i to tebi humanitarna akcija. Bože sačuvaj.samoplavi je napisao/la:Ocekivano je da ova akcija ne prodje najbolje. Mnogo je 1000 KM. Mene fasciniraju ovi ljudi koji nece da im se imena znaju. Oni su tu da pomognu i ne pomazu radi publiciteta. Svaka im cast. Hvala i ovima drugim, ali to nije to. Podsjeca me na one humanitarne akcije u kojima svak ziv zna da je taj neko pomogao nekom.
- zeljoooooooooo
Odradio je 90%.
Za 7 dana ide 100% i bit ce vec u kombinacijama 4-5 kolo.
A za kritikovanje, dobro čovjek kaže.
Sjecam se ovdje kad ste planuli svi, ne lazite ljude, Jahic ne trenira, šlagiran, ovakav, onakav, fuj.
Ide Željo ljudi, ide akcija, ide tribina.
Sjecam se ovdje kad ste planuli svi, ne lazite ljude, Jahic ne trenira, šlagiran, ovakav, onakav, fuj.
Daj neki post da vidim gdje sam planuo? Kakva vam je to vise prica. Ponasate se u najmanju ruku kao da smo Legiju prije par dana u Varsavi dobili 4:1. Bilo sta da se napise dolazite ko po zadatku, odjednom se skupite. Pustite brate nas pljuvace da pljujemo, a vi i dalje mislite tudjim kurcem.zeljoooooooooo je napisao/la:Odradio je 90%.
- zeljoooooooooo
Ne znam što si se ti nasao prozvan.
Uostalom, 3 strane unazad preleti pa ces vidjeti o cemu pricam.
Druže, jednostavno ne mogu shvatiti da ima ljudi na forumu,
koji pucaju negativu za sve što se dešava, to nisu čista posla.
Uostalom, 3 strane unazad preleti pa ces vidjeti o cemu pricam.
Druže, jednostavno ne mogu shvatiti da ima ljudi na forumu,
koji pucaju negativu za sve što se dešava, to nisu čista posla.
Imaš problem. Tebi je očekivano da akcija ne prođe najbolje??? Pričaš o ljudima, kao da nekome pomažu, a ljudi sebi nešto kupuju. U tom slučaju pomažu samo sebi. Pričaš kao da se radi o humanitarnoj akciji??? I ovdje niko nikome ne daje ništa. Ponuda i potražnja. Prodaja i kupnja. Sve kristalno jasno i onda se i pored svih nebuloza koje napišeš, usudiš napisati još i to da neko hoće biti pametan. Davno sam naučio čitati sa razumjevanjem.samoplavi je napisao/la:Kad hoces biti pametan dobro procitas sta neko napise. Znas one price dao ovaj 20.000 za lijecenje nekog i nema tog na kugli zemaljskoj ko ne zna da je on to dao, a tamo neko drugi dao 500.000 za isto lijecenje i niko nema pojma da je dao. Jel jasno sad sta je pisac rekao.carsijaba je napisao/la:Čuj podsjeća te na humanitarne akcije. Svašta. Ovdje se radi o prodaji i kupovini. Odeš kupiš kuću, brod, poslovni prostor i to tebi humanitarna akcija. Bože sačuvaj.samoplavi je napisao/la:Ocekivano je da ova akcija ne prodje najbolje. Mnogo je 1000 KM. Mene fasciniraju ovi ljudi koji nece da im se imena znaju. Oni su tu da pomognu i ne pomazu radi publiciteta. Svaka im cast. Hvala i ovima drugim, ali to nije to. Podsjeca me na one humanitarne akcije u kojima svak ziv zna da je taj neko pomogao nekom.
Vidim kako si naucio citati sa razumjevanjem. Zeljoooo, ljudi su cesto takvi, kontra im je u krvi. Ne mogu ni ja shvatiti da ima onih koji stalno sire negativu, a vala ni ovi koji ubise sa pozitivom. Mi peti zavrsili, a pozitiva nevjerovatno. Ni tu mi nisu cista posla, ali postujem i jedne i druge. Dok god mi sportsku politiku u klubu budu vodili mister sedam posto i bankar ja cu biti najveci pljuvac. Ako uzmemo titulu iskupit ce se za dosadanje nebuloze.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, WeekendOffender i 20 gostiju.