HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bhsport
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2016, 10:16

Sta je sa Graovcem, zasto on nije igrao? Inace svaka cast, odlicna ekipe, dosta trke i samo da ste od pocetka usli jako, bilo bi i bolje.
Mozete iznenaditi u revansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jul 2016, 10:19

bhsport je napisao/la:Sta je sa Graovcem, zasto on nije igrao? Inace svaka cast, odlicna ekipe, dosta trke i samo da ste od pocetka usli jako, bilo bi i bolje.
Graovac, je tek prije 7 dana poceo ozbiljnije trenirati..imao je jako nezgodnu povredu male koscice u stopalu pa je pauzirao.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2016, 10:25

ZrinjskiMostar je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Sta je sa Graovcem, zasto on nije igrao? Inace svaka cast, odlicna ekipe, dosta trke i samo da ste od pocetka usli jako, bilo bi i bolje.
Graovac, je tek prije 7 dana poceo ozbiljnije trenirati..imao je jako nezgodnu povredu male koscice u stopalu pa je pauzirao.
I Jakovljevic je dobro odigrao, ali Graovac je bolji igrac bez sumnje. Fali vam Zakaric koji je bio prevaga prosle godine, ali eto Todorovic je lijepo odradio posao. Gore mijenjati sistem na jednog spica, pojacati sredinu i obratiti paznju na bokove gdje su oni dosta jaki. U napadu se moze nesto uraditi opet iz prekida.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jul 2016, 10:31

Kako bola fali nam Zakarić pa bolji je Peko ali igrao slomljenog prsta poslje pauze od pola godine od ozljede a dolazi Couadio u stvari čeka se na radnu dozvolu B od županije..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jul 2016, 10:36

ZrinjskiMostar je napisao/la:Kako bola fali nam Zakarić pa bolji je Peko ali igrao slomljenog prsta poslje pauze od pola godine od ozljede a dolazi Couadio u stvari čeka se na radnu dozvolu B od županije..
Kakva radna dozvola od zupanije covjek je vec igrao za Travnik,ima radnu dozvolu za podrucje BiH.... :?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jul 2016, 10:39

solinas je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Kako bola fali nam Zakarić pa bolji je Peko ali igrao slomljenog prsta poslje pauze od pola godine od ozljede a dolazi Couadio u stvari čeka se na radnu dozvolu B od županije..
Kakva radna dozvola od zupanije covjek je vec igrao za Travnik,ima radnu dozvolu za podrucje BiH.... :?
Nema kralju, igrao na crno ne znam kako ali istinito :urnebes:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 jul 2016, 11:15

Da, apsurdno ali tako je sve kod nas.Navodno mu je bila potrebna ogromna papirologija da bi nastupio u Europi, jer je praktički nelegalno nastupao za Travnik...Izgleda da ipak neće nastupiti u Europi, ali nadam se da će do Radnika biti spreman, ako je naravno još u planu... :wink:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jul 2016, 11:29

johnnyyK je napisao/la:Da, apsurdno ali tako je sve kod nas.Navodno mu je bila potrebna ogromna papirologija da bi nastupio u Europi, jer je praktički nelegalno nastupao za Travnik...Izgleda da ipak neće nastupiti u Europi, ali nadam se da će do Radnika biti spreman, ako je naravno još u planu... :wink:
Valjda će se srediti ta papirologija do 3. pretkola Lige Prvaka... :D

Postoji viza koja omogućuje turistički boravak, mislim da je to viza B ( ali nisam baš 100% siguran ) i uz pomoću koje se on i našao ovdje i igrao za Sarajevo i Travnik ( ne znam kako su uspjevali stalno produžavati taj njegov boravak ovdje ali čini mi se da smo mi imali sličnu situaciju sa Diarom ) i koju je puno lakše dobiti nego ovu vizu C ( ako se ne varam ) koja mu omogućuje da zasnuje radni odnos na teritoriji naše zemlje...Naši idu tim putem, da izdejstvuju ovu drugu vizu a koliko sam čuo sve se rješava u veleposlanstvu BiH u Kairu koje je nadležno za te zemlje podsaharske Afrike...Koliko će to trajati boga pitaj, vjerojatno treba nekoga podmazati da izvadi papir iz ladice, ali koga...?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 13 jul 2016, 11:30

Šteta što smo u grču otvorili utakmicu, tek kasnije kad smo se opustili vidilo se da možemo igrati s njima.. svi su dobri bili, možda sam više očekivo od Todora, ali dobro tu je uzvrat.. pojačanja odlična, Barić i Jakovljević svaka čast :salut: .. šteta što s klupe nisu primijetili da je Pero zadnjih 15ak minuta jedva stojo na nogama, srećom nije nas koštalo.. sve u svemu idemo u Poljsku probat napraviti iznenadjenje, zašto ne.. pa nisu oni svemirci.. samo da se naši ne prepadnu atmosfere na njihovom stadionu i sve će biti dobro .. MI VJERUJEMOO :opaopa: :opaopa:
HŠKZ!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 jul 2016, 11:41

Zrinja definitvno prvi favorit za titulu, znaci bez pretjerivanja glavni favorit

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 jul 2016, 11:45

Čitam malo forum "legionara" i kažu zadovoljni rezultatom, nemoguće igrati u onim uvjetima... :D

Ajde valjda će se i to sa Kouadiom ubrzo riješiti... :thumbup:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jul 2016, 11:47

FoSte95 je napisao/la:Zrinja definitvno prvi favorit za titulu, znaci bez pretjerivanja glavni favorit
Što ti je život...prije tri i pol-četiri godine propali k'o žeton sa Mistrijom na čelu kluba a sada čekamo uzvrat sa Legiom iz Varšave sa nadom u prolazak u 3. pretkolo LP...
A što se tiče PLBiH mislim da smo, uz dužno poštovanje svima, trenutno USS Enterprise za sve ostale momčadi u ligi...
mosa njaZri!
SAMO JAKO!
MCMV
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 13 jul 2016, 17:30

solinas je napisao/la:Jedno pitanje momci,koliko sjedecih mjesta ima onaj donji dio vase tribine.
Oko 5000 tribina i jos jedno 700 pod lozama

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 13 jul 2016, 17:35

Vidim optimizam na nivou.Ovakve komentare sam čitao lani na željinoj stranici kad su prošli ferencvaroš i igrali sa standardom a znamo kako su završili u prvenstvu.I ja vidim dosta dobrih stvari i mislim da smo ( tj. Šula) opet pogodili sa pojačanjima ali ipak je rano za neke prave analize igre,igrača i kompletnog tima,sačekajmo nekih 4-5 kola prvenstva i uzvrat u Varšavi pa ćemo bit puno pametniji.Vidjelo se naročito u prvom poluvremenu da je Legia moćna i kad budu kompletni , odmorni i spremni ja ih vidim ako ništa ravnim a možda trenutno i boljim od Dinama a to znači grupnu fazu LP.Ali oni su trenutno na nekih 60-70 % svojih mogućnosti i to moramo pokušati iskoristiti uz bar malo sreće i veliko srce i ogromno zalaganje i MI TO MOŽEMO i ako Bog da hoćemo.Samo da povedemo a onda će početi dernek
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 13 jul 2016, 23:50

Evo da i ja podijelim svoje viđenje :D Ja sam stvarno prezadovoljan! :D Posjeta odlična, Ultrasi odlični, igrači borbeni, odlični, baš su ljudi otišli zadovoljni sa stadiona! Nažalost, malo nam fali za prolaz ovakvih utakmica, vidi se napredak u odnosu na prošle godine u svakom pogledu, malo nam treba za prolazak, ako to i ne bude ove godine protiv Legie, bit će u budućnosti, uvjeren sam; uz naravno marljiv rade uprave i svih ostalih djelatnika kluba!
Što se tiče utakmice, moram nažalost spomenuti suca koji je bio očajan, Legia je imala poseban tretman od strane suca kao da je Real Madrid!
Prepali su se i oni ove utakmice, izašli sa svojom najjačom ekipom, ali opet smo odigrali muški i stvarno sam ponosan na momke :thumbup:
Naši su opet pogodili sa pojačanjima, Kozić, Jakovljević i Barić su bili stvarno sjajni i svaka čast našima na još jednom vrhunskom poslu :tokralju:
Vidjeli su naši da se može igrati sa Legiom, ja sam uvjeren da možemo odigrati gore dobru utakmicu, nekako su nam najviše ostali dužni Todorović i Bilbija i nadam se da će u Varšavi pokazati svoje pravo lice :cool: Svi smo istaknuli pa ću i ja našeg sjajnog Ivana Peku... prolazio je kako je htio, čak mi je žao što više loptu nije carinio pogotovo u prvom poluvremenu dok je bio pun snage, jer prolazio je i driblao kako je htio...svi znamo da je Peko znalac i tehničar, samo da ga ozljedu zaobiđu, ovo može biti njegova sezona! Poznajući Vinka i njegove preferencije, ja vjerujem da će ista postava istrčati u Varšavi, sretno našim momcima i što reći nego MI VJERUJEMO u vas, opet hrabro i samo jako :cool:

P.S. moram istaknuti da je na tribini bilo dosta "običnih" navijača iz Poljske (pretpostavljam hodočasnika iz Međugorja ili su na godišnjem na Jadranu) koji su uživali na stadionu, sve je kao i očekivano prošlo u najboljem redu i njih same je na kraju fasciniralo zajedničko navijanje Ultrasa i igrača, a to je za mene osobno najljepši trenutak tog dana i ponosan sam na svoj grad i sve navijače Zrinje :salut:

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 14 jul 2016, 13:41

[youtube][/youtube]

onaj osjecaj kad čitav stadion navija :bow: , kad god je ova pjesma ekipa igra najbolje :opaopa:
HŠKZ!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 14 jul 2016, 17:04

mara1905 je napisao/la: onaj osjecaj kad čitav stadion navija :bow: , kad god je ova pjesma ekipa igra najbolje :opaopa:
Tko nije doživio uživo, žalim ga :D

Inače stvarno zanimljiv i za mene moćan video od strane Legie i njihove klupske TV ;)

[youtube][/youtube]

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 jul 2016, 19:34

Kakvo je stanje u Gabeli, kako igramo? Ako ima netko od ekipe sa foruma na tekmi, molim info...tnx
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 jul 2016, 22:46

PiazzaGrande je napisao/la:Kakvo je stanje u Gabeli, kako igramo? Ako ima netko od ekipe sa foruma na tekmi, molim info...tnx
1:1

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 jul 2016, 10:35

ZrinjskiMostar je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Kakvo je stanje u Gabeli, kako igramo? Ako ima netko od ekipe sa foruma na tekmi, molim info...tnx
1:1
Tnx na infu...ko li će nas zapasti u 3. pretkolu...samo da se ne putuje daleko...Trenčin bi bio idealan... :thumbup:
...a ni Sherif Tiraspol našega Matea Sušića :D ne bi bio loš izbor...
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.