Mislim da bi te bolilo. Al ako vec imas zelju, yebaji ga, probaj ga dodat na fejzbuk, ko zna...AA23 je napisao/la:Ja bi probo sa Ballotellijem
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hoću, hvala Begabega_afc je napisao/la:Mislim da bi te bolilo. Al ako vec imas zelju, yebaji ga, probaj ga dodat na fejzbuk, ko zna...AA23 je napisao/la:Ja bi probo sa Ballotellijem

bega_afc je napisao/la:Mislim da bi te bolilo. Al ako vec imas zelju, yebaji ga, probaj ga dodat na fejzbuk, ko zna...AA23 je napisao/la:Ja bi probo sa Ballotellijem

Može i Mauro ali Pipita je boljiArsenal in hunt for striker, Higuain is primary target.Wenger also monitoring Icardi

A.F.C. Bournemouth!
Šta čekate više sa tom ponudom za Vermu? Hoćete da vam ga WHU ukrade?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ti hoces reci da jedan Draxler koji nema jos uvijek jednu veliku sezonu u Njemackoj bolji od ovog asa koji je najbolji strijelac jedne sezone u Italiji svih vremena a jos nije igrao u svim tekmama.Rjesavao sve velike utakmice,obezbjedio prosjecnom Napoliju Ligu Sampiona za tebe choker.BigBigBang je napisao/la:Ne garantuje on nista...stediti na Draxleru da bi se iskrcala lova na juznoamericku verziju Girouda granici sa ludilom. Bolje dati 60 imliona za Draxlera nego 60 za Higuaina, mada ni Draxler ne moze vrijediti 60 ali opet on moze u buducnosti vriejditi i vise a ova panjina moze samo nazadovati.
Higuain je dokazani panj dakle njegova igra funkcionise ovako, kad ARsenal bude pobjedjivao ekipe ala Hull, CP, Sunderland itd...Higuain (naravno pod uslovom da je u top formi) ce te meceve sto bi ionako dobili 2-0 zabiti jos 2 pa ce biti 4-0, dakle sve utakmice sto bi u pravilu i dobio Higuain ce u njima popravljati statistiku ali zato kad dodje neka gutava utakmica koju treba rijesiti 1-1, 0-0 a da ne pricam o velikim derbijima e tada ce taj sto ga nazivas "ponekad" choker da apsolutno promasi sve zivo, cak i prazne golove sa dva metra. Taj ponekad choker je konstatni choker koji je kad god je to bilo bitno zakazao (od reala, argentine pa i Napolija). Dakle taj igrac pod uslovm da se prilagodi ligi i da bude u top formi mozda i moze zabiti 20+ golova ali ti golovi sto zabije nece napraviti nikakvu razliku.
Jeste za Argentinu sve zivo fulio al i Messi nista nije uradio sa repkom a sta je sve fulio Cavani za Urugvaj i opet je nekima bolji Cavani od Gonzala.
Kad jedan Giroud,Draxler,Morata,Cavani ili ne znam ko zabije barem 30 golova javi mi se a ovaj skoro 40 u ligi gdje se igra mrtvi bunker.
Ako predje u Arsenal mozda fuli par zicera al ce zabiti 30 golova hladno sto jedan Giroud,Cavani ili Draxler nece nikad.
Uzivaj

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Aa23 dok mene nema ti postavljaj klipove ubice...AA23 je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Ima. Sanogo ne ide nigdje na posudbuanell je napisao/la:Đeste 3.14cke, imal sta novo u Arsenalu da sad ne listam sve ove stranice, nisam u Bosni a vamo nemam neta, yebem ti bijedu...
Poyy za bracu Seamena i Paju.
Poyy
Klip se ne smije zaboraviti
Kakav je onaj pokemon iz Japana, jesmo li doveli novog Messia ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Olinjalu panjinu sam gledao taj je i u Napoliju bio choker dovoljno govori da je u kljucnoj utakmici da izbore LP preptrosle sezone fulio penal pa zavrsise u Evropa ligi. Ova panjine je u Napoliju bas kao i u Realu bildao statistiku nad pobjedjenim protivnicima tako kao sto sam i ranije govorio pri rezultatu 2-0 panjina zabije jos 2 gola ali zato kad treba nidje ga nema. Draxler i nije napadac a svakako je kao igrac vec sada space shuttle za argentinskog Girouda koji ne zna voditi loptu.Manuel je napisao/la:Ti hoces reci da jedan Draxler koji nema jos uvijek jednu veliku sezonu u Njemackoj bolji od ovog asa koji je najbolji strijelac jedne sezone u Italiji svih vremena a jos nije igrao u svim tekmama.Rjesavao sve velike utakmice,obezbjedio prosjecnom Napoliju Ligu Sampiona za tebe choker.BigBigBang je napisao/la:Ne garantuje on nista...stediti na Draxleru da bi se iskrcala lova na juznoamericku verziju Girouda granici sa ludilom. Bolje dati 60 imliona za Draxlera nego 60 za Higuaina, mada ni Draxler ne moze vrijediti 60 ali opet on moze u buducnosti vriejditi i vise a ova panjina moze samo nazadovati.
Higuain je dokazani panj dakle njegova igra funkcionise ovako, kad ARsenal bude pobjedjivao ekipe ala Hull, CP, Sunderland itd...Higuain (naravno pod uslovom da je u top formi) ce te meceve sto bi ionako dobili 2-0 zabiti jos 2 pa ce biti 4-0, dakle sve utakmice sto bi u pravilu i dobio Higuain ce u njima popravljati statistiku ali zato kad dodje neka gutava utakmica koju treba rijesiti 1-1, 0-0 a da ne pricam o velikim derbijima e tada ce taj sto ga nazivas "ponekad" choker da apsolutno promasi sve zivo, cak i prazne golove sa dva metra. Taj ponekad choker je konstatni choker koji je kad god je to bilo bitno zakazao (od reala, argentine pa i Napolija). Dakle taj igrac pod uslovm da se prilagodi ligi i da bude u top formi mozda i moze zabiti 20+ golova ali ti golovi sto zabije nece napraviti nikakvu razliku.
Jeste za Argentinu sve zivo fulio al i Messi nista nije uradio sa repkom a sta je sve fulio Cavani za Urugvaj i opet je nekima bolji Cavani od Gonzala.
Kad jedan Giroud,Draxler,Morata,Cavani ili ne znam ko zabije barem 30 golova javi mi se a ovaj skoro 40 u ligi gdje se igra mrtvi bunker.
Ako predje u Arsenal mozda fuli par zicera al ce zabiti 30 golova hladno sto jedan Giroud,Cavani ili Draxler nece nikad.
Uzivaj![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.
Eto ako dodje u Arsenal sam ces vidjet sta je on naspram Girouda.
Pa njemu se nikad nece desiti da ne zabije 500 minuta gol.
Ako predje kod vas vidjecemo ko je bio u pravu.
Ma de sta Paja zna na prste jedne ruke mozes nabrojati napadace koji su njemu dobri,lewa,cavani,ibrahimovic,suarez,i neznam dal postoji jos neki,ustvari postoji on bi vise volio da dodje Icardi nego Pepita,eto koliko je Paja relevantan,samo da nama hoce doci Higuain mislim da bi isao prvu sezonu sigurno 20+ ,to je ono sto nama trebaManuel je napisao/la:Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa da dodje tek bi ste vidjeli kako ste lose napadace imali prethodnih sezona 

Manuel je napisao/la:Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.
kolko je to taj panj rješio velikih tekmi

ali fala kurcu pa nećemo imati priliku gledati tu precinjenu panjinu u dresu voajerovu prćije i to da bude plaćen masnu lovu za krkana od 29 godina

Di marzio say juve has agreement with Higuain.
But there is still no bid in the table yet he say Juve ready to offer cash plus (Zaza, Pereyra, Sturaro, Rugani)
bolje dovesti draxlera i icardija za tu lovu,nego iskrcati na panja pipitu

icardi
draxler ozil alexis

Ode on izgleda u JuveManuel je napisao/la:Pa da dodje tek bi ste vidjeli kako ste lose napadace imali prethodnih sezona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
eto wenger ce ponuditiVGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
mogu,100 rata i još 4 igrača

Di marzio say juve has agreement with Higuain.
But there is still no bid in the table yet he say Juve ready to offer cash plus (Zaza, Pereyra, Sturaro, Rugani)
Zasto bi kesirali 90? Do kada vazi ta klauzula sa cijenom?VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
udario či.fut na či.futatopnik1 je napisao/la:eto wenger ce ponuditiVGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90

Edit : jbm ti cenzuru
Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 14 jul 2016, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma jok neda Juve tolke paretopnik1 je napisao/la:Ode on izgleda u JuveManuel je napisao/la:Pa da dodje tek bi ste vidjeli kako ste lose napadace imali prethodnih sezona

Prvi dan kad ste poceli pisati o Higuainu sam rekao da ni sekunde ne vjerujem da ce Wenger toliko platiti i dalje mislim tako al nece ni Juve.topnik1 je napisao/la:eto wenger ce ponuditiVGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.