Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Impresivna igra u zadnjoj liniji naseg novog golmana, puno bolja opcija od Mignjolea. Intresantns reakcija Lucasa nakon datog gola. Vrlo moguce da i on odlazi.
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kakav igrač će biti ovaj mali Ejarija, nisam odavno vidio u Liverpulu ovakav talenat..
Bas čudno za njega,još zabio gol nakon dugo vremena i nikakvog slavljaHendo je napisao/la:Impresivna igra u zadnjoj liniji naseg novog golmana, puno bolja opcija od Mignjolea. Intresantns reakcija Lucasa nakon datog gola. Vrlo moguce da i on odlazi.

Ovi mladi igrači pokazuju velik talent

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- alan_kardec
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:
Bravo Grujo!! Samo nastavi tako.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Prije nego sto je postigao gol Klopp se derao na njega jer je izgubio loptu. Ne svidja mi se ideja da i Lucas ode mora bit tu neki stari i odani igrac kluba.jajce123 je napisao/la:Bas čudno za njega,još zabio gol nakon dugo vremena i nikakvog slavljaHendo je napisao/la:Impresivna igra u zadnjoj liniji naseg novog golmana, puno bolja opcija od Mignjolea. Intresantns reakcija Lucasa nakon datog gola. Vrlo moguce da i on odlazi.![]()
Ovi mladi igrači pokazuju velik talent
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Ibe sutra. Klop kaže da ima 38 igrača na raspolaganju i da će u narednih mjesec dana ostati njih samo 25.
Kocka je bačena
Pozz novoj/staroj raji, posebno hadziji Hendi, Feri, Gastonu i Paradajzu. Nadam se da cete me poznat haha
Nego cujem Gruja i neki mali sa W odusevili vcrs. Nisam imao priliku gledati ali vidim 2 gola Firmina, jel se to poceo trudit i trcat ko jadni Ings koji profula penal.
Nego cujem Gruja i neki mali sa W odusevili vcrs. Nisam imao priliku gledati ali vidim 2 gola Firmina, jel se to poceo trudit i trcat ko jadni Ings koji profula penal.
5 times champions of Europe. #YNWA
Imo sam priliku gledati Škrtela u Zenici. Gledo sam i Torresa i Allena ali Martin mi je ostao u sjećanju kao najdraži igrač Liverpoola u Zenici. Nikad neću zaboraviti ona dva gola Arsenalu za 10 minuta i 10 autogolova te sezone
Neka mu je sa srećom. Agger i Škrtel YNWA

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sigurno jedan od srcanijih igraca koji je nosio dres Liverpoola. Strasan borac, fajter, sretno Martine! 

Jesi li doktor jesi li šta si li?Escobar je napisao/la:Pozz novoj/staroj raji, posebno hadziji Hendi, Feri, Gastonu i Paradajzu. Nadam se da cete me poznat haha
I meni je žao Skrtela. Poslije odlaska Aggera, Bellamyija, Carre i Skrtela, postaćemo pokemoni kao oni iz Arsenala. Sve nam ženice ostale u timu sa frizuricama.
Kocka je bačena
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Steta sto Costa nije ranije dosao u EPL da gledamo vise njihovih duela 
Zao mi je sto nikada nije bio kapiten!

Zao mi je sto nikada nije bio kapiten!
ZZ
Za nadat se da će Lukas ostati da prenese i nauči neke stvari ove nove, mlađe. Očekujem od Grujica kroz određeno vrijeme, ulogu jednog od najsrčanijih 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pozdrav druze iskreno pada mi vise ljudi na pamet i ne mogu skontati po ovom jednom postu ko siEscobar je napisao/la:Pozz novoj/staroj raji, posebno hadziji Hendi, Feri, Gastonu i Paradajzu. Nadam se da cete me poznat haha

Agger i skrtel i pored toga sto nisu igrali strasno dobro su mi dragi posebno danac. Zao mi je sto skrtel ide al nadam se da ce dobre pare uzeti turcima, ocigledno je bilo da je previše sirov za kloppa. Meni su i oni novija generacija meni najdrazi su bili carra i hyypia.
Ne znam zašto al meni je carragher drazi od gerrarda uvijek bio. Kad o ovim igracima pricamo tek vidim kako godine lete. Ne treba puno zaliti za ovim igračima tu su novi momci koji mozda nesto i osvoje, dešava se smjena generacija i pravi covjek je tu da to odradi treba vjerovati kloppu kad se moglo raznim pokusajima od trenera.
Raja se žali sto nije doslo puno igraca, ja sam i priželjkivao takav prelazni rok jer ce se tim brze uigrati. Bilo bi lijepo da se nastave ove prodaje igraca koji nisu potrebni i do kraja dovesti 2 prava pojacanja lijevog beka i veznog i ja bi bio zadovoljan.
You are someone else I am still right here
Escobar je napisao/la:Pozz novoj/staroj raji, posebno hadziji Hendi, Feri, Gastonu i Paradajzu. Nadam se da cete me poznat haha
Pozdrav prijatelju i tebi

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kao sto sam i pretpostavio, Lucas Leiva je vrlo blizu prelaska u Besiktas. Cijena koja se spominje je 4 miliona funti. Poslije Leive jos 12 igraca ce biti prodano ili pozajmljeno.
Kocka je bačena
Znaci kad sve saberes imat ce se para na bacanje. Mozda nas iznenade sa nekim WC pojacanjem.Hendo je napisao/la:Kao sto sam i pretpostavio, Lucas Leiva je vrlo blizu prelaska u Besiktas. Cijena koja se spominje je 4 miliona funti. Poslije Leive jos 12 igraca ce biti prodano ili pozajmljeno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Carragher23
- Kontakt:
ode balo ,jest mi zao nesto,za nepovjerovati,imo sam osjecaj da bi ga Jurgen izvuko maximum iz njega
Liverpool will enter the transfer market to sign a new centre-back after Joe Gomez suffered a crushing injury setback. #lfc (James Pearce)
Kakva šteta za mladog Gomeza. Baš sam se nadao da će pod Kloppom još više napredovati. Btw. Sretno Martinu i Ibeu koji ima klauzulu u ugovoru kao i Canos (buyback uz nepoznatu svotu novca).
Kakva šteta za mladog Gomeza. Baš sam se nadao da će pod Kloppom još više napredovati. Btw. Sretno Martinu i Ibeu koji ima klauzulu u ugovoru kao i Canos (buyback uz nepoznatu svotu novca).
5 times champions of Europe. #YNWA
- BeyKopites
- Kontakt:
Joj belaja, a bas sam se pitao sto ga nema na pripremnim utakmicama. Decko je tito za Morena u defanzivi, a bio bi solidna zamjena i Clynu na desnoj strani.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 8 gostiju.