Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la bega_afc » 13 jul 2016, 23:54

AA23 je napisao/la:Ja bi probo sa Ballotellijem :mrgreen:
Mislim da bi te bolilo. Al ako vec imas zelju, yebaji ga, probaj ga dodat na fejzbuk, ko zna...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jul 2016, 23:58

bega_afc je napisao/la:
Mislim da bi te bolilo. Al ako vec imas zelju, yebaji ga, probaj ga dodat na fejzbuk, ko zna...
Hoću, hvala Bega :salut:

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 14 jul 2016, 09:55

bega_afc je napisao/la:
:rol: :rol: :rol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 jul 2016, 13:21

Arsenal in hunt for striker, Higuain is primary target.Wenger also monitoring Icardi
Može i Mauro ali Pipita je bolji :kafa:
A.F.C. Bournemouth!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2016, 14:36

Šta čekate više sa tom ponudom za Vermu? Hoćete da vam ga WHU ukrade? :think: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 jul 2016, 15:06

BigBigBang je napisao/la:Ne garantuje on nista...stediti na Draxleru da bi se iskrcala lova na juznoamericku verziju Girouda granici sa ludilom. Bolje dati 60 imliona za Draxlera nego 60 za Higuaina, mada ni Draxler ne moze vrijediti 60 ali opet on moze u buducnosti vriejditi i vise a ova panjina moze samo nazadovati.

Higuain je dokazani panj dakle njegova igra funkcionise ovako, kad ARsenal bude pobjedjivao ekipe ala Hull, CP, Sunderland itd...Higuain (naravno pod uslovom da je u top formi) ce te meceve sto bi ionako dobili 2-0 zabiti jos 2 pa ce biti 4-0, dakle sve utakmice sto bi u pravilu i dobio Higuain ce u njima popravljati statistiku ali zato kad dodje neka gutava utakmica koju treba rijesiti 1-1, 0-0 a da ne pricam o velikim derbijima e tada ce taj sto ga nazivas "ponekad" choker da apsolutno promasi sve zivo, cak i prazne golove sa dva metra. Taj ponekad choker je konstatni choker koji je kad god je to bilo bitno zakazao (od reala, argentine pa i Napolija). Dakle taj igrac pod uslovm da se prilagodi ligi i da bude u top formi mozda i moze zabiti 20+ golova ali ti golovi sto zabije nece napraviti nikakvu razliku.
Ti hoces reci da jedan Draxler koji nema jos uvijek jednu veliku sezonu u Njemackoj bolji od ovog asa koji je najbolji strijelac jedne sezone u Italiji svih vremena a jos nije igrao u svim tekmama.Rjesavao sve velike utakmice,obezbjedio prosjecnom Napoliju Ligu Sampiona za tebe choker.
Jeste za Argentinu sve zivo fulio al i Messi nista nije uradio sa repkom a sta je sve fulio Cavani za Urugvaj i opet je nekima bolji Cavani od Gonzala.
Kad jedan Giroud,Draxler,Morata,Cavani ili ne znam ko zabije barem 30 golova javi mi se a ovaj skoro 40 u ligi gdje se igra mrtvi bunker.
Ako predje u Arsenal mozda fuli par zicera al ce zabiti 30 golova hladno sto jedan Giroud,Cavani ili Draxler nece nikad.

Uzivaj :cool:

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 14 jul 2016, 15:43

AA23 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:
anell je napisao/la:Đeste 3.14cke, imal sta novo u Arsenalu da sad ne listam sve ove stranice, nisam u Bosni a vamo nemam neta, yebem ti bijedu...
Poyy za bracu Seamena i Paju.
Ima. Sanogo ne ide nigdje na posudbu
Poyy

Klip se ne smije zaboraviti :nene:
Aa23 dok mene nema ti postavljaj klipove ubice...

Kakav je onaj pokemon iz Japana, jesmo li doveli novog Messia ?
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 jul 2016, 19:18

Manuel je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Ne garantuje on nista...stediti na Draxleru da bi se iskrcala lova na juznoamericku verziju Girouda granici sa ludilom. Bolje dati 60 imliona za Draxlera nego 60 za Higuaina, mada ni Draxler ne moze vrijediti 60 ali opet on moze u buducnosti vriejditi i vise a ova panjina moze samo nazadovati.

Higuain je dokazani panj dakle njegova igra funkcionise ovako, kad ARsenal bude pobjedjivao ekipe ala Hull, CP, Sunderland itd...Higuain (naravno pod uslovom da je u top formi) ce te meceve sto bi ionako dobili 2-0 zabiti jos 2 pa ce biti 4-0, dakle sve utakmice sto bi u pravilu i dobio Higuain ce u njima popravljati statistiku ali zato kad dodje neka gutava utakmica koju treba rijesiti 1-1, 0-0 a da ne pricam o velikim derbijima e tada ce taj sto ga nazivas "ponekad" choker da apsolutno promasi sve zivo, cak i prazne golove sa dva metra. Taj ponekad choker je konstatni choker koji je kad god je to bilo bitno zakazao (od reala, argentine pa i Napolija). Dakle taj igrac pod uslovm da se prilagodi ligi i da bude u top formi mozda i moze zabiti 20+ golova ali ti golovi sto zabije nece napraviti nikakvu razliku.
Ti hoces reci da jedan Draxler koji nema jos uvijek jednu veliku sezonu u Njemackoj bolji od ovog asa koji je najbolji strijelac jedne sezone u Italiji svih vremena a jos nije igrao u svim tekmama.Rjesavao sve velike utakmice,obezbjedio prosjecnom Napoliju Ligu Sampiona za tebe choker.
Jeste za Argentinu sve zivo fulio al i Messi nista nije uradio sa repkom a sta je sve fulio Cavani za Urugvaj i opet je nekima bolji Cavani od Gonzala.
Kad jedan Giroud,Draxler,Morata,Cavani ili ne znam ko zabije barem 30 golova javi mi se a ovaj skoro 40 u ligi gdje se igra mrtvi bunker.
Ako predje u Arsenal mozda fuli par zicera al ce zabiti 30 golova hladno sto jedan Giroud,Cavani ili Draxler nece nikad.

Uzivaj :cool:

Olinjalu panjinu sam gledao taj je i u Napoliju bio choker dovoljno govori da je u kljucnoj utakmici da izbore LP preptrosle sezone fulio penal pa zavrsise u Evropa ligi. Ova panjine je u Napoliju bas kao i u Realu bildao statistiku nad pobjedjenim protivnicima tako kao sto sam i ranije govorio pri rezultatu 2-0 panjina zabije jos 2 gola ali zato kad treba nidje ga nema. Draxler i nije napadac a svakako je kao igrac vec sada space shuttle za argentinskog Girouda koji ne zna voditi loptu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 jul 2016, 21:59

Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.

Eto ako dodje u Arsenal sam ces vidjet sta je on naspram Girouda.
Pa njemu se nikad nece desiti da ne zabije 500 minuta gol.

Ako predje kod vas vidjecemo ko je bio u pravu.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2016, 22:03

Manuel je napisao/la:Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.

Ma de sta Paja zna na prste jedne ruke mozes nabrojati napadace koji su njemu dobri,lewa,cavani,ibrahimovic,suarez,i neznam dal postoji jos neki,ustvari postoji on bi vise volio da dodje Icardi nego Pepita,eto koliko je Paja relevantan,samo da nama hoce doci Higuain mislim da bi isao prvu sezonu sigurno 20+ ,to je ono sto nama treba ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 jul 2016, 22:13

Pa da dodje tek bi ste vidjeli kako ste lose napadace imali prethodnih sezona :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 jul 2016, 22:18

Manuel je napisao/la:Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.

kolko je to taj panj rješio velikih tekmi :rol: smeće kao i nosata bukva,spodoba koja bilda statistiku protiv komedija ekipa

ali fala kurcu pa nećemo imati priliku gledati tu precinjenu panjinu u dresu voajerovu prćije i to da bude plaćen masnu lovu za krkana od 29 godina :lol: ode on u juve izgleda

Di marzio say juve has agreement with Higuain.

But there is still no bid in the table yet he say Juve ready to offer cash plus (Zaza, Pereyra, Sturaro, Rugani)

bolje dovesti draxlera i icardija za tu lovu,nego iskrcati na panja pipitu :rol:

icardi

draxler ozil alexis

:kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2016, 22:19

Manuel je napisao/la:Pa da dodje tek bi ste vidjeli kako ste lose napadace imali prethodnih sezona :mrgreen:
Ode on izgleda u Juve :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jul 2016, 22:21

Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2016, 22:22

VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
eto wenger ce ponuditi :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 jul 2016, 22:22

VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90

mogu,100 rata i još 4 igrača :kafa: samo nek navale jako da nas poštede panjine od pipite

Di marzio say juve has agreement with Higuain.

But there is still no bid in the table yet he say Juve ready to offer cash plus (Zaza, Pereyra, Sturaro, Rugani)

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 jul 2016, 22:23

Zasto bi kesirali 90? Do kada vazi ta klauzula sa cijenom?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2016, 22:24

topnik1 je napisao/la:
udario či.fut na či.futa :urnebes:

Edit : jbm ti cenzuru
Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 14 jul 2016, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 jul 2016, 22:25

topnik1 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Pa da dodje tek bi ste vidjeli kako ste lose napadace imali prethodnih sezona :mrgreen:
Ode on izgleda u Juve :D
Ma jok neda Juve tolke pare :mrgreen:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jul 2016, 22:26

topnik1 je napisao/la:
Prvi dan kad ste poceli pisati o Higuainu sam rekao da ni sekunde ne vjerujem da ce Wenger toliko platiti i dalje mislim tako al nece ni Juve.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.