Mato Jajalo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Mato Jajalo

Post Postao/la pinoglavi » 12 jul 2016, 18:48

Nego de nam reci hoćemol' Hodžića ili Kadušića za desnog beka?
Nad tobom sunce najljepše sja

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 jul 2016, 19:16

pinoglavi je napisao/la:Nego de nam reci hoćemol' Hodžića ili Kadušića za desnog beka?
predlažem Bešića, kažu da je u pionirima igrao beka.
Ali imaš talenta za humor fakat, samo nastavi tako možda i uspiješ! Puna podrška, treba forumu više takvih likova, treba se čovjek nekada i nasmijati!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jul 2016, 19:25

Pavlović umjesto Begovića onda?

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 jul 2016, 22:21

pinoglavi je napisao/la:Pavlović umjesto Begovića onda?
dobar prijedlog, samo ima mali nedostatak čovjek nema naše državljanstvo. Ali dobar si fakat, Pape Sušić te prati ima velike planove sa tobom.

Mato Jajalo!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jul 2016, 22:23

Mihojević umjesto Zukanovića takodjer :salut:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 jul 2016, 22:29

@pinoglavi za precjednika!

Mato Jajalo

pinoglavi
Kontakt:

Mato Jajalo

Post Postao/la pinoglavi » 12 jul 2016, 22:30

mene za predsjednika a Ahmetovića umjesto Džeke u prvu!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 jul 2016, 22:36

pinoglavi je napisao/la:mene za predsjednika a Ahmetovića umjesto Džeke u prvu!
tebe treba za precjednika, ti si ipak heroj a ne zločinac!

Mato Jajalo!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jul 2016, 22:38

Hebibovića na krilo!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jul 2016, 23:35

Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.
Bešić je uz Begovica, Pjanica i Dzeku siguran u prvih 11.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jul 2016, 23:44

jasmin10 je napisao/la:Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.
I ja pisem vise jer bas ne volim kada boje reprezentaciju u klubske boje ;)

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 13 jul 2016, 18:40

Nema teoretske da zaigras za svoju reprezentaciju snova, onu koju ti je srce odabralo jos prije 10 tak godina.
Sad daj sta das, moze sad i zemlja rodjenja, a o proslosti kazes neces da pricas, kod prvog intervjua si dao doznanja da ti se vise ne postavljaju tako "nezgodna " pitanja
:guz: Mati sto je ljiga i hinja

:guz: onima koji od reprezentacije prave klub
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 jul 2016, 21:57

Kakve veze ima Sarajevo sa trenutnim igrama ove dvojice. Jajalo i Cimirot su svojim igrama u Palermu i PAOKu zaslužili mjesto u reprezentaciji, onaj koji tvrdi suprotno pojma nema. To što vi spominjete Sarajevo i igrače Sarajeva govori samo da imate kompleks Sarajeva. Dečkići komplekse rješavajte na drugim mjestima.
Dok god nam repku budu činili igrači koji igraju po nekim ranijim zaslugama a ne po trenutnoj formi, neće od nas biti ozbiljana reprezentacija.

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 13 jul 2016, 21:58

JohnCleese je napisao/la:Nema teoretske da zaigras za svoju reprezentaciju snova, onu koju ti je srce odabralo jos prije 10 tak godina.
Sad daj sta das, moze sad i zemlja rodjenja, a o proslosti kazes neces da pricas, kod prvog intervjua si dao doznanja da ti se vise ne postavljaju tako "nezgodna " pitanja
:guz: Mati sto je ljiga i hinja

:guz: onima koji od reprezentacije prave klub
slika

slika

slika

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 jul 2016, 00:51

Imaju mjesta, ali na klupi makar jedan od nekadasnjeg dvojca tvog voljenog kluba.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 14 jul 2016, 10:49

jasmin10 je napisao/la:Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.
Zato smo svi skupa euro gledali iz kafane. Sve dok igraju indijanci jer su kao u zajebanim klubovima, iako totalno van forme i bez zelje, mrka kapa. A 24 ekipa isle **** te. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jul 2016, 10:55

TETRAPAK je napisao/la:
Zato smo svi skupa euro gledali iz kafane. Sve dok igraju indijanci jer su kao u zajebanim klubovima, iako totalno van forme i bez zelje, mrka kapa. A 24 ekipa isle **** te. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
O cemu pričaš ti ? Pa Bešić je imao najmanje 80 % odličnih utakmica u reprezentaciji i tjeraju ga na klupu zbog pomenute dvojice koja mu nisu ni blizu.
Euro iz kafane smo gledali zahvaljujući Safetu. Bešića je mijenjao Cocalic i u barazu se vidjelo koliko nam fali Muhamed.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 14 jul 2016, 11:03

300% odlicnih utakmica imao :D Zato sto lomi kosti zanemaricemo sve greske koje ima. Tesko je tebi shvatiti sta ti pricam, jer ne kazem ja tjeraj besica i stavi cimija, nego ti samo kazem budala je ko tvrdi da je on kvalitet toliki da mu je mjesto zacementirano. To je smijesno. Dva igraca su nam takva i to su Begovic i Pjanic. Ovo ostalo ni u ludilu. Euro smo gledali iz kafane jer nam igraju ljudi van forme i jer niko do sada nije imao muda da pojedine zvjezdice ostavi na klupi.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jul 2016, 11:12

Jedina njegova mrlja u ovim kvalifikacijama je taj glupi crveni karton. Momak je do povrede bio najbolji igrač Evertona. O kakvoj lošoj formi pricas ? Jedino ako očekuješ da se odmah nakon povrede vrati u staru formu.
Uostalom, dok god je zdrav, on će biti u prvom sastavu. Posjeduje kvalitet, skoro pa nikada i nije zakazao i njegove zamjene su trenutno miljama iza njega.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 jul 2016, 11:23

Moglo se i bez Mate ali ako ce nas njegov dolazak postediti da gledamo neke koji tu vec odavno nisu trebali biti onda je i vise nego dobro dosao.
Igrac koji moze pomoci sa klupe i to je u ovom trenutku dobro dosla mogucnost. Mislim da Bazdarevic nije pogrijesio sto je Matu postavio kao jednu od opcija. Ipak da se ponovim, ja ga ne vidim u prvom timu i nije mi jasno gdje bi on mogao i umjesto koga biti u prvom timu.
Sredina BiH ce po meni ovako izgledati: Besic, Pjanic i Milicevic. Sve ostalo bi bilo iznenadjenje. Ipak treba pricekati prvenstva i vidjeti formu igraca. Dobro dosao Mate!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.