Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 13 jul 2016, 14:11

Pipita :pray: Molim te Bože, Allahu, Isuse, Hare Krišno, Djevico Marije, Poslaniče s.a.w.s. :pray:

Jedan od najdražih mi igrača, ma šta jedan, poslije Rosickog najdraži. :salut:

Kako bi bilo dobro da dođe, em bi cijepao mreže širom države em bi cijepao Pajinu bulju i Seamenova škrbava usta. :tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2016, 14:35

Marsal je napisao/la:Pipita :pray: Molim te Bože, Allahu, Isuse, Hare Krišno, Djevico Marije, Poslaniče s.a.w.s. :pray:

Kako bi bilo dobro da dođe, em bi cijepao mreže širom države em bi cijepao Pajinu bulju i Seamenova škrbava usta. :tokralju:
:urnebes: :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jul 2016, 14:46

Obzirom da na trzistu nema skoro pa nikako ovih WC napadaca, Pipita je sasvim dobar izbor za vas ako je dostupan. Sve ove top devetke su vec smjestene u ove najbolje klubove, Suarez, Lewa, Aguero, Benzema, Ibraka, Grizman i nema sanse ih dovest, te ostaju ovi losiji kao Lacazet, Lukaku i slicni sa kojim se moras kockat hocel necel proigrat. Jedini koji moze u recenicu sa ovim gore je Pipita a dostupan je, pa sto da ne da probate sa njim jer je za Ziku debeli Ronaldo svakako, ako nista covjek moze dat gol iz svake pozicije a nije sa loptom na Vi kao Zikica.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jul 2016, 16:11

Marsal je napisao/la:Pipita :pray: Molim te Bože, Allahu, Isuse, Hare Krišno, Djevico Marije, Poslaniče s.a.w.s. :pray:

:urnebes: :urnebes: Ne tako davno je bilo finale Copa Americe i nisi bas dijelio ovo misljenje brzo se mijenja prica, ali to nije sve ako dodje promjenices je ti jos jednom jer ce te klasni Higuain natjerati svojim bravuroznim promasajima. Covjek koji je u crno zavio Real i Argentinu nebrjoeno puta dokazani metnalni plicak i luzer bi trebao da rijesi problem luzerskog mentaliteta u Arsenalu :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 13 jul 2016, 16:16

Bolje Draxlera dovesti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 jul 2016, 16:27

BigBigBang je napisao/la: :urnebes: :urnebes: Ne tako davno je bilo finale Copa Americe i nisi bas dijelio ovo misljenje brzo se mijenja prica, ali to nije sve ako dodje promjenices je ti jos jednom jer ce te klasni Higuain natjerati svojim bravuroznim promasajima. Covjek koji je u crno zavio Real i Argentinu nebrjoeno puta dokazani metnalni plicak i luzer bi trebao da rijesi problem luzerskog mentaliteta u Arsenalu :lol:
O Pipiti sam uvijek imao visoko misljenje jer mi je skoro najdrazi igrac od svih aktivnih fudbalera. Uvijek sam zelio da predje u Arsenal iako znam da je ponekad choker. Jedino sto sam negativno rekao za njega je da ne vrijedi dati vise od 40-50 miliona funti ali bolje za njega dat 70 nego za Lukakua ili Lakazetea 40 ili 60 koliko njihove ekipe traze. Ili nedaj Boze za Moratu. Pipita sa svim svojim manama garantuje minimum 20-25 ligaskih golova a to je ono sto nama treba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jul 2016, 16:43

Ne garantuje on nista...stediti na Draxleru da bi se iskrcala lova na juznoamericku verziju Girouda granici sa ludilom. Bolje dati 60 imliona za Draxlera nego 60 za Higuaina, mada ni Draxler ne moze vrijediti 60 ali opet on moze u buducnosti vriejditi i vise a ova panjina moze samo nazadovati.

Higuain je dokazani panj dakle njegova igra funkcionise ovako, kad ARsenal bude pobjedjivao ekipe ala Hull, CP, Sunderland itd...Higuain (naravno pod uslovom da je u top formi) ce te meceve sto bi ionako dobili 2-0 zabiti jos 2 pa ce biti 4-0, dakle sve utakmice sto bi u pravilu i dobio Higuain ce u njima popravljati statistiku ali zato kad dodje neka gutava utakmica koju treba rijesiti 1-1, 0-0 a da ne pricam o velikim derbijima e tada ce taj sto ga nazivas "ponekad" choker da apsolutno promasi sve zivo, cak i prazne golove sa dva metra. Taj ponekad choker je konstatni choker koji je kad god je to bilo bitno zakazao (od reala, argentine pa i Napolija). Dakle taj igrac pod uslovm da se prilagodi ligi i da bude u top formi mozda i moze zabiti 20+ golova ali ti golovi sto zabije nece napraviti nikakvu razliku.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jul 2016, 16:45

Ma Higuain je igračina. Dijelim Marshalovo mišljenje - ukoliko postoji mogućnost da se dovede Higuain, istu treba iskoristiti. Bolje za provjerenog i wc igrača dati 70-80 miliona, nego uzimati Lacazettea koji je mačak u vreći, a sigurno neće biti jeftin. Gonzalo garantuje golove. To je činio u Realu, nastavio u Napoliju, a zabija i za reprezentaciju Argentine. Istina, zna mu se desiti da "preposti", da chokea, ali vjerujem da bi baš ovom Arsenalu legao kao kec na desetku.

Mislio sam kako će Arsenal prošle godine uzeti titulu. Ove će to biti mnoooogo teže. Posebno ukoliko se i ove sezone bude oslanjalo na Girouda kao na prvog napadača ekipe. S Pipitom bi Arsenal dobio dimenziju više. Mogu samo misliti kako bi to lijepo i učinkovito izgledalo sa Sacnhezom i Oezilom (iako je dizelaš) koji bi sigurno mogli proigrati Pipitu u svakom trenutku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jul 2016, 16:51

Nema se potrebe brinuti za velike utakmice, Giroud je tu. :mrgreen:

Iskreno mi je svejedno koliko ce dati za njeg. Ne dajem ja pare.
Celik!3,2,2.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 13 jul 2016, 17:01

Nema ništa od Higuaina, pustite tu priču. Malo je sad praznog prostora između EP i EPL pa se puk zabavlja pričicama sa click-bait stranica. Wenger jest malo ciju-ciju-tuk, ali nije baš toliko da tresne tolike pare na 29-godišnjeg Higuaina. Da je 60 miliona za Dybalu pa da pričamo o Argentincu u Arsenalu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jul 2016, 17:06

Valjda nece sad misliti da Welbeck i Walcott mogu donijeti neku prevagu? Arsenalu treba spic i desno krilo. Stoper. Lijevi bek(po mogucnosti). Za sad izgleda nista od tog :D
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 jul 2016, 17:08

Pipita :pray:

SKY potvrdio interesovanje :tokralju: :tokralju:
A.F.C. Bournemouth!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 13 jul 2016, 17:12

AllGunsBlazing je napisao/la:Valjda nece sad misliti da Welbeck i Walcott mogu donijeti neku prevagu? Arsenalu treba spic i desno krilo. Stoper. Lijevi bek(po mogucnosti). Za sad izgleda nista od tog :D
Lijevi bek nije prioritet. Što kažeš, to je "optional" zbog Monrealovih godina i Gibbsovog mediokritetstva. Špic je prioritet svih prioreta, to potvrđuje i ponuda za Vardyja. Nekakvog špica ćemo dovesti, ali ne vjerujem da će to biti Higuain zbog nenormalne cijene. Icardi je realnija opcija, pa i onaj koncept Draxler na krilo + Alexis u špic ili čak Draxler u stilu Henryja i Van Persieja u napad. Wenger je najavio da ne odustaje od Oxa koji se vratio treninzima i u kojeg smo, kako kaže, puno uložili tako da mi se čini nerealnim da dovedemo i krilo i špica. Stoper je prioritet jer je Mertesacker očigledno bivši, a Gabriel još uvijek bolestan u mozak. Možda Tony malo poradi sa Chambersom pa da se od njega isteše stoper za sutra no treba nam neki jak stoper za danas. Ne bih se bunio na bilo kojeg od Southamptonovog dvojca, s tim da bi Van Dijk bio dugoročno rješenje.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 jul 2016, 17:16

Navodno Wolfsburg dao zeleno svijetlo po pitanju Draxlera. Arsenal na potezu :pray:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jul 2016, 17:30

Pa zato i kazem lijevi bek, po mogucnosti neko mladji pa da preuzme od Monreala(Gaya :D ).

Spic je prioritet definitivno. Arsenal ima jednog sposobnog ne za 15 golova u ligi vec za 5. To je veliki problem.
Licno ne vjerujem Oxu, ali cak i da se ispostavi kao dobar igrac nema zamjene. Tako da bi Draxler i spic bilo super.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 jul 2016, 18:00

Da samo takva su vremena da bi nas spic i Draxler kostali 150 miliona.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2016, 18:29

Gunner4 je napisao/la:Da samo takva su vremena da bi nas spic i Draxler kostali 150 miliona.
Prodamo wolcota,Woju,jednog veznjaka i nakupis nekih 60 ak milki i vise to nije 150 miliona nego nekih 90,iako mislim da i bez prodaje Arsenal moze te pare potrositi,samo mi na to nismo navikli,ali isto tako treba i ove navedene igrace utusiti dok se jos moze za njih izbiti koji milion a ne uhljebiti ih kao sto je bio slucaj sa Artetom i Flaminijem pa sisaju plate i na kraju dobijes za njih qitu ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jul 2016, 22:18

Ja bi probo sa Ballotellijem :mrgreen:

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 13 jul 2016, 22:33

Kakav Gonzalo i te pare jos jedan pucanj u prazno al et daj Boze ...
Arsenal All The Way !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 jul 2016, 22:58

AA23 je napisao/la:Ja bi probo sa Ballotellijem :mrgreen:
Jesi naso crkvu gdje ces se pomoliti. :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.