Jedan od najdražih mi igrača, ma šta jedan, poslije Rosickog najdraži.

Kako bi bilo dobro da dođe, em bi cijepao mreže širom države em bi cijepao Pajinu bulju i Seamenova škrbava usta.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Marsal je napisao/la:PipitaMolim te Bože, Allahu, Isuse, Hare Krišno, Djevico Marije, Poslaniče s.a.w.s.
![]()
Jedan od najdražih mi igrača, ma šta jedan, poslije Rosickog najdraži.![]()
Kako bi bilo dobro da dođe, em bi cijepao mreže širom države em bi cijepao Pajinu bulju i Seamenova škrbava usta.
Marsal je napisao/la:PipitaMolim te Bože, Allahu, Isuse, Hare Krišno, Djevico Marije, Poslaniče s.a.w.s.
![]()
Jedan od najdražih mi igrača, ma šta jedan, poslije Rosickog najdraži.![]()
O Pipiti sam uvijek imao visoko misljenje jer mi je skoro najdrazi igrac od svih aktivnih fudbalera. Uvijek sam zelio da predje u Arsenal iako znam da je ponekad choker. Jedino sto sam negativno rekao za njega je da ne vrijedi dati vise od 40-50 miliona funti ali bolje za njega dat 70 nego za Lukakua ili Lakazetea 40 ili 60 koliko njihove ekipe traze. Ili nedaj Boze za Moratu. Pipita sa svim svojim manama garantuje minimum 20-25 ligaskih golova a to je ono sto nama treba.BigBigBang je napisao/la:![]()
Ne tako davno je bilo finale Copa Americe i nisi bas dijelio ovo misljenje brzo se mijenja prica, ali to nije sve ako dodje promjenices je ti jos jednom jer ce te klasni Higuain natjerati svojim bravuroznim promasajima. Covjek koji je u crno zavio Real i Argentinu nebrjoeno puta dokazani metnalni plicak i luzer bi trebao da rijesi problem luzerskog mentaliteta u Arsenalu
Lijevi bek nije prioritet. Što kažeš, to je "optional" zbog Monrealovih godina i Gibbsovog mediokritetstva. Špic je prioritet svih prioreta, to potvrđuje i ponuda za Vardyja. Nekakvog špica ćemo dovesti, ali ne vjerujem da će to biti Higuain zbog nenormalne cijene. Icardi je realnija opcija, pa i onaj koncept Draxler na krilo + Alexis u špic ili čak Draxler u stilu Henryja i Van Persieja u napad. Wenger je najavio da ne odustaje od Oxa koji se vratio treninzima i u kojeg smo, kako kaže, puno uložili tako da mi se čini nerealnim da dovedemo i krilo i špica. Stoper je prioritet jer je Mertesacker očigledno bivši, a Gabriel još uvijek bolestan u mozak. Možda Tony malo poradi sa Chambersom pa da se od njega isteše stoper za sutra no treba nam neki jak stoper za danas. Ne bih se bunio na bilo kojeg od Southamptonovog dvojca, s tim da bi Van Dijk bio dugoročno rješenje.AllGunsBlazing je napisao/la:Valjda nece sad misliti da Welbeck i Walcott mogu donijeti neku prevagu? Arsenalu treba spic i desno krilo. Stoper. Lijevi bek(po mogucnosti). Za sad izgleda nista od tog
Prodamo wolcota,Woju,jednog veznjaka i nakupis nekih 60 ak milki i vise to nije 150 miliona nego nekih 90,iako mislim da i bez prodaje Arsenal moze te pare potrositi,samo mi na to nismo navikli,ali isto tako treba i ove navedene igrace utusiti dok se jos moze za njih izbiti koji milion a ne uhljebiti ih kao sto je bio slucaj sa Artetom i Flaminijem pa sisaju plate i na kraju dobijes za njih qituGunner4 je napisao/la:Da samo takva su vremena da bi nas spic i Draxler kostali 150 miliona.
Jesi naso crkvu gdje ces se pomoliti.AA23 je napisao/la:Ja bi probo sa Ballotellijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.