Očito si gledao trening Hurtica,ni na trening utakmici nisu igrali sa jednim spic igračem,zao mi jeamazon je napisao/la:Ne znam vala jer nismo gledali utakmice. Ne mora značiti da su igrali s dva špica. Možda je Nikolić bio poluspic, ko zna. Nagadjamo svi. Sto sam gledao na Grbavici I trening utakmice bilo je s jednim špicom.bhsport je napisao/la:@amazon, nema sanse da se uigrava 4-4-2 a da istrci 4-5-1. Tako da nista od tvoje zelje. Zera bi trebao igrati po dosadasnjim tekmama, odbrana se vec zna, a u sredini ima najvise nedoumica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- amazon
- Kontakt:
Nedo brat u Olimpicu 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
E cuj Ugljesa i Radinovic pucaju od snage
hhhahahaahha tito te ... 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Ma da.TikTak je napisao/la:Blagoje nema u derbiju, Ugljesa i Radinovic su jedna osoba. Grijesi se u brzini, mislio si na Secerovica?zeljoooooooooo je napisao/la:Tako nesto slicno sam pisao vec, samo sto si ti dodatno ojacao argumentima. Blagoja je po meni tu jedini siguran, a od Bekrica ocekujem da procvjeta sada.
Žerić zeljan dokazivanja, a Uglješa i Radinović pucaju od snage i želje, malo je reci da za Dadu nema mjesta.
Ko imalo poznaje fudbal i trenera Petrovica, zna da su njegovi igraci mozda fizicki i najspremniji u ligi prosle sezone bili, što sigurno i nama može valjati zbog igrača Radnika.
hahahahaha najjaci je ovaj 
dobar zrinja danas, fino su odigrali ako se uzme u obzir nase druge predstavnike. ispali su sigurno samo da se ne obrukaju tamo.
legla danas godisnja, cure koje rade na istim kazu da prodaja ide odlicno, to je za pohvalu

dobar zrinja danas, fino su odigrali ako se uzme u obzir nase druge predstavnike. ispali su sigurno samo da se ne obrukaju tamo.
legla danas godisnja, cure koje rade na istim kazu da prodaja ide odlicno, to je za pohvalu

Ako sam dobro shvatio pored Megamixovih stolica prodano je jos sest-sedam. Ocekivano da prodaja ne ide kako smo se nadali. **** zivimo u prknu od drzave gdje 1000 marakanogo znaci za zivot porodice. Jedini izlaz za kakvu-takvu prodaju su firme. Samo izgleda da gszde Zeljovci nisu poletni.
- amazon
- Kontakt:
Nema veze, svakako je receno da ce se naci investitori izvan granica ako se ne uspije ovo. Pa cemo vidjeti da li je istina ili ne.samoplavi je napisao/la:Ako sam dobro shvatio pored Megamixovih stolica prodano je jos sest-sedam. Ocekivano da prodaja ne ide kako smo se nadali. **** zivimo u prknu od drzave gdje 1000 marakanogo znaci za zivot porodice. Jedini izlaz za kakvu-takvu prodaju su firme. Samo izgleda da gszde Zeljovci nisu poletni.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sinoc gledao Zrinjsku i odusevili su me. Disciplinovani, pametno igraju i znaju sta hoce. Opet su glavni favoriti za titulu.
Malo teska konstatacija.Recimo i mi smo fantasticno proslo ljeto igrali imali glavu i rep u europi pa zavrsismo tu gdje jesmoplavousrcu je napisao/la:Sinoc gledao Zrinjsku i odusevili su me. Disciplinovani, pametno igraju i znaju sta hoce. Opet su glavni favoriti za titulu.
.Malo je rano za to...
Da nisi prodao i Baju i Amira imao bi problem sa njima, nezadovoljan igrac, nece da igra, pravi sukobe u svlacionici itd itd
Oitsli su oni na vrijeme. Tek kad budes u mogucnosti ponuditi Rikiju i Amiru 20.000 mjesecno a Turci nude 30.000 onda, mozemo pricati o ostanku kapitalaca i napadanju necega u evropi, a do tada imamo ovo sto imamo.
Oitsli su oni na vrijeme. Tek kad budes u mogucnosti ponuditi Rikiju i Amiru 20.000 mjesecno a Turci nude 30.000 onda, mozemo pricati o ostanku kapitalaca i napadanju necega u evropi, a do tada imamo ovo sto imamo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- zeljoooooooooo
Slažem se.
Otišli su u idealno vrijeme, kada su bili na vrhuncu i kada smo za njih mogli uzeti najviše.
Poslije toga, njihova cijena teško da bi mnogo narasla igrajući po našim livadama,
a njihova zasićenost i nezadovoljstvo bi raslo.
Otišli su u idealno vrijeme, kada su bili na vrhuncu i kada smo za njih mogli uzeti najviše.
Poslije toga, njihova cijena teško da bi mnogo narasla igrajući po našim livadama,
a njihova zasićenost i nezadovoljstvo bi raslo.
- amazon
- Kontakt:
Ima li kod nas da nije nesto trebalo hahaha. Sve vi znate razloge sta bi bilo kad bi bilo.
Nego Šubić prelazi u Slobodu izgleda

- zeljoooooooooo
Još 10 dana je ostalo, imamo li u planu još neke pripremne tekme odigrati?
Pravi igrac i njima ce dobro doci, svakako nemaju lijevog beka.amazon je napisao/la:Ima li kod nas da nije nesto trebalo hahaha. Sve vi znate razloge sta bi bilo kad bi bilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Za vikend igramo sa Metallegheom.zeljoooooooooo je napisao/la:Još 10 dana je ostalo, imamo li u planu još neke pripremne tekme odigrati?
- amazon
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Pravi igrac i njima ce dobro doci, svakako nemaju lijevog beka.amazon je napisao/la:Ima li kod nas da nije nesto trebalo hahaha. Sve vi znate razloge sta bi bilo kad bi bilo.
Valjao bi nama na lijevom krilu vise nego ista. Tu nam opet škripi pravo ali gotovo sad.
- zeljoooooooooo
Ulaz otvoren za jug kao i protiv Olimpica?samoplavi je napisao/la:Za vikend igramo sa Metallegheom.zeljoooooooooo je napisao/la:Još 10 dana je ostalo, imamo li u planu još neke pripremne tekme odigrati?
zeljoooooooooo je napisao/la:Ulaz otvoren za jug kao i protiv Olimpica?samoplavi je napisao/la:Za vikend igramo sa Metallegheom.zeljoooooooooo je napisao/la:Još 10 dana je ostalo, imamo li u planu još neke pripremne tekme odigrati?
Da , bit ce otvoren jug

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- zeljoooooooooo
Taman malo najavljuju i ove vreline da splasnu, moglo bi biti raje pofino 

- zeljoooooooooo
Možda nama ova Liga12 i najviše odgovara, buduci da smo doveli dosta novih imena, te da imamo novog trenera. Takoreći, ulazimo u novi proces, a tek ćemo nakon 7-8 kola moći realno sagledati i vidjeti na čemu smo.
A zašto mislim da nam odgovara? Igrat ćemo 22 kola, te slijedi presjek, a nakon toga novih 11. Novi početak, novo skupljanje bodova, a tada borba tek počinje. I mislim da realno imamo dovoljno vremena do 23. kola da imamo 1000% spremnu ekipu, naviknutu na novog trenera, gdje bismo mogli u ligi za prvaka napokon pokazati svoje pravo lice.
A zašto mislim da nam odgovara? Igrat ćemo 22 kola, te slijedi presjek, a nakon toga novih 11. Novi početak, novo skupljanje bodova, a tada borba tek počinje. I mislim da realno imamo dovoljno vremena do 23. kola da imamo 1000% spremnu ekipu, naviknutu na novog trenera, gdje bismo mogli u ligi za prvaka napokon pokazati svoje pravo lice.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwutd, Pact1921 i 53 gosta.