Druze, salu na stranu ali bih volio da dodje Borogovac samo zbog tebe i foruma, pa sta bude da bude sa njim. Ali je cinjenica da ne bi imao ama bas nikakve sanse u pocetnom sastavu pored Dzidica i Kostica (a vala tesko i pored Mehmedagica i Skahica kada je zdrav i u formi), jer pored prve dvojice tesko da bi skoro pa i jedan CB iz nase lige imao mjesto u prvih 11 Slobode.joksimovic je napisao/la:Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.
Nadam se samo da ce predsjednik i meni jednom zelju ispuniti,jer tom momku nije mjesto u Prvoj ligi.i da su ti treninzi,samo uvid u njegove sposobnosti
Ali kad vidis da nam Mehidic igra u prvih 11 i to u EL (ili Govedarica ispred Veselog, a sjetis se prosle sezone), onda se zapitas bil' nas ista vise zacudilo.
A naumpadne covjeku i Efendic i onoliko ismijavanje, u najmanju ruku opravdano, te njegov napredak (iako barem nije star igrac pa i ima prostora da napreduje).