FK Radnički Lukavac

Sportimo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Sportimo » 11 jul 2016, 09:39

SPASIOC je napisao/la:auuu kolko kukamo , a jestel svjesni da smo ostali u ovom rangu sretno jer je olimpiku pustilo sarajevo. zadnjih godina imali smo more pojačanja, legija stranaca bili , plaćali stanove , hranu , plate ekstra, i kako su igrali.EVO ja sam gledao utakmicu u Banovićima sa jakom ekipom Budućnosti,(0-0) prva prijateljska ove sezone.i prvo poluvrijeme mi se svidjeli ovi momci , od kojih neke neznam ni ko su.ali trčanje , borba , brzina , volja za igrom je nešto što su pokazali a što nisam na jošiku vidio 2 godine.nadam se da će momci ovako nastaviti ,dosta je ba više baletana koji kao imaju ime, a imena ne igraju više. nismo mi puno izgubili nekim odlascima , pojedine igrače bi zadržao i ja , ali treba razumiti želju igrača za napredovanjem i boljom platom ,a pogledajte malo i druge ekipe, koje su u krizi , Bihać, Velež ,i da ne brojim dalje. nismo mi jedini.
Stoji to sve,nego kad si ti vec pratio tu utakmicu,napisi nam stanje na terenu,ko,koja pozicija,koji se igrac posebno iskazao...ima li tu nafake...kakav je Almis,kakvi su ovi momci sa kantona...

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 11 jul 2016, 09:52

ma treba to doći i vidjeti, podržati momke .dobar golman došao iz SLOGE simin han , mujkić (igrao već) štoperi Dautović i mali Budin (neznam ime ) jedan skače , drugi ,,dere,, u sredi Salihović (naše dijete -igro već) igrao i kuduzović (neznam jel dogovorio povratak iz 1 lige rs-a) oba dobri bili. almis solidan, momak lijevo krilo isto tako,(neznam ko je )zadnji vezni borben (neznam ime).treba ih uigrati i mogli bi bit tim,parirali ravnopravni Trumiću i ostalim Banovićanima .e rezerve su lošije .

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 jul 2016, 13:59

samo treba biti posten,cist,regularan,iskren,objektivan.radnicki je vec sa dvije noge u nizem rangu.hvala svima koji su ucestvovali u ovom genocidnom cinu za mene vecem nego li bilo kojem drugom.Allah sve vidi i sve zna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 11 jul 2016, 17:06

Nakon dugo vremena na Josiku su prskalice i zaljeva se trava. Almis Kasumovic potpisao ugovor, bice jos veceras, nije sve tako crno
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 jul 2016, 19:07

Drago mi je da je Almis konacno potpisao. Nadam se da je otkacio onog prevaranta od sebe i da ce imati prostora da napreduje.

Koji je golman iz S. Hana dosao? Da nije Sakib Brezicanin? Ako jeste to bi bilo pravo dobro.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 11 jul 2016, 20:31

Jeste Brezicanin..Mnogi ga hvale al' nisam ga nikad gledao.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 jul 2016, 22:19

losiji od bascelica,ace,lugavica,misija par klasa od misija mozda jednu klasu opet subjektivno je moje misljenje

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 11 jul 2016, 22:20

Kad ste prezivili prošlu sezonu a pakovali vam,,onda za ovu se no sikiriki,,,

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 jul 2016, 22:48

Jesu se neki raskukali,kao da ste zaboravili da su nas nash Elko i ostale zvijezde odvele u nizi rang.puka sreca nas spasila. Ovi neki klinci svakako ne mogu gore,ako i ispadnu nece biti gori od zvjezdica. Jbg sta je tu je,nase je da ih podrzimo pa sta bude.
Ne znam za prskalice al sa Kacare Josik izgleda katastrofalno, potpuno zut teren,komplet trava je izgorila a pravo ljeto tek slijedi. Jbg valja tim momcima igrat po livadi, samo molit Boga da se neko ne povrijedi.
Btw s obzirom da se Mujagicu davalo 300km plate + premije, ne treba ni ocekivat da ce neko jak doci da igra za nas.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 11 jul 2016, 23:15

nacelnik je napisao/la:Kad ste prezivili prošlu sezonu a pakovali vam,,onda za ovu se no sikiriki,,,
Evo ga nacelnik vol. 2016/17 ...
Dobro dosao, ljube te tvoji Lukavcani :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 jul 2016, 23:26

sodaacm je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Kad ste prezivili prošlu sezonu a pakovali vam,,onda za ovu se no sikiriki,,,
U ovoj sezoni on vam zeli najbolje da ostanete. :D :rol: Kad vam on kaze "no sikiriki", onda znate kako cete zavrsiti.
Sretno u novoj sezoni. :thumbup: :bih:

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 12 jul 2016, 20:18

Dobro je i Tarik D. dosao...nadam se jos kojem dobrom i borbenom momku,da se napravi respektabilna ekipa....Ima li Iraola jos kakvih naznaka,o dolascima...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jul 2016, 20:23

Sportimo je napisao/la:Dobro je i Tarik D. dosao...nadam se jos kojem dobrom i borbenom momku,da se napravi respektabilna ekipa....Ima li Iraola jos kakvih naznaka,o dolascima...
Ovo dijete potpisalo, da je ne znam kakav talenat, u ovoj ligi gdje se igra "krkanski" sa ovim fizičkim predispozicijama je smiješno držati ovakvog igrača.
slika

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 12 jul 2016, 20:36

Zna momak igrati fudbal, nije nesto posebno ali eto. Mozda cak i zamjena bude.
Igrao sam i protiv njega i protov Derdemeza. Derdemez puno bolji brz jak ima dobar dribling pa vidjet cemo kako ce se nositi sa svim u ovoj ligi. Uglavnom prije 1-2 godine da mi je neko rekao da ce oni potpisat za Radnicki ne bi mu vjerovao, zato na zimu i ja dolazim na probu pa da vidimo sta ce Dzindo reci :D :D :D

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 12 jul 2016, 22:41

GracanicaAA je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
U ovoj sezoni on vam zeli najbolje da ostanete. :D :rol: Kad vam on kaze "no sikiriki", onda znate kako cete zavrsiti.
Sretno u novoj sezoni. :thumbup: :bih:
sad navijam za vas,,,ispostili ste svoje grijehe iz predhodnih sezona,,,a ti moderatoru si najbolji,,,

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 jul 2016, 22:56

nacelnik je napisao/la:
sad navijam za vas,,,ispostili ste svoje grijehe iz predhodnih sezona,,,a ti moderatoru si najbolji,,,
Sa tobom kao navijacem i Dzindom na klupi od kojeg ocekujem niz od 20 utakmica bez poraza , mi ove sezone pucamo na PL ... :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 jul 2016, 23:21

Sto se fizickih predispozicija tice, tacno je da u ovoj krkanskoj ligi igrac mora biti jaci i misicaviji od ovog momka na fotki gore. Dokaz vam je Mico Selamovic, fantastican tehnicar ali mu je uvijek falilo "mesa". Da dobije koju kilu bio bi premijerligaski kalibar visoke klase.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 13 jul 2016, 00:20

[youtube][/youtube]
Ne mogu da vjerujem "Veliko pojačanje" hahahahahaha smiješno ! :clap: :clap: :urnebes: :urnebes:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 jul 2016, 09:32

LukavacLive je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ne mogu da vjerujem "Veliko pojačanje" hahahahahaha smiješno ! :clap: :clap: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 13 jul 2016, 09:49

Da li cemo se smijat ili plakat zbog Mahovkica to sam9 mozemo znat kad pocne prvenstvo a do tada nek se pripremaju. Najnovija akvizicija Mehmed Cosic junior i povremeni prvotimac Slobode. Osim njega i jucer i danas uupno 10ak igraca potpisalo ugovore sto s probe sto prije dogovoreno i jos se ocekuje naednih nekoliko dana.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.