Spanci i sudije
BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Zrinjski bio blize pobjedi.
Spanci i sudije
Spanci i sudije
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- AzaKamikaza
- Kontakt:
A i mogao se svirati penal za Zrinjski.Pogodila je u ruku,zaustavio je šut.Nenamjerno,ali dovoljno.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
-
Matemotika
- Kontakt:
Samo čekam kad će doć neki divić il štrumfić i napisati kako bi oni ovu mrtvu legiju natamburali 3-4 razlike.
Sretno Zrinjskom u revanšu. Prolaz da Bog da al neće barem ispast bez ispaljenog metka
Sretno Zrinjskom u revanšu. Prolaz da Bog da al neće barem ispast bez ispaljenog metka
marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
Oni se mogu smijat samo ovim sto su igrali EL dok o LP mogu samo da sute. Od kad se igra ovaj novi format izgubili su sve utakmice. Zrinjski je u tom razdoblju igrao tri i kuci ima 1-2-0 dok je Borac igrao jednom i kuci ima pobjedu. Dakle, cetiri utakmice bez poraza dok su sarajlije izgubile svaki put. Bio je to Zeljo tri puta i Sarajevo jednom. I sam sam simpatizer jednog sarajevskog kluba, ali to je realnostMatemotika je napisao/la:Samo čekam kad će doć neki divić il štrumfić i napisati kako bi oni ovu mrtvu legiju natamburali 3-4 razlike.
Maltezanima leze klubovi s ovih prostora, ko nama skandinavcivirtuoz je napisao/la:marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
ovi sa gibraltara vode protiv celtica..
svi napreduju, samo mi u mjestu stojimo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Napredujemo mi, ali drugi napreduju vise.Testo je napisao/la:ovi sa gibraltara vode protiv celtica..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Osttribine
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom na rezultatu, mogli su i do pobjede, mislim da je ono bio cist penal za Zrinjski.
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
Maltezanima leze klubovi s ovih prostora, ko nama skandinavci
Ponisten im je cist gol neposredno poslije prvog
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
nemas ti pojma sta je ljubav prema klubu ,ak tako zborisOsttribine je napisao/la:Kakva vam je situacija u klubu mogao bi ti poceti navijati za neki od sarajevskih klubova, a doduse imas alternativu i u Mladost DKbambus je napisao/la:TAKOOO JEEEE ZRINJA..PISAJ OVE KMICE IZ GLAVNOG GRADAAAAA
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Zvezdi ili domacinu?HaRakIRi46 je napisao/la: Ponisten im je cist gol neposredno poslije prvog
- Osttribine
- Kontakt:
Znam ja sta je ljubav prema klubu, ali bojim se da vi uskoro necete imate kluba, ali ste spremni za prepirku i provociranje sa navijacima sarajevskih klubova, mada za to nemate argumenata, a i imate puno vise problema oko svog kluba, a ne da razmisljate o sarajevskimtareizo je napisao/la:nemas ti pojma sta je ljubav prema klubu ,ak tako zborisOsttribine je napisao/la:Kakva vam je situacija u klubu mogao bi ti poceti navijati za neki od sarajevskih klubova, a doduse imas alternativu i u Mladost DKbambus je napisao/la:TAKOOO JEEEE ZRINJA..PISAJ OVE KMICE IZ GLAVNOG GRADAAAAA
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Aj Lincoln, ta će mali Celtic
Sreća Zrinjskom pa nije igrao Stojan Vranješ, da jeste..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
mislis nazadujemoTesto je napisao/la:ovi sa gibraltara vode protiv celtica..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ako ja ovo dobro kontam, ako Zrinja kojim čudom prodje Legiu, preuzima njihov koeficijent?
Da. Ako Zrinjski prodje bit ce nositelj u trecem pretkoluFoSte95 je napisao/la:Ako ja ovo dobro kontam, ako Zrinja kojim čudom prodje Legiu, preuzima njihov koeficijent?
Garabag Agdam, Rosenborg BK, FK Astana, Astra Giurgiu, Sheriff Tiraspol, Red Star Belgrade, Dinamo Tbilisi, FH Hafnarfjardar, AS Trencín i Ferencváros bi bili moguci protivnici. Naravno, ako netko od njih ispadne onda umjesto njih upada klub koji ih je prosao.
Dacemo im 5 komada na Marakani...virtuoz je napisao/la:marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovi iz Lincolna doslovno shvatili pa karaju drugi klub iz GlazgovaGalion je napisao/la:Klub koji ispadne od Rangersa iz Glasgowa nek se raspusti.
Škoti imaju najprecjenjenije klubove u Europi.
I ne samo oni. S Ciprom ista stvar. Ja molio za APOEL ako vec mora netko jaci, a ljudi mi se smijali ovdje. Sad taj APOEL ne moze dobit TNS-aGalion je napisao/la:Ovi iz Lincolna doslovno shvatili pa karaju drugi klub iz GlazgovaGalion je napisao/la:Klub koji ispadne od Rangersa iz Glasgowa nek se raspusti.
Škoti imaju najprecjenjenije klubove u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.