Spanci i sudije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
Oni se mogu smijat samo ovim sto su igrali EL dok o LP mogu samo da sute. Od kad se igra ovaj novi format izgubili su sve utakmice. Zrinjski je u tom razdoblju igrao tri i kuci ima 1-2-0 dok je Borac igrao jednom i kuci ima pobjedu. Dakle, cetiri utakmice bez poraza dok su sarajlije izgubile svaki put. Bio je to Zeljo tri puta i Sarajevo jednom. I sam sam simpatizer jednog sarajevskog kluba, ali to je realnostMatemotika je napisao/la:Samo čekam kad će doć neki divić il štrumfić i napisati kako bi oni ovu mrtvu legiju natamburali 3-4 razlike.
Sretno Zrinjskom u revanšu. Prolaz da Bog da al neće barem ispast bez ispaljenog metka
Maltezanima leze klubovi s ovih prostora, ko nama skandinavcivirtuoz je napisao/la:marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
Napredujemo mi, ali drugi napreduju vise.Testo je napisao/la:ovi sa gibraltara vode protiv celtica..
svi napreduju, samo mi u mjestu stojimo
marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
nemas ti pojma sta je ljubav prema klubu ,ak tako zborisOsttribine je napisao/la:Kakva vam je situacija u klubu mogao bi ti poceti navijati za neki od sarajevskih klubova, a doduse imas alternativu i u Mladost DKbambus je napisao/la:TAKOOO JEEEE ZRINJA..PISAJ OVE KMICE IZ GLAVNOG GRADAAAAA
Zvezdi ili domacinu?HaRakIRi46 je napisao/la: Ponisten im je cist gol neposredno poslije prvog
Znam ja sta je ljubav prema klubu, ali bojim se da vi uskoro necete imate kluba, ali ste spremni za prepirku i provociranje sa navijacima sarajevskih klubova, mada za to nemate argumenata, a i imate puno vise problema oko svog kluba, a ne da razmisljate o sarajevskimtareizo je napisao/la:nemas ti pojma sta je ljubav prema klubu ,ak tako zborisOsttribine je napisao/la:Kakva vam je situacija u klubu mogao bi ti poceti navijati za neki od sarajevskih klubova, a doduse imas alternativu i u Mladost DKbambus je napisao/la:TAKOOO JEEEE ZRINJA..PISAJ OVE KMICE IZ GLAVNOG GRADAAAAA
mislis nazadujemoTesto je napisao/la:ovi sa gibraltara vode protiv celtica..
svi napreduju, samo mi u mjestu stojimo
Da. Ako Zrinjski prodje bit ce nositelj u trecem pretkoluFoSte95 je napisao/la:Ako ja ovo dobro kontam, ako Zrinja kojim čudom prodje Legiu, preuzima njihov koeficijent?
Dacemo im 5 komada na Marakani...virtuoz je napisao/la:marconato na aparatimafukara87 je napisao/la:mi se smijemo Sirokom jer su ispali od Maltezana, a evo Valleta(malta) vodi 1-0 protiv Crvene Zvezde
Ovi iz Lincolna doslovno shvatili pa karaju drugi klub iz GlazgovaGalion je napisao/la:Klub koji ispadne od Rangersa iz Glasgowa nek se raspusti.
I ne samo oni. S Ciprom ista stvar. Ja molio za APOEL ako vec mora netko jaci, a ljudi mi se smijali ovdje. Sad taj APOEL ne moze dobit TNS-aGalion je napisao/la:Ovi iz Lincolna doslovno shvatili pa karaju drugi klub iz GlazgovaGalion je napisao/la:Klub koji ispadne od Rangersa iz Glasgowa nek se raspusti.
Škoti imaju najprecjenjenije klubove u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.