HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Kozić
Barić-Jakovljević-Katanec-Stojkić
Petrak-Tomić
Peko-Bilbija-Todorović
Mešanović
Valjda će VM izvesti ovaj sastav danas...
Sretno momci, obradujte nas!
Petrak-Tomić
Peko-Bilbija-Todorović
Mešanović
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Cuo sam da su jedine dileme Bilbija/Arezina i Kozic/VasiljPiazzaGrande je napisao/la:Kozić
Petrak-Tomić
Peko-Bilbija-Todorović
Mešanović
PiazzaGrande je napisao/la:Proradio semafor...ale..ale..

sretno zrinjskom danas
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
I reklame oko terena su po prvi put na nadem stadionu od led panela.bit ce fin ugodjaj na stadionu,jos da je nocna idealno bi bilo.
Forza Zrinja
Forza Zrinja
Susjedi puno srece vam zelim danas, nadam se da se poljaci nece snaci u onome paklu dole

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
A ne znam, Kozić je dobar golman, samo je problem što bi mu ovo bila prva zvanična utakmica za Zrinjski pa je nepoznanica kako će se ponašati, Vasilj se već pokazao i dokazao kao dobar golman...4040deuce je napisao/la:Cuo sam da su jedine dileme Bilbija/Arezina i Kozic/VasiljPiazzaGrande je napisao/la:Kozić
Petrak-Tomić
Peko-Bilbija-Todorović
Mešanović
Što se tiče ove dvojbe Arežina ili Bilbija,VM je jučer na presici bio iznenađujuće otvoren što se tiče sastava kad je rekao da će danas nastupiti isti ekipa kao protiv Olimpica, mislim i vjerujem da nešto muti... 'ko zna, možda na kraju obojica zaigraju, Bilbija kao plutajuća devetka a Arežina iza njega..U tom slučaju ispada Meša iz sastava ili možda, ni Arežina ni Bilbija nego Žeravica u sredini...Nepoznato je i kako će se Peko ponašati sa slomljenim prstom, kako će ulaziti u duele, hoće li se čuvati...Hvala Bogu pa imamo dobar broj kvalitetnih igrača pa možemo do mile volje kombinirati...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ja bih recimo volio vidjeti Bilbiju u vrhu napada i iza njega Arežinu. Staviti Mešanovića + Arežinu bi bilo previše ofenzivno jer ne igramo protiv Travnika. A da ne govorim da je Arežina x puta bolji kreativac od Bilbije.
-
...i da Salko skloni sa atletske staze svu travu što pokosi i one vječne tri-četiri vreće cimente uz ogradu, ali to je već previše...Hum94 je napisao/la:I reklame oko terena su po prvi put na nadem stadionu od led panela.bit ce fin ugodjaj na stadionu,jos da je nocna idealno bi bilo.
Forza Zrinja

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ne bih se iznenadio kada bi tako istrčali...Meša mi je izgledao u ovih par pripremnih utakmica što sam gledao nekako bezvoljan, letargičan...Možda griješim ali takav sam dojam sa tribina stekao...espresso je napisao/la:Ja bih recimo volio vidjeti Bilbiju u vrhu napada i iza njega Arežinu. Staviti Mešanovića + Arežinu bi bilo previše ofenzivno jer ne igramo protiv Travnika. A da ne govorim da je Arežina x puta bolji kreativac od Bilbije.
Ne znam, mlatim, samo znam da ćemo kvalitetno odigrati ko god bude na terenu...SRETNO ZRINJA!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
ACHTUNG! ACHTUNG!
[VAŽNA OBAVIJEST IZ KLUBA] Još jednom najljubaznije molimo gledatelje da zbog sigurnosnih razloga i dvostruke kontrole na ulazima (u prvoj će se propuštati samo gledatelji s ulaznicama) ranije dođu na stadion, a sve kako bi se izbjegla gužva na ulazima te kako bi svi gledatelji s ulaznicom na vrijeme ušli na stadion
Ulaz na stadion bit će dozvoljen od 17 sati...
[VAŽNA OBAVIJEST IZ KLUBA] Još jednom najljubaznije molimo gledatelje da zbog sigurnosnih razloga i dvostruke kontrole na ulazima (u prvoj će se propuštati samo gledatelji s ulaznicama) ranije dođu na stadion, a sve kako bi se izbjegla gužva na ulazima te kako bi svi gledatelji s ulaznicom na vrijeme ušli na stadion
Ulaz na stadion bit će dozvoljen od 17 sati...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Hoce biti neki stream ?
Hvala 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Imas na FACE TV tekmudelko je napisao/la:Hoce biti neki stream ?Hvala

Sretno Zrinja, i svaka cast na semaforu

bolan na face tv nema nista da prenose utakmicu,sad strokno raspored ?
KpbKaka22 je napisao/la:bolan na face tv nema nista da prenose utakmicu,sad strokno raspored ?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Uh sto je vruce..... haha Baho legenda
- Beduin
- Kontakt:
Sretno mostarci, osvjetlajte obraz naseg fudbala.
Ima li bilo kakav strem za android ili na youtube prenos?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije bas nesto slika na Face-u... Barem ne meni
- rob do bagro
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Sretno mostarci, osvjetlajte obraz naseg fudbala.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Momci, zašto Graovac ne igra? Ne pratim, pa se izvinjavam što sam neupućen.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.