Belmin6 je napisao/la:To jedino kad budem imao jedno pet godina radnog staža, ništa prije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Belmin6 je napisao/la:To jedino kad budem imao jedno pet godina radnog staža, ništa prije.
Javi se Maršalu, on je sad glavni mangup u gradu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:To jedino kad budem imao jedno pet godina radnog staža, ništa prije.
Na stolu je najbolja moguca ponuda za igraca, menadzera i klub, ona finansijska. Paul moze odbit iz cisto sportskih razloga, a u takvoj situaciji ne postoji direktor koji je u mogucnosti realizovat transfer. Da zakljucim, ovdje se nema sta prigovorit Edu, ponudjeno je svim stranama ono sto su trazili. E sad, mislim da po prvi put u zadnje tri godine nudimo nesto sto se zove projekat, atak na sve frontove i po prvi put o tome pricamo, ne o nekim plasmanima u ligu prvaka, nego o borbi za trofeje. To uvijek privlaci najbolje igrace, uz novac naravno.Rooney88 je napisao/la:Kako ocekivati da Ed realizuje jedan takav transfer? Od toga nema nista bez obzira na dobru ponudu I treba se na vrijeme rijesiti pitanje veznjaka.
Nije do Paula nego Juventusa. Znaju da ni za kakve pare ne mogu dovest boljeg igraca da ga zamijeni na toj pozicijiMotti je napisao/la:Na stolu je najbolja moguca ponuda za igraca, menadzera i klub, ona finansijska. Paul moze odbit iz cisto sportskih razloga, a u takvoj situaciji ne postoji direktor koji je u mogucnosti realizovat transfer. Da zakljucim, ovdje se nema sta prigovorit Edu, ponudjeno je svim stranama ono sto su trazili. E sad, mislim da po prvi put u zadnje tri godine nudimo nesto sto se zove projekat, atak na sve frontove i po prvi put o tome pricamo, ne o nekim plasmanima u ligu prvaka, nego o borbi za trofeje. To uvijek privlaci najbolje igrace, uz novac naravno.Rooney88 je napisao/la:Kako ocekivati da Ed realizuje jedan takav transfer? Od toga nema nista bez obzira na dobru ponudu I treba se na vrijeme rijesiti pitanje veznjaka.
Sve he do Paula, kraj price.
sjeti se samo Di MarijeRooney88 je napisao/la:Kako ocekivati da Ed realizuje jedan takav transfer? Od toga nema nista bez obzira na dobru ponudu I treba se na vrijeme rijesiti pitanje veznjaka.
Do Pogbe je, juve davno reko ako igrac hoce da ide mi cemo ga prodat, ko god da je.theboss_RD07 je napisao/la:Nije do Paula nego Juventusa. Znaju da ni za kakve pare ne mogu dovest boljeg igraca da ga zamijeni na toj pozicijiMotti je napisao/la:Na stolu je najbolja moguca ponuda za igraca, menadzera i klub, ona finansijska. Paul moze odbit iz cisto sportskih razloga, a u takvoj situaciji ne postoji direktor koji je u mogucnosti realizovat transfer. Da zakljucim, ovdje se nema sta prigovorit Edu, ponudjeno je svim stranama ono sto su trazili. E sad, mislim da po prvi put u zadnje tri godine nudimo nesto sto se zove projekat, atak na sve frontove i po prvi put o tome pricamo, ne o nekim plasmanima u ligu prvaka, nego o borbi za trofeje. To uvijek privlaci najbolje igrace, uz novac naravno.Rooney88 je napisao/la:Kako ocekivati da Ed realizuje jedan takav transfer? Od toga nema nista bez obzira na dobru ponudu I treba se na vrijeme rijesiti pitanje veznjaka.
Sve he do Paula, kraj price.
I ja bi volio da shaw bude pravi s tim da dovedemo Stonesa ili vertongena.Molders je napisao/la:Samo da Shaw bude pravi i nema zime za odbranu, s tim da bi trebalo dovesti još jednog štopera, ja bi tražio igrača tipa Fontea ili Howedes, recimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.