Ne!EdoMajka je napisao/la:Decki kako sta sad za Ramazan.Trenirati ili ne ? Sta jesti koliko puta ?
Jedino pred sehur stotinjak sklekova svako 2-3 dan, i trbušnih ako se može.
Barem je tako kod mene.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Ne!EdoMajka je napisao/la:Decki kako sta sad za Ramazan.Trenirati ili ne ? Sta jesti koliko puta ?
Hoce li biti moguce odrzati tjelesnu masu ili je zagarantovan gubitak kilograma ?Klare je napisao/la:Ne!EdoMajka je napisao/la:Decki kako sta sad za Ramazan.Trenirati ili ne ? Sta jesti koliko puta ?
Jedino pred sehur stotinjak sklekova svako 2-3 dan, i trbušnih ako se može.
Barem je tako kod mene.
Idi između teravije i sehura.EdoMajka je napisao/la:Decki kako sta sad za Ramazan.Trenirati ili ne ? Sta jesti koliko puta ?
Koliko ko i kako kome.EdoMajka je napisao/la:Hoce li biti moguce odrzati tjelesnu masu ili je zagarantovan gubitak kilograma ?
VelaHavle je napisao/la:Braco, kako Whey uzimate? Ja samo poslije treninga.
Samo sam za to i znao a rekoh da pitam mozda se neko pije i prijelumani je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Braco, kako Whey uzimate? Ja samo poslije treninga.
posle se i uzima
Zavisi kako se hranis.VelaHavle je napisao/la:Samo sam za to i znao a rekoh da pitam mozda se neko pije i prijelumani je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Braco, kako Whey uzimate? Ja samo poslije treninga.
posle se i uzima![]()
Kakvi su rezultati nakon 2-3 mjeseca uzimanja Wheya? tek sam nekih 6 sedmica u teretani i mozda prije 1 sedmice samo poceo koristit.
Ako želiš uz pomoć hemije ti te kilograme možeš u kraćem periodu dobiti jako brzo. A ako želiš prirodnim putem, pojačat ishranu, napravit program treninga i prehraneCaptain4 je napisao/la:Eh ovako , planiram krenuti u teretanu sad nakon odmora. Visok sam 193-194 cm , međutim imam 80 kg. Problem male kilaže je ta što uglavnom ne jedem puno (ne prejedam se , jedem onoliko koliko je dosta da budem sit) . Eto cilj mi je da do jula 2017. nabijem 10 kila. Ima li neko prijedlog kakav?
Ma neću hemijom se rokati. Samo prirodno. Kaže mi jaran da je on za 2 mjeseca dobio 7 kg , ne koristi nikakvu hemiju.Civa je napisao/la:Ako želiš uz pomoć hemije ti te kilograme možeš u kraćem periodu dobiti jako brzo. A ako želiš prirodnim putem, pojačat ishranu, napravit program treninga i prehraneCaptain4 je napisao/la:Eh ovako , planiram krenuti u teretanu sad nakon odmora. Visok sam 193-194 cm , međutim imam 80 kg. Problem male kilaže je ta što uglavnom ne jedem puno (ne prejedam se , jedem onoliko koliko je dosta da budem sit) . Eto cilj mi je da do jula 2017. nabijem 10 kila. Ima li neko prijedlog kakav?
Preko 100kgBaader je napisao/la:Na koje težine misliš kada kažeš "velike"?
Reci jaranu da za pola godine takvog razvoja moze i secer dobiti. Pod hitno nek izmjeri kolesterol.Captain4 je napisao/la:Ma neću hemijom se rokati. Samo prirodno. Kaže mi jaran da je on za 2 mjeseca dobio 7 kg , ne koristi nikakvu hemiju.Civa je napisao/la:Ako želiš uz pomoć hemije ti te kilograme možeš u kraćem periodu dobiti jako brzo. A ako želiš prirodnim putem, pojačat ishranu, napravit program treninga i prehraneCaptain4 je napisao/la:Eh ovako , planiram krenuti u teretanu sad nakon odmora. Visok sam 193-194 cm , međutim imam 80 kg. Problem male kilaže je ta što uglavnom ne jedem puno (ne prejedam se , jedem onoliko koliko je dosta da budem sit) . Eto cilj mi je da do jula 2017. nabijem 10 kila. Ima li neko prijedlog kakav?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.