Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 11 jul 2016, 11:40

Još kod Rafe moze i na rate
You are someone else I am still right here

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 jul 2016, 15:36

velski pirlo u 11 najboljih na ep

Sent from my iPhone using Tapatalk

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 jul 2016, 18:19

Torres_9 je napisao/la:velski pirlo u 11 najboljih na ep

Sad ko Newcastle, treba mu dici cijenu do neba. Bez 15 miliona ne pricati, iako mu je zadnja godina ugovora.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 11 jul 2016, 18:33

Ja mislim da je više svakako Xavi pokazao na Euru već frizurica.
I po meni bolje njega ostaviti već frizuricu :mrgreen: . I realno ne bih prodao Allena sada. Ima Letva njega treba riješiti :wave:
Tako blizu, a tako daleko.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jul 2016, 22:34

Odlicno je odigrao ali ima kriminalne pogreske. Svaka njegova greska kulminira golom protivnika. Prvo treba produziti ugovor da bi se prodao za 15, ovako je 10 milkica plafonjera za W.Xavia. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jul 2016, 23:07

Hajmo Moussa Sissoko u Liverpool, hajmo lave. Sky objavio da Newcastle traži 35m funti za njega, mora se to spustiti na Ibe+10 miliona i to je to.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2016, 11:22

Leg'o bi nam ko budali šamar. Čovjek svaku poziciju u veznom redu um'je igrat. Ne znam šta je sa odbranom, nekako mi je ona i dalje 'tanjušna' Zataji i ona saga oko Hectora. :think:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 12 jul 2016, 12:04

Uskoro Alex Manninger potpisuje za Liverpul kao treći golman za narednu sezonu. War produžio ugovor i posuđen do kraja sezone Huddersfildu.
Kocka je bačena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jul 2016, 13:24

Trebao je dovesti rogerio cenia za golmana bar bi bili jaci iz prekida.... po meni su golmani bili uvijek kloppova slabost, al hajd maninger nije ni bitan toliko... treba dovesti jos dva prava pojačanja beka i veznog i zavrsiti ovaj prelazni rok.
Dahoud je dobar izbor ali ne razumijem zasto su toliko zapeli za njega ako ga ne zele prodati ne mozes nista na silu okreni se drugom opcijama... za beka ako je istina sto se pise je i gora situacija zapelo se za chilvella il kako se zove ko da je najbolji igrac svijeta a ne decko koji nije odigrao utakmice kako treba....
Nadam se da ce biti bolje do kraja prelaznog roka, niko niti ocekuje niti trazi neke velike zvijezde i pojacanja ali i ovaj rok ako se ne popune ove dvije pozicijr koje su godima problem liverpoola onda se ne treba ni nadati puno da ce biti bolje i ove sezone.
Vezni red nekako ispada iz godine u godinu sve veci i veci problem evo u zadnje vrijeme je i henderson u velikom padu, allen je ok ali nije igrac za prve postave, can je cudan igrac pravo zna sve po malo ali ni u cemu nije toliko dobar... al vidjet ćemo dok krenu pripremne utakmice kako ce to funkcionisati i da li ce klopp biti zadovoljan.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 jul 2016, 13:34

Goal objavio da je menadžer Pogbe prekinuo pregovore sa MUN i da trenutno kreće u pregovore sa Liverpoolom, e sad koliko je tačno... I meni prijatelj maloprije reče,nisam vjerovao..
Sabrine mi moje!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 jul 2016, 14:00

benteke nece da ide, mi se ovog skarta nikad necemo rjesiti

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jul 2016, 14:24

BosnianKingdom je napisao/la:Goal objavio da je menadžer Pogbe prekinuo pregovore sa MUN i da trenutno kreće u pregovore sa Liverpoolom, e sad koliko je tačno... I meni prijatelj maloprije reče,nisam vjerovao..
Ma ja ne vjerujem u to ni 1 % nemoj taj goal pratiti samo gubiš vrijeme :D
Ja im vjerujem koliko i ovim sa ss.ba koji su cini mi se danas ili jučer objavili da payet nije na prodaju a evo sad vec pisu kako je na izlaznim vratima hahah
Neka bentekea nije los za klupe ako njemu ne smeta sto bi nama smetalo.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 jul 2016, 14:37

Ma velika mu plata za četvrtog napadača, a nešto sumnjam da bi se i on zadovoljio sa tim statusom. Realno, bolje mu je da igra u Palacu za slične pare, tamo bi bio tito.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 12 jul 2016, 21:15

Zipa Celtica (plac).
Kocka je bačena

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 12 jul 2016, 21:42

Ibe potpisuje za Bournemouth. Cijena £15mil, u igovor ukljucene buy-back i sell-on klauze. Odlican posao, svakako ne bi imao veliku minutazu, a u Bournemouthu ima odlicnog trenera i sigurno ce imati dosta prilika da pokaze sta zna. Ako i ne uspije, uzeli su dobre pare za njega, a ako uspije, moze se vratiti za dogovorenu cijenu. Ne znam kolika je.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 12 jul 2016, 22:17

fera je napisao/la:Trebao je dovesti rogerio cenia za golmana bar bi bili jaci iz prekida.... po meni su golmani bili uvijek kloppova slabost, al hajd maninger nije ni bitan toliko... treba dovesti jos dva prava pojačanja beka i veznog i zavrsiti ovaj prelazni rok.
Dahoud je dobar izbor ali ne razumijem zasto su toliko zapeli za njega ako ga ne zele prodati ne mozes nista na silu okreni se drugom opcijama... za beka ako je istina sto se pise je i gora situacija zapelo se za chilvella il kako se zove ko da je najbolji igrac svijeta a ne decko koji nije odigrao utakmice kako treba....
Nadam se da ce biti bolje do kraja prelaznog roka, niko niti ocekuje niti trazi neke velike zvijezde i pojacanja ali i ovaj rok ako se ne popune ove dvije pozicijr koje su godima problem liverpoola onda se ne treba ni nadati puno da ce biti bolje i ove sezone.
Vezni red nekako ispada iz godine u godinu sve veci i veci problem evo u zadnje vrijeme je i henderson u velikom padu, allen je ok ali nije igrac za prve postave, can je cudan igrac pravo zna sve po malo ali ni u cemu nije toliko dobar... al vidjet ćemo dok krenu pripremne utakmice kako ce to funkcionisati i da li ce klopp biti zadovoljan.
Previše je prodavač magle nakupio igrača sličnog tipa s kojima je teško nešto ozbiljnije napraviti, jer jednostavno ne možeš napraviti neki balans snage, izdržljivosti i kreativnosti...kada budeš imao takvu trojicu koji će se razumjeti na sredini terena onda možeš i očekivati neki dobar rezultat...
Najbolji primjer za ovu tvrdnju imaš u veznom redu Portugala ili Sportinga koju je uspostavio majstor (al' baksuz :D ) Jorge Jesus i koju je odlično iskoristio portugalski selektor na Euru...
Švabo bi to možda i uspio nekako skrpiti protiv nešto slabijih protivnika, ali u važnim utakmicama protiv ozbiljnijih momčadi će teško da ide...
Mi bez zadnjeg veznog koji je profil Williama Carvalha ili Kondogbie teško da možemo dobiti potreban balans, bar po mom mišljenju...
Šteta što nismo doveli i ovog Kenijca iz filijale Southamptona :shifty:
Joint_fc

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 12 jul 2016, 22:24

Jel ovo ode Skrtel?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 jul 2016, 00:21

Sage je napisao/la:Jel ovo ode Skrtel?
Jeste u Fenerbache.
Čini mi se da je još Leiva ostao od te stare generacije.
Kocka je bačena

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 jul 2016, 11:33

Ne mogu da vjerujem da Balotelia ne mozemo ni Kinezima prodati, kad je dolazio, bio sam siguran da se moze vratiti dobar dio love, ako bude promasaj, da se uvijek moze naci neka budala koja misli da ce eksplodirati.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jul 2016, 11:52

ako je istina bila da smo zapeli za dahouda e onda je to jos jedan dokaz koliko nam je nesposbna uprava.Jedna borusija m da nas odbije a kad pogledate konkurente kako dovode igrace koje pozele e to je za plakanje.

Ostaje samo nada ce klopp od nas napraviti dortmund vol.2

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.