BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Celtic
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Celtic » 12 jul 2016, 10:41

Ma nema ni od ovoga ništa ,umjesto da naši klubovi prave bolje rezultate u ovim takmičenjima,oni ispadaju u prvim kolima od nekih klubova što čovjek jedva i zna za njih.Milion je razloga što je tako,ali eto neda mi se pisati ,kad smo več o tome raspravljali i govorili.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 jul 2016, 10:44

tuzlak1987 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:A inace se ljute kad im kazes da su ustaski klub, sto kaze :rol:
probaj jos dublje kopat :bih:
Necu ja nista kopati boli me briga za te stvari ali vidis da otkrivate svoje pravo lice kada vas puknu prelazi :thumbdown:
razumio si ti mene. :zviz:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 11:01

Kec na Zrinjski 4.80 uplata 20 eurica.
Hajde Zrinja ne budi stipsa barem 1-0. :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2016, 11:14

Sabinho je napisao/la:
Tristan je napisao/la:Koliko karata je dato Poljacima?
Jesu li vama onda dolazili ©ifuti i je li bilo belaja? Inace vasa pobjeda je zadnja pobjeda nekog naseg tima u kvalama za LP, i jedna od cetiri ukupno (ne racunajuci Maltezane i Islandjane).
Mozes li navesti sve pobjede u kvalama za LP?
Ja znam da je Zeljo imao Lilestroma x2 i to je to.
Borac je digao izraelce kuci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 12 jul 2016, 11:20

Sinoc opsadno stanje u Mostaru,ko da je rat

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 12 jul 2016, 11:21

evo sta se desi kad nas predstavljaju timovi u evropi koji su ili jednom ili nikako igrali u evropi... moram priznati da sam razocaran sirokim najvise, ipak imaju iskustva igranja evrope, dok slobodom i radnikom ne mogu biti nezadovoljan jer nisam nista ni ocekivao od njih... sloboda nakon skoro 40 godina igra evropu i ispade, nista strasno, radnik, oslabljen i sa jos manje iskustva od tuzlaka ispade takodjer... zrinjski vjerovatno ispada bez ispaljenog metka protiv poljaka a nasa bh evropska epizoda se zavrsava u JULU!!! samo treba to preko jezika da predje da shvatis da je ovo najveca sramota bh fudbala... nadam se da ce sarajevski timovi sljedece godine biti ti koji ce predstavljati bih a ne anonimusi...

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 12 jul 2016, 11:36

dobrinja1 je napisao/la:evo sta se desi kad nas predstavljaju timovi u evropi koji su ili jednom ili nikako igrali u evropi... moram priznati da sam razocaran sirokim najvise, ipak imaju iskustva igranja evrope, dok slobodom i radnikom ne mogu biti nezadovoljan jer nisam nista ni ocekivao od njih... sloboda nakon skoro 40 godina igra evropu i ispade, nista strasno, radnik, oslabljen i sa jos manje iskustva od tuzlaka ispade takodjer... zrinjski vjerovatno ispada bez ispaljenog metka protiv poljaka a nasa bh evropska epizoda se zavrsava u JULU!!! samo treba to preko jezika da predje da shvatis da je ovo najveca sramota bh fudbala... nadam se da ce sarajevski timovi sljedece godine biti ti koji ce predstavljati bih a ne anonimusi...
Kako možeš garantovati da ni oni neće ispasti u prvom krugu? To ti vidovita Mara? Hajde ohladite malo sa sarajevskim klubovima, nisu uopšte relevantni za temu trenutno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 12 jul 2016, 11:36

4040deuce je napisao/la:Sinoc opsadno stanje u Mostaru,ko da je rat
slabo navijaca legije , jutros sreo par starijih po 2-3 setaju .. od famoznih huligana ni h za sada . hvala bogu , nije da ih prizivam :lol:

po prirodi otpimist pa se nadam pobjedi , u vinkovom stilu zatvori se i iz kontre. 1-0 mesanovic :D

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 12 jul 2016, 11:39

FaustinoAsprilla je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:Sinoc opsadno stanje u Mostaru,ko da je rat
slabo navijaca legije , jutros sreo par starijih po 2-3 setaju .. od famoznih huligana ni h za sada . hvala bogu , nije da ih prizivam :lol:
Prva ekipa im je jucer bila u Splitu,cuo sam da su bile neke trzavice sa Torcidom,vecinom su ti navijaci po Dalmaciji na moru,njihov dolazak pod pratnjom ocekuje se kroz 2-3 sata

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 11:40

dobrinja1 je napisao/la:evo sta se desi kad nas predstavljaju timovi u evropi koji su ili jednom ili nikako igrali u evropi... moram priznati da sam razocaran sirokim najvise, ipak imaju iskustva igranja evrope, dok slobodom i radnikom ne mogu biti nezadovoljan jer nisam nista ni ocekivao od njih... sloboda nakon skoro 40 godina igra evropu i ispade, nista strasno, radnik, oslabljen i sa jos manje iskustva od tuzlaka ispade takodjer... zrinjski vjerovatno ispada bez ispaljenog metka protiv poljaka a nasa bh evropska epizoda se zavrsava u JULU!!! samo treba to preko jezika da predje da shvatis da je ovo najveca sramota bh fudbala... nadam se da ce sarajevski timovi sljedece godine biti ti koji ce predstavljati bih a ne anonimusi...
Kojih 40 godina momak :?:
De mi objasni kojom matematikom posto moja kaze da proslo nekih 12-13 godina.
Ukoliko sarajevski timovi(koji su takodjer znali da obrukaju i sebe i drzavu)uopste izbore evropu neka i igraju istu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jul 2016, 12:17

bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Tristan je napisao/la:Koliko karata je dato Poljacima?
Jesu li vama onda dolazili ©ifuti i je li bilo belaja? Inace vasa pobjeda je zadnja pobjeda nekog naseg tima u kvalama za LP, i jedna od cetiri ukupno (ne racunajuci Maltezane i Islandjane).
Prije Lilestroma ste uzeli Islandjane 2x. Onda mi one Maltezane 2x i Genk jednom. Nakon toga jos Borac uzima ove i to je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 12 jul 2016, 12:26

bhsport je napisao/la: Mozes li navesti sve pobjede u kvalama za LP?
od kad se igra ovaj novi sistem (da nismo nositelji u drugom pretkolu) samo je Zrinjski uzeo Slovana 1:0 i Borac Maccabija 3:2..
#SuningOUT

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jul 2016, 12:39

solinas je napisao/la:
Ukoliko sarajevski timovi(koji su takodjer znali da obrukaju i sebe i drzavu)uopste izbore evropu neka i igraju istu.
Neka momka...stipu ga...Nek izbaci frustracije iz sebe...valja mu se počet navikavat na ovo stanje :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 12 jul 2016, 12:45

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Neka momka...stipu ga...Nek izbaci frustracije iz sebe...valja mu se počet navikavat na ovo stanje :urnebes:
koje stanje? da u svojim ciklicnim izlascima van bih, ispadate odmah u 1.pretkolu? vi ste uboli prosle sezone, i pitanje je kad cete ponovo? za 20 godina? :crazy: ipak se zna velika cetvortka trenutno u bih... ;)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2016, 12:49

Intertoto kup je korida a ne takmicenje.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2016, 12:53

hurem je napisao/la:Intertoto kup je korida a ne takmicenje.
Izaci cemo i naredne pa i nakon te pa i nakon te i sve tako, samo da bi vi iz Sarajeva imali vecu bol oko cmara

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 12 jul 2016, 12:53

zanimljivo je istaci da je sloboda u svoja dva izlaska u evropska takmicenja nije igrala nikad u evropi, u las palmasu i jerusalemu :urnebes:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2016, 12:55

Sabinho je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Jesu li vama onda dolazili ©ifuti i je li bilo belaja? Inace vasa pobjeda je zadnja pobjeda nekog naseg tima u kvalama za LP, i jedna od cetiri ukupno (ne racunajuci Maltezane i Islandjane).
Prije Lilestroma ste uzeli Islandjane 2x. Onda mi one Maltezane 2x i Genk jednom. Nakon toga jos Borac uzima ove i to je to.
Ma da, nisam htio da racunam Maltu i Island. Hvala ti @sabihho. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2016, 13:06

tuzlak1987 je napisao/la:
Izaci cemo i naredne pa i nakon te pa i nakon te i sve tako, samo da bi vi iz Sarajeva imali vecu bol oko cmara
Ma ja se samo malo salim prijatelju, zivio sam jedno vrijeme u Tuzli tako da mi je Sloboda u svakom slucaju draga i volio bih da uvijek bude medju 4 tima koja igraju Europu (naravno ako imaju kvalitet za to), a ova reakcija gore je bila vise na vase spamovanje ove teme...evo danima se raspravljate oko nicega...umjesto da procitamo nesto o Zrinjskom koji evo danas igra izuzetno vaznu utakmicu, kad ono citav pdf preplavljen glupostima (ja cu ih tako nazvati) oko kojih se nikada necete moci dogovoriti...

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.