HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Koje gradske uprave?Nema izbora ,nema gradskog vijeca i nema gradnje jer je stadion iznajmljen.Sr.anje ali tako je yebiga.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Ja ipak vidim dosta veliki skok i pomak sa ovom upravom trenutnom,ne znam tko je od tih ljudi najzasluzniji za ovo,ali svaka mu castALOBOLA je napisao/la:Koje gradske uprave?Nema izbora ,nema gradskog vijeca i nema gradnje jer je stadion iznajmljen.Sr.anje ali tako je yebiga.

-
A ne znam, najbolje je dovesti strojeve i početi raditi kao i ovi raznorazni neimari što grade zgrade po gradu bez ikakvog usvojenog plana...ruši se i gradi kako se kome digne...jbgALOBOLA je napisao/la:Koje gradske uprave?Nema izbora ,nema gradskog vijeca i nema gradnje jer je stadion iznajmljen.Sr.anje ali tako je yebiga.
Ali...da ne odem daleko sa ovom pričom, sutra je najvažnija utakmica ove sezone...Forza Zrinja!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Jučer sam malo gledao trening, čini mi se da bi sutra mogla istrčati ista momčad kao protiv Olimpica pa i Peko sa zamotanom šakom...Jedina dvojba kod Vinka je, čini mi se, Bilbija ili Arežina...
Dobra stvar je što i Graovac trenira već tjedan dana...oporavio se...
Dobra stvar je što i Graovac trenira već tjedan dana...oporavio se...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Volio bi da zaigraju Peko (čini se da bi mogo zaigrat sa zavijenom šakom) i Bilbija prije Arežine i Filipovića.. Oni imaju nekog iskustva, sjećam se Peko je ko tinejdzer igro Europske utakmice za Dinamo, a Bilbija je za Sarajevo odigaro odlično prije dvije sezone, zabio neke odlučujuće golove za prolaz dalje.. Sve to igra ulogu.. Mislim da bi njih dvojica ušli hladnije glave u ovaj dvomeč.. Al opet Vinkec zna najbolje

HŠKZ!
-
Sa današnje press konferencije Zrinjskog...
Pero Stojkić:
-"Iako je Legija favorit i mi imamo određene kvalitete sa kojim se možemo suprostaviti i nadam se da ćemo uzeti povoljan rezultat. Nama će biti mnogo lakše igrati po ovoj vrućini, ali naravno kako nama tako i njima. Kao što su nas nosili i prijašnjih sezona tako i ovu utakmicu pozivam navijače da dođu u što većem broju da nas bodre a mi ćemo dati naš maksimum "...
-"Mislim da je Maribor prije dvije godine imao jaču ekipu nego što sada ima Legia. Vidjeli ste kako smo dobro parirali Mariboru, a znamo da je Maribor poslije prošao u grupnu fazu Lige prvaka. Malo nam je nedostajalo da izbacimo Slovence, da je bilo više sreće igrali bi u trećem pretkolu", prisjetio se Stojkić duela s Mariborom...
Vinko Marinović:
-"Čeka nas jedna zaista teška utakmica sa jednim kvalitetnim protivnikom, sam podatak da imaju u svojoj ekipi pet reprezentativaca koji su nastupali na Europskom prvenstvu dovoljno govori o tome da za nas sutra teška nadam se da će moji igrači dati maksimum sutra i da ćemo pokušati doći do jednog dobrog rezultata. Vi sami znate da je Legija favorit u ovoj utakmici međutim sigurno da i moji igrači imaju jedan veliki izazov pred ovu utakmicu"...
-"Koliko sam primjetio Legia ima probleme u prekidima a ostavljaju i prostora za kontranapade"...
Pero Stojkić:
-"Iako je Legija favorit i mi imamo određene kvalitete sa kojim se možemo suprostaviti i nadam se da ćemo uzeti povoljan rezultat. Nama će biti mnogo lakše igrati po ovoj vrućini, ali naravno kako nama tako i njima. Kao što su nas nosili i prijašnjih sezona tako i ovu utakmicu pozivam navijače da dođu u što većem broju da nas bodre a mi ćemo dati naš maksimum "...
-"Mislim da je Maribor prije dvije godine imao jaču ekipu nego što sada ima Legia. Vidjeli ste kako smo dobro parirali Mariboru, a znamo da je Maribor poslije prošao u grupnu fazu Lige prvaka. Malo nam je nedostajalo da izbacimo Slovence, da je bilo više sreće igrali bi u trećem pretkolu", prisjetio se Stojkić duela s Mariborom...
Vinko Marinović:
-"Čeka nas jedna zaista teška utakmica sa jednim kvalitetnim protivnikom, sam podatak da imaju u svojoj ekipi pet reprezentativaca koji su nastupali na Europskom prvenstvu dovoljno govori o tome da za nas sutra teška nadam se da će moji igrači dati maksimum sutra i da ćemo pokušati doći do jednog dobrog rezultata. Vi sami znate da je Legija favorit u ovoj utakmici međutim sigurno da i moji igrači imaju jedan veliki izazov pred ovu utakmicu"...
-"Koliko sam primjetio Legia ima probleme u prekidima a ostavljaju i prostora za kontranapade"...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 11 jul 2016, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Tomislav Tomić:
-"Zna se kako igramo kod kuće. Zato i imamo taj niz bez poraza u prvenstvu. Naravno, pokušati ćemo pobijediti i ovog puta, to je uvijek cilj, a hoćemo li uspjeti, to je druga stvar. U svakom slučaju, vjerujem da uz veliku podršku s tribina možemo do povoljnog rezultata" ...
-"U Legiji je dio karijere proveo i moj bivši suigrač iz Željezničara, Marijan Antolović. On kaže da su dosta mijenjali ove sezone i da im u prvoj utakmici neće igrati najbolji igrači, ali to što se nas tiče ništa ne mijenja" ...
-"Dobro smo izgledali u pripremama, u svakoj utakmici imali smo dominantan posjed, a što je jako važno, tjelesno smo spremni. Nije to značajno drukčija momčad u odnosu na onu iz prošle sezone…, rekao bih da je najveća razlika to što više nemamo Zakarića na krilu. Ali došli su neki novi igrači, a pojedini, poput Jakovljevića, već djeluju kao da će biti značajna pojačanja. Uzimajući u obzir što su radili drugi, mislim da opet imamo kadar za sami vrh Premijer lige. Sarajevo se najviše pojačalo, dok recimo Želji ne dajem neke posebne šanse"...
-"U Mostaru uvijek želimo igrati napadački, ali ovo je ipak nešto drukčija utakmica. Teško da će se dogoditi da ih odmah na startu pritisnemo, jer treba biti oprezan i ne dozvoliti da nam se potkrade neka greška…, smatram da bi to bilo kobno napraviti i na njihovoj polovini. Ali opet, ne bi se trebali ni do kraja povući. Morali bi stati čvrsto, a ako osjetimo da možemo, krenut ćemo naprijed. Po meni će najvažnije biti sačuvati mrežu, ne primiti gol"...
-"Zna se kako igramo kod kuće. Zato i imamo taj niz bez poraza u prvenstvu. Naravno, pokušati ćemo pobijediti i ovog puta, to je uvijek cilj, a hoćemo li uspjeti, to je druga stvar. U svakom slučaju, vjerujem da uz veliku podršku s tribina možemo do povoljnog rezultata" ...
-"U Legiji je dio karijere proveo i moj bivši suigrač iz Željezničara, Marijan Antolović. On kaže da su dosta mijenjali ove sezone i da im u prvoj utakmici neće igrati najbolji igrači, ali to što se nas tiče ništa ne mijenja" ...
-"Dobro smo izgledali u pripremama, u svakoj utakmici imali smo dominantan posjed, a što je jako važno, tjelesno smo spremni. Nije to značajno drukčija momčad u odnosu na onu iz prošle sezone…, rekao bih da je najveća razlika to što više nemamo Zakarića na krilu. Ali došli su neki novi igrači, a pojedini, poput Jakovljevića, već djeluju kao da će biti značajna pojačanja. Uzimajući u obzir što su radili drugi, mislim da opet imamo kadar za sami vrh Premijer lige. Sarajevo se najviše pojačalo, dok recimo Želji ne dajem neke posebne šanse"...
-"U Mostaru uvijek želimo igrati napadački, ali ovo je ipak nešto drukčija utakmica. Teško da će se dogoditi da ih odmah na startu pritisnemo, jer treba biti oprezan i ne dozvoliti da nam se potkrade neka greška…, smatram da bi to bilo kobno napraviti i na njihovoj polovini. Ali opet, ne bi se trebali ni do kraja povući. Morali bi stati čvrsto, a ako osjetimo da možemo, krenut ćemo naprijed. Po meni će najvažnije biti sačuvati mrežu, ne primiti gol"...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Upravo kupio karte,koliko vidim idu dobro .Dok sam bio par minuta pred upravom otislo 50-ak komada tako da tko misli na tekmu bolje na vrijeme uzeti ulaznicu.
Vidim ove izjave i 100% se slazem narocito sa Tomicem.Jedini nas hemdikep je odlazak Zakarica a o pojacanjima cemo nakon 5-6 sluzbenih tekmi.
Vidim ove izjave i 100% se slazem narocito sa Tomicem.Jedini nas hemdikep je odlazak Zakarica a o pojacanjima cemo nakon 5-6 sluzbenih tekmi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Čitajući ovaj, kako kažu, najčitaniji portal u državi neko neupućen ne bi ni skontao da prvak BiH igra za 24 sata utakmicu pretkola LP protiv vrlo jakog protivnika, prvaka Poljske, države učesnice netom završenog Eura u Francuskoj...Saznali smo danas da Karačić sutra dolazi u Široki, da trener Novog Travnika obećava dobru sezonu, da su se Drina i Travnik pojačali i da su BH prestavnici na Neymarovom turniru ušli među 16 momčadi ( čestitam )...O nastupu državnog prvaka u LP ni riječi...BRAVO! 
EDIT: Kate je preuzeo Šibenik, to sam zaboravio napisati...

EDIT: Kate je preuzeo Šibenik, to sam zaboravio napisati...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Objektivni bosanski portal. Da igraju Željo ili Sarajevo pisali bi kakva je igračima stolica bila jutros ali ništa novo znali smo to i od prije.
Još 24 sata do utakmice... optimističan sam pravo! Ekipa je spremna i uigrana, vjerojatno istrčava ista postava kao protiv Olimpica uz jedinu dvojbu Bilbija - Arežina, a Peko će vjerojatno sa zaštitom igrati sutra! Miloš Filipović je najbolji svakako kao joker s klupe
... MOSA NJAZRI
P.S. poslije ove utakmice sa Legiom, o nekim stvarima treba sigurno unutar kluba definirati za Budućnost, jer 5000 karata je stvarno premalo... ali nek prođe Legia, pa u pauzi do 3. pretkola ćemo diskutirati o određenim potencijalnim promjenama, do tada neka operacija Legia počne

P.S. poslije ove utakmice sa Legiom, o nekim stvarima treba sigurno unutar kluba definirati za Budućnost, jer 5000 karata je stvarno premalo... ali nek prođe Legia, pa u pauzi do 3. pretkola ćemo diskutirati o određenim potencijalnim promjenama, do tada neka operacija Legia počne

Prijatelju,nemoj me shvatiti pogresno,ali moras razumjeti da je i njima(upravi) u interesu da dodje sto vise ljudi,sto zbog zarade od ulaznica,sto zbog same atmosfere na stadionu,ali ocito je iz sigurnosnih razloga maksimalno tih 5000 karata,jer haj ti budi pametan pa pusti ljude na gornju tribinu s onim budalesinama,trebala bi NATO vojska da odrzava tampon zonu,a i radi natkrivene donje tribine ne vidi se ni pola terena..Takvo je stanje kako je,stadion se mora nadograditi(uraditi rekonstrukciju stajanja) da bi se dobila potrebna sjedeca mjesta i povecao kapacitet za Europu..Mandrake je napisao/la:Još 24 sata do utakmice... optimističan sam pravo! Ekipa je spremna i uigrana, vjerojatno istrčava ista postava kao protiv Olimpica uz jedinu dvojbu Bilbija - Arežina, a Peko će vjerojatno sa zaštitom igrati sutra! Miloš Filipović je najbolji svakako kao joker s klupe... MOSA NJAZRI
![]()
![]()
![]()
4040deuce je napisao/la: Prijatelju,nemoj me shvatiti pogresno,ali moras razumjeti da je i njima(upravi) u interesu da dodje sto vise ljudi,sto zbog zarade od ulaznica,sto zbog same atmosfere na stadionu,ali ocito je iz sigurnosnih razloga maksimalno tih 5000 karata,jer haj ti budi pametan pa pusti ljude na gornju tribinu s onim budalesinama,trebala bi NATO vojska da odrzava tampon zonu,a i radi natkrivene donje tribine ne vidi se ni pola terena..Takvo je stanje kako je,stadion se mora nadograditi(uraditi rekonstrukciju stajanja) da bi se dobila potrebna sjedeca mjesta i povecao kapacitet za Europu..
Sve što si napisao, apsolutno potpisujem... ali ovo što sam ti boldao je ključno! Stadion je potrebno obnoviti i nadograditi, jer ako želimo još više napredovati u odnosu na konkurenciju, treba nam taj infrastrukturalni pomak... neke su stvari u tom području odrađene, ali sve je to kozmetički... da ne ispada da kritiziram upravu koja radi lavovski posao (prije svega mislim na Šulu), kao navijač strastveni navijač Zrinjskog želim i taj pomak vidjeti... hoću novi redizajnirani BB

Ma hajmo Legiu riješit, pa poslije o svemuFoSte95 je napisao/la:Objasnio bih vam zbog cega je to ali dobicu ban pa necu![]()

-
Kaže im trener da će im vrućina biti najveći protivnik... 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Od sutrasnje tekme vam zavisi mozetevli se cwmu u revansu nadatiMandrake je napisao/la:Ma hajmo Legiu riješit, pa poslije o svemuFoSte95 je napisao/la:Objasnio bih vam zbog cega je to ali dobicu ban pa necu![]()
jel ogranicen broj mjesta samo na 5000 ljudi ? znaci ne moze se kupit ulaznica prije samog pocetka utakmice ?
Može ako ostane karata, naravno...KpbKaka22 je napisao/la:jel ogranicen broj mjesta samo na 5000 ljudi ? znaci ne moze se kupit ulaznica prije samog pocetka utakmice ?

-
- Kontakt:
Sretno danas i predstavite BiH u sto boljem svijetlu! Samo jako do pobijede!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.