Nažalost ti ne znas sta pises, ali treba pokušati. Ko je odgovoran sto jedan potpise toliki ugovor a drugi igra za hiljadu, karikiram. Mi ovdje pisemo o ugovorima i raskidima. Ne zanima mene i tebe ko ima koliki ugovor nego kako nekog pustis a nekome ne daš. Ako si odlučio da Zahirovic i Sadikovic ne valjaju pusti sporazumno obojicu. Neće ni Sadikovic tražiti lovu za ugovor koji ima, a ima ga.Rade Paprica 9 je napisao/la:Da Dadi trebaju dati 120 hiljada KM za sezonu i njemu bi dali slobodne papire, ali pošto nemoraju poređenje sa Zahirovićem nije umjesno. Upravo si objasnio da nemaš logike, pogotovo ne u interesu kluba. Samo džaba truniš i stvaraš lošu atmosferu. Inače ova uprava nije uradila puno stvari, ali je definitvno pokazala prave dušmane kluba, a mnogi od njih su godinama bili u klubu. Zato i jeste klub doveden na niske grane. Sad im valjda teško kad vide da neko umije.amazon je napisao/la:Bezveze ti je prica. Sta je u intersu kluba da dovede Zahirovica i za pola godine mu kaze imas slobodne papire i jos milion takvih primjera koje mi je mrsko nabrajati. Nema razlike izmedu Zahirovica i Sadikovica, obojica imaju ugovore, jednog pustis slobodnih papira a za drugog kao trazis neke pare.Van svake pameti.To je neko banalno poredjenje a takvih i slicnih primjera je milion.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Normalno da ne moze trazit pare za ugovor jer klub ne raskida ugovor sa njim
- amazon
- Kontakt:
Po meni najbolja taktika i sastav za pitice.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Mi ovdje pišemo o Dadi Sdikoviću, a ti pokušavaš u priču ugurati Zahirovića, pri tom zaboravljajući da je Dado naše dijete i koliko je mlađi od Zahirovića.amazon je napisao/la:Nažalost ti ne znas sta pises, ali treba pokušati. Ko je odgovoran sto jedan potpise toliki ugovor a drugi igra za hiljadu, karikiram. Mi ovdje pisemo o ugovorima i raskidima. Ne zanima mene i tebe ko ima koliki ugovor nego kako nekog pustis a nekome ne daš. Ako si odlučio da Zahirovic i Sadikovic ne valjaju pusti sporazumno obojicu. Neće ni Sadikovic tražiti lovu za ugovor koji ima, a ima ga.Rade Paprica 9 je napisao/la:Da Dadi trebaju dati 120 hiljada KM za sezonu i njemu bi dali slobodne papire, ali pošto nemoraju poređenje sa Zahirovićem nije umjesno. Upravo si objasnio da nemaš logike, pogotovo ne u interesu kluba. Samo džaba truniš i stvaraš lošu atmosferu. Inače ova uprava nije uradila puno stvari, ali je definitvno pokazala prave dušmane kluba, a mnogi od njih su godinama bili u klubu. Zato i jeste klub doveden na niske grane. Sad im valjda teško kad vide da neko umije.amazon je napisao/la:Bezveze ti je prica. Sta je u intersu kluba da dovede Zahirovica i za pola godine mu kaze imas slobodne papire i jos milion takvih primjera koje mi je mrsko nabrajati. Nema razlike izmedu Zahirovica i Sadikovica, obojica imaju ugovore, jednog pustis slobodnih papira a za drugog kao trazis neke pare.Van svake pameti.To je neko banalno poredjenje a takvih i slicnih primjera je milion.
Tvoja je logika, ako su Zahirović, Đermanović, Thiago, Mailson, Stanić, Bogičević, Kramarić itd dobili slobodne papire, može i Dado. Strašan argument, potpuno zaboravljajući mnoge faktore vezano za Dadu u poređenju sa ostalim igračima, a prije svega godište. Nemam ništa protiv da njegov otac razmišlja tako, ali ako navijač kluba razmišlja tako, definitivno nevidi dalje od nosa.
U svakom slučaju, ako vidiš Dadinog oca, reci mu da ugovor može samo otkupiti, cijena prava sitnica, pa nek ga voda gdje hoće.
- amazon
- Kontakt:
A ti fol znas sta ko moze otkupiti
Pogresna ti je furka jarane, de odmori malo sta ti fali. 

fibonacci je napisao/la:Pozdrav svima,
Od ovih malo upućenijih, interesuje me tribina Istok. Koji je konačan oblik tribine?
Vidim da se oko stadiona postavlja ograda od Juga ka Sjeveru pored betonskog zidića. Na onoj maketi koja je izašla kao finalna na službenoj stranici ispada da će Istok se posojiti sa Sjeverom i da će tribina biti iste visine kao i Sjever. Onda sam došao do zaključka da ako će se tribina tako graditi onda ta ograda koja se postavlja treba da uđe par metera još prema bočnoj liniji tj tačno iza reklama. Ali ako će se graditi ona tribina koja će početi sa sredine Sjevera odakle je i bio Istok tj ona na dvije etaže onda se može uraditi i odakle se postavlja ograda, ali neće izgledati kao na maketi koja je objavljena na službenoj stranici.
Dalje...
Zna li neko gdje će biti smješteni pitari i da li će se skidati stolice da tog dijela tribine. Ako se ne skinu a dođe do lomljnje istih nastao bi veliki belaj na Sjeveru jer i ja bih poludio da se stolice koje smo mi svi platili lome od strane pitara. Ako njima treba da se da 5% od kapaciteta stadiona onda nek idu u prostor predviđen za goste i ništa više im se ne treba dati i obavezno skinuti stolice. Ja ne znam da li uprava ima namjeru da skida ali ja bih skinuo svakakao.
... niko ništa, bitno je da se prepirete oko gluposti...
"Truth begins in lies."
- amazon
- Kontakt:
Ma jarane ovdje neces dobiti takve odgovore jer nema niko iz uprave. Jedino ovi sto se furaju da su u upravi ili bliski ali su oni zaduzeni za gluposti i komplekse pokazati. Ja ti nazalost kao navijac ne znam odgovoriti na ova tvoja pitanja.
Zar ti nisi imao dojave da lendric i stevanovic idu, da ce trenirati sa juniorima?
usput aco nabijem te na **** i tebe i cijelu administraciju kad ovakve idiote ne banujete
usput aco nabijem te na **** i tebe i cijelu administraciju kad ovakve idiote ne banujete
hvala, doviđenja i prijatno.
Ako bude stolica bice i lomljena. To je jasno ko dan. Sto se tice tvojih pitanja stvarno ne znam odgovor, a cisto sumnjam da ga trenutno znaju i Upravi kluba. To ce se zavrsavati par dana pred derbi.fibonacci je napisao/la:Pozdrav svima,
Od ovih malo upućenijih, interesuje me tribina Istok. Koji je konačan oblik tribine?
Vidim da se oko stadiona postavlja ograda od Juga ka Sjeveru pored betonskog zidića. Na onoj maketi koja je izašla kao finalna na službenoj stranici ispada da će Istok se posojiti sa Sjeverom i da će tribina biti iste visine kao i Sjever. Onda sam došao do zaključka da ako će se tribina tako graditi onda ta ograda koja se postavlja treba da uđe par metera još prema bočnoj liniji tj tačno iza reklama. Ali ako će se graditi ona tribina koja će početi sa sredine Sjevera odakle je i bio Istok tj ona na dvije etaže onda se može uraditi i odakle se postavlja ograda, ali neće izgledati kao na maketi koja je objavljena na službenoj stranici.
Dalje...
Zna li neko gdje će biti smješteni pitari i da li će se skidati stolice da tog dijela tribine. Ako se ne skinu a dođe do lomljnje istih nastao bi veliki belaj na Sjeveru jer i ja bih poludio da se stolice koje smo mi svi platili lome od strane pitara. Ako njima treba da se da 5% od kapaciteta stadiona onda nek idu u prostor predviđen za goste i ništa više im se ne treba dati i obavezno skinuti stolice. Ja ne znam da li uprava ima namjeru da skida ali ja bih skinuo svakakao.
- amazon
- Kontakt:
Ma nece biti stolica sigurno iako nam je i to trosak skidati, pa opet vracati ali sta se moze. Najbolje bi bilo ostaviti stolice, ako bude problema da Sarajevo mora kupiti odmah nove. Koliko odredimo karti za njih toliko stolica, a ne da ih bude dva puta vise. Bice svima lakse u svakom slucaju.samoplavi je napisao/la:Ako bude stolica bice i lomljena. To je jasno ko dan. Sto se tice tvojih pitanja stvarno ne znam odgovor, a cisto sumnjam da ga trenutno znaju i Upravi kluba. To ce se zavrsavati par dana pred derbi.fibonacci je napisao/la:Pozdrav svima,
Dalje...
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 11 jul 2016, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Možeš li bar odgovoriti na moje od neki dan?amazon je napisao/la:Ma jarane ovdje neces dobiti takve odgovore jer nema niko iz uprave. Jedino ovi sto se furaju da su u upravi ili bliski ali su oni zaduzeni za gluposti i komplekse pokazati. Ja ti nazalost kao navijac ne znam odgovoriti na ova tvoja pitanja.
Ko su ti fudbalski stručnjaci?Može i pp.
Zaposlim ga,dobit ce platu u rangu Hervasa(da ne pišem javno posto ti znaš)
A vidim i ti se u materiju razumiješ,pa ako si zainteresovan da razmjenimo iskustva iz navedenih oblasti.
Blagodarim
- plavousrcu
- Kontakt:
Pripreme odradjene, jos desetak dana do derbija. Sad polako glazura do utakmice. Kostic je imao priliku vidjeti sta i koliko ko moze. Ne slazemo se svi sa njegovim izborom, medjutim on odgovara za rezultat i nadam se da je svjestan gdje je dosao. U derbiju ne smijemo izgubiti, bod i nekako, poraz nikako. Hajmo Ljoze.
- amazon
- Kontakt:
Hahahaha dzesi ti prije zapošljavao.dzabula je napisao/la:Možeš li bar odgovoriti na moje od neki dan?amazon je napisao/la:Ma jarane ovdje neces dobiti takve odgovore jer nema niko iz uprave. Jedino ovi sto se furaju da su u upravi ili bliski ali su oni zaduzeni za gluposti i komplekse pokazati. Ja ti nazalost kao navijac ne znam odgovoriti na ova tvoja pitanja.
Ko su ti fudbalski stručnjaci?Može i pp.
Zaposlim ga,dobit ce platu u rangu Hervasa(da ne pišem javno posto ti znaš)
A vidim i ti se u materiju razumiješ,pa ako si zainteresovan da razmjenimo iskustva iz navedenih oblasti.
Blagodarim

Kako ce Dado otkupiti papire? Dado igra za najvise 1500 maraka, kako da ih otkupi. Mozda kredit da uzme? Slazem se da klub treba sebe zastiti i to sam rekao u prvom postu na ovu temu. Isto tako klub treba malo drugacije se ponasati prema svojoj djeci. Ne mogu u isti kos Zahirovic i Dado. Taktika po kojoj su Dadu otpisali je supacka pogotovo jer su u nju uvalili i Kostica.Rade Paprica 9 je napisao/la:amazon je napisao/la:Volio bih znati tvoju logiku.Ti za svog igrac kazes da nije u formi, da ce mu trebati vremena i utakmica da dode sebi jer nije u formi a hoces kao da ga prodas? Da prodas igraca za kojeg si ti procijenio da ti ne moze pomoci hahahahahaha. Znaci cilj moze biti da momak prdi do kraja ugovora tj da mu ne das da igra a hoces neke pare za njega. Uprava je pogubljena totalno, veze oni nemaju sta rade u sportskom smislu a nije ni cudno jer fudbal nisu igrali ni na fizickom.
Dobro hajd ti meni objasni kako je tvoja logika u interesu kluba? Ništa više, samo mi objasni koji bi bio interes kluba da Dadi dadne papire? Šta bi konkretno klub dobio sa takvom praksom? Zašto Dado, ako baš želi da ide, sm ne otkupi papire?
- amazon
- Kontakt:
Ma logicno je da su Kostica iskoristili kao dobar paravan da rastjeraju neke igrace. Ja necu da ulazim u to da li je dobro ili ne jer ce rezultati pokazati sta i kako, a mi sta pisemo je najmanje bitno. Za Dadu mi je krivo jer znam da Dado moze i da nije za otpisati. Ako ne moze igrati u prvih 11 sigurno je da moze biti na klupi. Cinjenica da se on nije 100% vratio poslije povrede, vjerovatno nije ni u formi ali mu treba vremena da se vrati. Ali on je zasluzio da se vrati u Zelji, a ne da ide igra u npr raspalom Olimpicu. Opet kazem sve ovo nije nasa stvar, rezultati ce pokazati sta i kako, a mi smo na forumu iznosimo misljenje, osim ovih par koji zaposljavaju jbga.
Znaci idemo zdravom logikom, da smo doveli Jahica koji je u decembru imao operaciju sigurno nije spreman, imamo Bevaba koji je imao lo noge, imamo Husica koji je isto bio povrijeden, sto znaci da je Dado mogao ostati ici na pripreme da se bori za prvi tim. Ako bi se na pripremama vidjelo da nije za prvog tima, ima klupa jednostavno. A onda ga pustiti za neki pristojnu lovu ako ga neko bude trazio.

- zeljoooooooooo
Naravno, prelistam 5 stranica, jedan te isti milioniti put ponavlja jedno te isto, pljuje i nipodaštava, ali eto.fibonacci je napisao/la:fibonacci je napisao/la:Pozdrav svima,
Dalje...
... niko ništa, bitno je da se prepirete oko gluposti...
Ja da se pitam, pitarima bih dao čak i 20%, naravno po poštenim cijenama (da nas fino ima tu finansijski), i obavezno skinuo stolice.
Što kažeš, ne samo da bi ih polomili, već bi se desio i incident pri prvoj počupanoj stolici, i to više niko ne bi iskontrolisao.
- zeljoooooooooo
Iako rezultati na pripremama meni ništa ne predstavljaju, pozdravio bih ih i sigurno je super što ne primamo mnogo golova, čak i naš rezervni golman djeluje poprilično siguran, što će u ovoj sezoni biti mnogo važnije nego prošle.
Mogu se samo nasmijati na komentare vezano za Dadu:
- da mu klub treba dati papire
- da se kroz Želju treba vratiti u formu
- da mu klub nešto duguje
To može pisati samo neko ko želji da unosi negativnost, da pljuje po ljudima u upravi, da stvara neku negativnu atmosferu,
što definitivno neće proći.
Klub mu je dao SVE, gurao ga i više nego što je trebao i zaslužio, i sve do zadnjeg dana do kad ima ugovor, ima da poštuje odluke kluba.
Ako je odluka Kostića da on u ovoj formi i u ovoj sezoni ne može pomoći ekipi, onda je logično da ga neće voditi na pripreme, nego
druže ideš u Vrbanjušu ako klub tako kaže, i vraćaj formu dok opet ne budeš za Želje, ako imaš volje.
Ako se izboriš za ekipu, vrata su otvorena i bujrum. Ako si umišljen, ili razmišljaš kao neki ovdje, onda se duri i diži nos, i truhni
dok ti ne istekne zadnji dan ugovora a onda te neće htjeti niko.
Ima li ko kakvih insajderskih informacija kakav se spektakl sprema za derbi?
Mogu se samo nasmijati na komentare vezano za Dadu:
- da mu klub treba dati papire
- da se kroz Želju treba vratiti u formu
- da mu klub nešto duguje
To može pisati samo neko ko želji da unosi negativnost, da pljuje po ljudima u upravi, da stvara neku negativnu atmosferu,
što definitivno neće proći.
Klub mu je dao SVE, gurao ga i više nego što je trebao i zaslužio, i sve do zadnjeg dana do kad ima ugovor, ima da poštuje odluke kluba.
Ako je odluka Kostića da on u ovoj formi i u ovoj sezoni ne može pomoći ekipi, onda je logično da ga neće voditi na pripreme, nego
druže ideš u Vrbanjušu ako klub tako kaže, i vraćaj formu dok opet ne budeš za Želje, ako imaš volje.
Ako se izboriš za ekipu, vrata su otvorena i bujrum. Ako si umišljen, ili razmišljaš kao neki ovdje, onda se duri i diži nos, i truhni
dok ti ne istekne zadnji dan ugovora a onda te neće htjeti niko.
Ima li ko kakvih insajderskih informacija kakav se spektakl sprema za derbi?
- amazon
- Kontakt:
Slazem s TikTak s tobom. Samo je tesko Uci s njim u neku diskusiju jer on jedino sto radi jeste brani upravu, a ne gleda interes kluba. Ko gleda interes kluba, njemu je logicno da je Dado trebao biti na pripremama da probamo uzeti neku lovu za njega. A ko god misli da kaze Dadi da nije kvalitet a hoce da ga proda pa to nema nema u pm. Razlika izmedu nas je sto mi navijamo za Zelju, a on navija za upravu.
- zeljoooooooooo
TikTAk@
Slažem se sa tobom da trebamo sagledati stvari na taj način.
Ali ukoliko je procijenjeno da je on recimo treći ili četvrti igrač trenutno u klubu na toj poziciji,
te da se ne može za kratko vrijeme vratiti i formu i doprinijeti klubu, onda je to to.
Što se tiče te ponude od 200.000, slažem se da je trebalo prhvatiti - ali iz ove tačke gledišta,
ali je procjena bila da se može uzeti više, ali viša sila druže je povreda, to niko nije mogao predvidjeti.
Ako se sjetiš kakav peh smo imali u doba Amara sa Kvesicem, Svrakom, i još par njih sa povredama - ja garantujem da
su se ti igrači tada prodali kako je bilo i zamišljeno, mi bismo sada plivali u pozitivnom poslovanju, i poznavajući Amara,
garantujem da bismo sezonu ili dvije poslije te, igrali grupe EL ili CL.
Slažem se sa tobom da trebamo sagledati stvari na taj način.
Ali ukoliko je procijenjeno da je on recimo treći ili četvrti igrač trenutno u klubu na toj poziciji,
te da se ne može za kratko vrijeme vratiti i formu i doprinijeti klubu, onda je to to.
Što se tiče te ponude od 200.000, slažem se da je trebalo prhvatiti - ali iz ove tačke gledišta,
ali je procjena bila da se može uzeti više, ali viša sila druže je povreda, to niko nije mogao predvidjeti.
Ako se sjetiš kakav peh smo imali u doba Amara sa Kvesicem, Svrakom, i još par njih sa povredama - ja garantujem da
su se ti igrači tada prodali kako je bilo i zamišljeno, mi bismo sada plivali u pozitivnom poslovanju, i poznavajući Amara,
garantujem da bismo sezonu ili dvije poslije te, igrali grupe EL ili CL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.