AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
To sam i ja vidio ccc ne mogu da vjerujem, oni kontaju da su pretendenti za Scudeto u ligu prvaka, pa mogu kako hoće cccc sad ce dovesti Zelinskog ili nekog slicnogIlProfessore je napisao/la:Di Marzio: Marko Pjaca je rekao "DA" Juventusu.
e moj Gale, koliko si ti propao jbt, još se slika sa njima tamo u Zagrebu i smije se a propao mu plan
čestitam Pjaci, neka izabere sebi najbolje mjesto na klupi
čestitam Pjaci, neka izabere sebi najbolje mjesto na klupi
Forza Milan!
http://m.milannews.it/news/milanbee-mie ... -48-217364
[emoji2]
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
[emoji2]
Il Club più titolato al mondo!
Ma ne zna se jos nista, hrvatski mediji govore da ce u Milan, talijani da ce u Juventus. Na kraju bi najpostenije bilo da ode u... Dortmund. 
mada razumijem momka, ja ne da ne bih presao u milan nego bi se klonio italije totalno, ipak mu je ovo okosnica karijere i ne smije zasrati
a i zebre ispale hinje, sve ono lafo nece malog, ma jok dje bi to oni, a ovamo ga vec hapili
a nista, sad nasi trebaju potragu prosiriti i na lijeva krila radi veceg izbora, a jacka prema potrebi gurnuti desno.
vala za 30 miliona se moze igracina dovesti i to dokazana.

mada razumijem momka, ja ne da ne bih presao u milan nego bi se klonio italije totalno, ipak mu je ovo okosnica karijere i ne smije zasrati

a nista, sad nasi trebaju potragu prosiriti i na lijeva krila radi veceg izbora, a jacka prema potrebi gurnuti desno.
vala za 30 miliona se moze igracina dovesti i to dokazana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Djeca nam se smiju
Jel moguće ista priča svake godine, koliko smo daleko od ozbiljnog i poželjnog kluba pokazuju činjenice da ne možemo zadržati najboljeg igrača,a one koje želimo i sa kojima postignemo dogovor tako lako mogu drugi preoteti da smo na nivou chieva.

Jel moguće ista priča svake godine, koliko smo daleko od ozbiljnog i poželjnog kluba pokazuju činjenice da ne možemo zadržati najboljeg igrača,a one koje želimo i sa kojima postignemo dogovor tako lako mogu drugi preoteti da smo na nivou chieva.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Until the preliminary agreement with the Chinese is signed, Milan cannot make official offers to sign players [MilanNews].

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ista situacija kao i u ljeto 2012, 2013 2014 2015 hehhe . Koja parodija od kluba,,,
-
- Kontakt:
Konji da malo prate prvenstvo mogli su par kvalitetnih igraca pokupiti bez kineza i.ostalih gluposti...toliko sam negativan i ljut u vezi milana da ništa više ne vjerujem.
hajde ba sto morate citati bas sve sto se pise i pecati se za to, relax
dobar ovaj sisoko, jesmo li mi ono bili zainteresovani za njega? treba ga dohvatiti (ako vec nije neko), ovako iz druge lige ce biti povoljno i lako za dovesti.

dobar ovaj sisoko, jesmo li mi ono bili zainteresovani za njega? treba ga dohvatiti (ako vec nije neko), ovako iz druge lige ce biti povoljno i lako za dovesti.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Liverpool zainteresovan za njega...rope11 je napisao/la: dobar ovaj sisoko, jesmo li mi ono bili zainteresovani za njega? treba ga dohvatiti (ako vec nije neko), ovako iz druge lige ce biti povoljno i lako za dovesti.
Spominje se o 35 miliona eura za sada...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
e jbg sad, 35 miliona za igraca iz druge lige 
mislim ok, mozda i vrijedi te novce, ali neka malo smanje apetite, nisu bas u poziciji da se previse cjenkaju i nabijaju cijenu
ma moze se naci dobrih igraca, pogotovo na ovim vecim natjcanjima se izrodi dosta novih imena, al' ne znaju ovi nasi nista prepoznati i potruditi se oko igraca.
neka nama radije badelja, zielinskih i onog iz turske, gdje njega covjece iskopase

mislim ok, mozda i vrijedi te novce, ali neka malo smanje apetite, nisu bas u poziciji da se previse cjenkaju i nabijaju cijenu

ma moze se naci dobrih igraca, pogotovo na ovim vecim natjcanjima se izrodi dosta novih imena, al' ne znaju ovi nasi nista prepoznati i potruditi se oko igraca.
neka nama radije badelja, zielinskih i onog iz turske, gdje njega covjece iskopase

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro je neko ovdje napisao, mi sa foruma bi za 7 dana bolju ekipu odabrali. Znali bi koga treba otjerati a koga dovesti.
Na EP se moglo dosta igrača skautirati i kaparisati, idioti se sigurno nisu sjetili da pošalju nekoga da prati igrače.
Sisoko igračina, Danilo odličan veznjak, ima tu još odličnih igrača.
Na EP se moglo dosta igrača skautirati i kaparisati, idioti se sigurno nisu sjetili da pošalju nekoga da prati igrače.
Sisoko igračina, Danilo odličan veznjak, ima tu još odličnih igrača.
Forza Milan!
http://m.milannews.it/rassegna-stampa/c ... lio-217442
Fuj fuj fuj...
Fuj fuj fuj...
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma ništa, samo plakati zbog izgubljenog finala kupa i to je to hahahahaha
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Cuj kaze interesujemo se za onog Kevina Lazanju
to je taj pravi Milan, to sam cekao.
al' ne vjerujem ja ni u sta, kad je berluskoni tek rekao da ce se prodavati klub odjednom nam je sutradan meta bila veratti, sad sedmicu nakon toga se opet "vracaju" na lazanje i slicne tipove ...cinjenica je da ne znamo ni mi ni mediji apsolutno nista i treba se kloniti citanja svakakvih vijesti, mislim bespotrebno se pecate na sva razglabanja novinara koji pisu suplje u nedostatku pravih vijesti, vidite da su 99% vijesti promasili
prodat ce klub, imat cemo para i vozdra
mene najvise od svega brine galiani i njegova nesposobnost, ovakvom galijaniju da ostavis 500 miliona on bi ih spickao u prazno.

al' ne vjerujem ja ni u sta, kad je berluskoni tek rekao da ce se prodavati klub odjednom nam je sutradan meta bila veratti, sad sedmicu nakon toga se opet "vracaju" na lazanje i slicne tipove ...cinjenica je da ne znamo ni mi ni mediji apsolutno nista i treba se kloniti citanja svakakvih vijesti, mislim bespotrebno se pecate na sva razglabanja novinara koji pisu suplje u nedostatku pravih vijesti, vidite da su 99% vijesti promasili

prodat ce klub, imat cemo para i vozdra

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Koga danas ne kupujemo, a pregovaramo sa njim? i naravno nije iz Serije B
Newcastle iako drugoligas ima financijskz moc da zadrži sissoka a takoder da traži 30m ..vjeruj mi
Ja bi se okrenio najprije igracima francuske lige i nizozemske...tamo je more kvalitetni igraca dostupni milanu

Ja bi se okrenio najprije igracima francuske lige i nizozemske...tamo je more kvalitetni igraca dostupni milanu
Nema ništa od Valera. Hoće čovjek da ostane u Fiorentini. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.