Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U tom da je se trebala oformiti jedinica i sluzba da sve ove koji su uclestovali u zlocinima u najkracem mogucem roku nađje pravda . Ti zamisli da jedna jedinica ode u **** aregentinu iz izraela i u roku 40 minuta uhvati lika i krene nazad za izrael . Danas bi to sve bilo drugačije da je mladic već u 19-oj godini izlezavanja kazne itd .
Thomas Müller - Fußballgott
Da su smjeli bi. **** ko nam je kriv što nismo obrazovani i moćni ko Židovi neg glupi i nepismeni.don_burza je napisao/la:U tom da je se trebala oformiti jedinica i sluzba da sve ove koji su uclestovali u zlocinima u najkracem mogucem roku nađje pravda . Ti zamisli da jedna jedinica ode u **** aregentinu iz izraela i u roku 40 minuta uhvati lika i krene nazad za izrael . Danas bi to sve bilo drugačije da je mladic već u 19-oj godini izlezavanja kazne itd .
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
don_burza je napisao/la:U tom da je se trebala oformiti jedinica i sluzba da sve ove koji su uclestovali u zlocinima u najkracem mogucem roku nađje pravda . Ti zamisli da jedna jedinica ode u **** aregentinu iz izraela i u roku 40 minuta uhvati lika i krene nazad za izrael . Danas bi to sve bilo drugačije da je mladic već u 19-oj godini izlezavanja kazne itd .
mislis da npr. policija iz federacije ide hapsiti nekog u rs i obratno?
Ne u rs nego na sejsele ako treba . Svi te tad mogu povuci za **** ko i izraelce sto je Argentina povukla. Samo im postaviš pitanje " sto mu pruzate utociste " i gotova priča . Vrtjet ce se mjesec dana po skupstinama un-a i to je to . Mora se priznati da mi nismo imali vodju za to a i bili smo pod uticajem MZ pa je to teško izvodljivo bilo ali je se ipak moglo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uporedjujete Bosnjake i Židove. Jedni vladaju svijetom, a drugima su Zapadne Sline postavljali glave na panj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nijemci su poraz u 2 svjetskom ratu apsolutno priznali,odrekli se te proslosti i zakonom zabranili bilo kakvu slijed nacizma te naravno dozivjeli katarzu kao narod priznavsi da u pocinili najuzasnije zlocine protiv covjecnosti u istoriji ...i nekako su se iz govanna u koja su bili zapali izdigli do toga da danas EU i cijeli svijet slusa kad njemacki kancelar govori.
Na nekim drugim mjestima likovima koji su pocinili jednake zlocine kao i fasisti se u cast proglasenje osudjenim ratnim zlocincima daju imena skola ili nekih studentskih ustanova-shizofreno i toliko uvrnuto da covjek moze povratiti i opet se ne osjecati bolje..
Na nekim drugim mjestima likovima koji su pocinili jednake zlocine kao i fasisti se u cast proglasenje osudjenim ratnim zlocincima daju imena skola ili nekih studentskih ustanova-shizofreno i toliko uvrnuto da covjek moze povratiti i opet se ne osjecati bolje..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 jul 2016, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Mene samo malo nervira sto se kod nas uglavnom samo istice Srebrenica, a kamo srece da je samo tu bio genocid i stradanja bosnjackog stanovnistva. Gledam danas neke podatke, iznenadio sam se kad vidjoh da je u Sa 14 000 poginulih...
Heller je napisao/la:Da su smjeli bi. **** ko nam je kriv što nismo obrazovani i moćni ko Židovi neg glupi i nepismeni.don_burza je napisao/la:U tom da je se trebala oformiti jedinica i sluzba da sve ove koji su uclestovali u zlocinima u najkracem mogucem roku nađje pravda . Ti zamisli da jedna jedinica ode u **** aregentinu iz izraela i u roku 40 minuta uhvati lika i krene nazad za izrael . Danas bi to sve bilo drugačije da je mladic već u 19-oj godini izlezavanja kazne itd .

Mi smo seljadija i čobanija i nema nam pomoći zbog toga.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pu gledam slike neke prodaju pečenje u Potočarima, želudac mi se okrenu.pinoglavi je napisao/la:Heller je napisao/la:Da su smjeli bi. **** ko nam je kriv što nismo obrazovani i moćni ko Židovi neg glupi i nepismeni.don_burza je napisao/la:U tom da je se trebala oformiti jedinica i sluzba da sve ove koji su uclestovali u zlocinima u najkracem mogucem roku nađje pravda . Ti zamisli da jedna jedinica ode u **** aregentinu iz izraela i u roku 40 minuta uhvati lika i krene nazad za izrael . Danas bi to sve bilo drugačije da je mladic već u 19-oj godini izlezavanja kazne itd .![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo seljadija i čobanija i nema nam pomoći zbog toga.

I to 11.7 i kad nekom treba argument isto ko i Prijedor, Foča, Višegrad, Kazani, Ahmići, Bijeljina. A ako kažeš da su Orić, Caco, il Ćelo zločinci odma podržavaš Mladića. Fuj je ovo društvo, da se odselit đe đe su ljudi civilizovani, tipa Mozambik.Federer17 je napisao/la:Mene samo malo nervira sto se kod nas uglavnom samo istice Srebrenica, a kamo srece da je samo tu bio genocid i stradanja bosnjackog stanovnistva. Gledam danas neke podatke, iznenadio sam se kad vidjoh da je u Sa 14 000 poginulih...
Gadi mi se i korištenje istih za samopromociju.
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Caco jeste zlocinac, Kazani jesu mjesto zlocina ali i ti malo obrni film pa skontaj sta si pisao ovdje o Bosnjacima i islamu.
Sjećam se da sam piso o Sandžama i Islamu, Bošnjaka se nešto i ne sjećam. Et ako ti nije mrsko nađi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Caco jeste zlocinac, Kazani jesu mjesto zlocina ali i ti malo obrni film pa skontaj sta si pisao ovdje o Bosnjacima i islamu.

Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta je problem sa Sandzaklijama?Heller je napisao/la:Sjećam se da sam piso o Sandžama i Islamu, Bošnjaka se nešto i ne sjećam. Et ako ti nije mrsko nađi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Caco jeste zlocinac, Kazani jesu mjesto zlocina ali i ti malo obrni film pa skontaj sta si pisao ovdje o Bosnjacima i islamu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Ja govorim generalno u našem društvu, ako priznaš da su tvoji činili zločine automatski si izdajnik četnik/balija/ustaša.
Ja priznajem, rat je bio, ta nismo fudbal igrali.
Ali ja nemam potrebu da savijam kicmu. Sad sam fokusiran na fakultet i kontinuirano ucenje kao sto bi trebao svaki Bosnjak, bio on musliman, ateista ili pripadnik neke druge religije.
Sjećaš se ti našeg razgovora. U mom gradu konkretno malo ih je, većina su (čitaj Šabovići, Bibići i Kučevići) kriminalci i seljadija zadnja, tako da ne možeš očekivat od mene drukčije mišljenje. Ja te pitam đe sam o Bošnjacima šta piso?
Drugi red pohvalno.
Drugi red pohvalno.
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja spremim knjigu 800 strana i tako 5-6 predmeta po semestru, a meni bas sad na umu sta sam ja nekad valjao po forumu.Heller je napisao/la:Sjećaš se ti našeg razgovora. U mom gradu konkretno malo ih je, većina su (čitaj Šabovići) kriminalci i seljadija zadnja. Ja te pitam đe sam o Bošnjacima šta piso?
Drugi red pohvalno.
I sad treba zbog brace Sabovic da etiketiras sve Sandzaklije kao kriminalce i seljadiju? Znas koliko ih ima doktora u Sarajevu, pa ih ja opet ne mogu sve svesto na doktore. Sta da ja sad sve Srbe proglasim cetnicima, sta da svi Srbi proglase Bosnjake mudzehedinima?
Kao sto sam vec rekao, ne pamtim tvoje postove, nemam kad, to je samo slika koju sam formirao na osnovu ranijih postova.
Imali smo razgovor o tome, ja ti reko zašto imam takvo mišljenje o njima, slično kao i s Podrinjcima, valjda su oni najgori, najagresivnjiji, i najglasniji, onda si mi ti napiso post i ja ti ogovorio da ti je otac ljudina i čovjek za primjer.
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zao mi je sto sam to zaboravio. Godine cine svoje 
Kad bih dobio marku za svaki put kad su mi rekli da sam cetnik, ustasa ili fundamentalista, imao bih milion KM. Ja na to i ne obracam paznju

Kad bih dobio marku za svaki put kad su mi rekli da sam cetnik, ustasa ili fundamentalista, imao bih milion KM. Ja na to i ne obracam paznju
sta misslis o podrinjcima? kakvi su ?Heller je napisao/la:, ja ti reko zašto imam takvo mišljenje o njima, slično kao i s Podrinjcima,.
Ovi samnom krvno vezani su seljačine, ovi na poslu još gori. Hoš kupit zemlje u Janji?don_burza je napisao/la:sta misslis o podrinjcima? kakvi su ?Heller je napisao/la:, ja ti reko zašto imam takvo mišljenje o njima, slično kao i s Podrinjcima,.

Nullius in verba
Skot u helementu:
Vuk Bačanović
9 July at 21:25 ·
Kako vas mrzim sarajevski ****, koliko ste govana srali, a sad... pa mozete cijelo sarajevo ispresjecati sa ovim grobnicastim mapama rs-a, postigli ste samo da propustite sve vozove i da je rs danas multietnickija nego sarajevo ikada u svojoj istoriji. U srcu mom samo je jedan dom.
Pseudoljevičar u vlastitom izmetu.
Vuk Bačanović
9 July at 21:25 ·
Kako vas mrzim sarajevski ****, koliko ste govana srali, a sad... pa mozete cijelo sarajevo ispresjecati sa ovim grobnicastim mapama rs-a, postigli ste samo da propustite sve vozove i da je rs danas multietnickija nego sarajevo ikada u svojoj istoriji. U srcu mom samo je jedan dom.
Pseudoljevičar u vlastitom izmetu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesi se oporavio, Zadro ? Ides li vise na termine 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.