Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
rio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
vodi ih u Barcelonu kad su tako dobriFurymaker je napisao/la:Lud je Mourinho, nek dovede Allana in Napolija i Nainggolana za te pare sto nude za Pogbu, jos ce mu ostati za stopera ili ofanzivca.
Imas Nainggolana,Allana i Mikhitaryana u veznom redu, i ne znam tko ce mu ostati tko ce otici, ali Allan iz Napoli ili Nainggolan su odlicne opcije, bar po meni. Oba igraca su Mourinhov tip igraca, a uvijek moze i dovesti Kokea ili tako nesto ako hoce nesto kreativnije. Puno bolje se moze tih 100mil potrosit nego samo na Pogbu.
Čuj, ja sam svoje argumente iznio. Ali čim ti se "argumentacija" svodi na - citiram - "koga boli qurac", bilo kakva polemika je nemoguća jer sa takvim "argumentima si inferioran sagovornik.Rooney88 je napisao/la:Svi najbolji je sirok pojam, pricas o dvije lige i poredis jednu kakva je bila prije 20 godina i jednu koja je finansijski najmocnija i najgledanija danas. Koga boli qrc ko je igrao u Italiji prije 20 godina?
Vidim ja jako dobro Inter i Milan danas, pa i Lazio ili Romu. Liga u kojoj dominira jedan klub nikada ne moze biti dovoljno atraktivna ili interesantna. Tvoj argument je star 20 godina i sada ga iznosis? xD
Ova tema je samo ya navijace Uniteda i prekini je trovati svojim glupostima, meni ides na ignore pa se i ne trudi odgovarati na ovaj post jer me zivo zaboli sta neko od 13 godina ima za reci na iole ozbiljnu temu.
Na godišnjem odmoru, valjda imao trovanje hranom, pa mu pozlilo i onda se udario u glavu kad je pao.Rooney88 je napisao/la:Zna li se sta je sa Smallingom? Tek sada vidjeh ovu nekakvu sliku njega sa zamotanom glavom. Kada se on uspio povrijediti?
Nema potrebe prizibvati ga da prlja temu. Misljenje slobodno neka zadrzi za sebe.Format je napisao/la:Ja bi volio da mi ovaj odgovori zasto sad ne dolaze najbolji u Italiju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam odavno, pa rek'o da ne zaboravimBelmin6 je napisao/la:@rio yebo te Maršal, što mi brišeš postove ?
Nisi me odavno ni banovao, je li to sad ide ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam odavno, pa rek'o da ne zaboravimBelmin6 je napisao/la:@rio yebo te Maršal, što mi brišeš postove ?
Banovat ću te ako mi ne pošalješ profil od kakve fine kolegiceBelmin6 je napisao/la:Nisi me odavno ni banovao, je li to sad ide ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam odavno, pa rek'o da ne zaboravimBelmin6 je napisao/la:@rio yebo te Maršal, što mi brišeš postove ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.